Zakuckávající se miminko

5.9.11 13:45

zakuckávající se miminko

Ahoj holky
Mám 7měsíční mimčo Terezku a v poslední době se mi začíná z ničeho nic zakucvávat. Asi to zřejmně nebude z ničeho nic, ale když se to stane nevypozoruju z čeho to má. Je možné že špatně polkne slinu nebo jak si strká ruce do pusinky. Stává se to některé z vás a myslíte že je lepší pro jistotu navštívit lékaře nebo je to normální. Mám strach aby se nezačala dusit a jak v tomoto případě pak postupovat : poplácat po zádíčkách nebo zbalit mimčo do klubíčka a přitáhnout mu nožky k bříšku. Poplácám jí vždy po zádíčkách a dám jí napít. Máte s tím některá zkušenosti? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
5.9.11 14:19

ahoj,

zkušenosti nemám, malá se většinou zakucká ze sliny třeba a to to zrovna vypozoruji. Ale záleží jak moc intenzivně se „kucká“. Ale tak pro klid duše zavolej DR a popiš jí to, určitě poradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.11 16:13

Ahoj,já mám 5 měsíčního lumpína a ten mi to taky dělá,je to tedy i tím,že si strká packy do pusy a to mu zvedne žaludek a zakucká se a jak jsme tomu věnovali pozornost,tak to začal dělat naschvál.. nic mu není,ale vždy když se zakucká,tak si k tomu přidává kašlání. Taky jsem nevěděla,ale poslední dobou k tomu přidává ke konci úsměv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 16:24

Tohle mi dělá při kašlání. 6e schválně kašle a jak na ní začnu mluvit, tak je najednou vysmátá. Ale to zakuckání je opravdový, až mám někdy strach a bojím se že spanikářím a nezachovám se správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí