Žaluzie do atypických oken - cena

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4515
19.1.14 21:11

Žaluzie do atypických oken - cena

Zdravím maminky, vím, že mi nikdo přesnou cenu neřekne, ale na jaře se stěhujeme do baráku ke tchyni, která chtěla mít moderní okna a tak vymyslela atypický tvar, který kopíruje střechu. Teď se sama bije do hlavy, protože jsme docela v pasti, nicméně vím, že žaluzie se dají nechat udělat na míru. Máte některá zkušenost, na kolik taková věc přijde? Jsou 150×150cm, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
19.1.14 21:17
@Deninina píše:
Zdravím maminky, vím, že mi nikdo přesnou cenu neřekne, ale na jaře se stěhujeme do baráku ke tchyni, která chtěla mít moderní okna a tak vymyslela atypický tvar, který kopíruje střechu. Teď se sama bije do hlavy, protože jsme docela v pasti, nicméně vím, že žaluzie se dají nechat udělat na míru. Máte některá zkušenost, na kolik taková věc přijde? Jsou 150×150cm, děkuji :)

Klasické žaluzie tam asi nepůjdou:-(
Spíš tady takové nějaké http://www.urbanek-ul.cz/…o-rollo-a483

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
19.1.14 21:18

NEjlepsi je, kdyz se delaji rovnou s okny, to je pak zalezitost nekolika stokorun. Tento tvar neni vybec potiz. POptej nejlepe firmu, ktera vyrabela okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
19.1.14 21:19

PUjdou klasicke uplne v pohode. JEn kvuli tomu sesikmeni budou mit vice vodicich provazku, protoze lamelu budou mit ruznou delku. ALe toto zadny atyp ani neni, toto je v dnesni dobe dost normalni okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:20

No právě, našla jsem něco podobného, ale nikde se cenu nedozvím. Teď jsme dobrali zbytek úvěru, peníze zbývají na pár maličkostí, tak chci vědět jestli se už nemám začít smiřovat s východem slunce v ložnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:22

@Cuddy Nojo, nikdo nepočítal, že na půdě, kde se skladovalo obilí, bude někdy někdo bydlet. Chtěla jsem vertikály, jenže to taky nepůjde, protože stropy jsou 2,3m a okna končí 1cm pod stropem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
19.1.14 21:24
@Cuddy píše:
PUjdou klasicke uplne v pohode. JEn kvuli tomu sesikmeni budou mit vice vodicich provazku, protoze lamelu budou mit ruznou delku. ALe toto zadny atyp ani neni, toto je v dnesni dobe dost normalni okno.

JOO? Tak to jsem ráda:-)
My jsme koupili barák a taky jsou tam atypické okna a původní majitelé tam právě měli látkové žaluzie tak jsem si myslela, že klasické tam nejdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
19.1.14 21:26

Pokud jsou okna starsi, poptej firmy v okoli, cenova nabidka je zdarma. DObre, ze tchyne udelala tato okna, aspon je vice svetla. MY jsme dali pred 2 lety za zaluzie do cca 15 oken nejakych 7 tis. ALe jak rikam, kdyz se vyrabi spolu s okny, je to pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:26

@Renatt Našla jsem tohle, ale právě ta cena nikde není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:30

@Cuddy No tak já bych si třeba raději to okno otevřela celé dokořán, než abych byla ráda, že tam mám světlo :) Navíc teď je to všechno obestavěné v sádroších a tma tam je stejně, protože je okno utopené ve zdi o 60cm dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
19.1.14 21:31
@Deninina píše:
@Renatt Našla jsem tohle, ale právě ta cena nikde není :(

To snad nebude o moc dražší než klasické, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:34

@Renatt No právě se modlím, aby ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
19.1.14 21:36

My teda máme okna půlkulaté, takže tam fakt nevím, jak by to tam mohlo být:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.14 21:50

@Renatt našla jsem jenom vertikály http://www.zaluzie-kralik.cz/…aze-zaluzii/ já osobně bych je brala raději. Dají se vyprat, normální žaluzie sice otřu, ale prostě mi přijde, že to je pořád špinavé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.1.14 21:51
@Renatt píše:
Klasické žaluzie tam asi nepůjdou:-(
Spíš tady takové nějaké http://www.urbanek-ul.cz/…o-rollo-a483

ale půjdou, jen vertikální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit