Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminky, vím, že mi nikdo přesnou cenu neřekne, ale na jaře se stěhujeme do baráku ke tchyni, která chtěla mít moderní okna a tak vymyslela atypický tvar, který kopíruje střechu. Teď se sama bije do hlavy, protože jsme docela v pasti, nicméně vím, že žaluzie se dají nechat udělat na míru. Máte některá zkušenost, na kolik taková věc přijde? Jsou 150×150cm, děkuji ![]()
@Deninina píše:
Zdravím maminky, vím, že mi nikdo přesnou cenu neřekne, ale na jaře se stěhujeme do baráku ke tchyni, která chtěla mít moderní okna a tak vymyslela atypický tvar, který kopíruje střechu. Teď se sama bije do hlavy, protože jsme docela v pasti, nicméně vím, že žaluzie se dají nechat udělat na míru. Máte některá zkušenost, na kolik taková věc přijde? Jsou 150×150cm, děkuji
Klasické žaluzie tam asi nepůjdou:-(
Spíš tady takové nějaké http://www.urbanek-ul.cz/…o-rollo-a483
NEjlepsi je, kdyz se delaji rovnou s okny, to je pak zalezitost nekolika stokorun. Tento tvar neni vybec potiz. POptej nejlepe firmu, ktera vyrabela okna.
PUjdou klasicke uplne v pohode. JEn kvuli tomu sesikmeni budou mit vice vodicich provazku, protoze lamelu budou mit ruznou delku. ALe toto zadny atyp ani neni, toto je v dnesni dobe dost normalni okno.
No právě, našla jsem něco podobného, ale nikde se cenu nedozvím. Teď jsme dobrali zbytek úvěru, peníze zbývají na pár maličkostí, tak chci vědět jestli se už nemám začít smiřovat s východem slunce v ložnici ![]()
@Cuddy Nojo, nikdo nepočítal, že na půdě, kde se skladovalo obilí, bude někdy někdo bydlet. Chtěla jsem vertikály, jenže to taky nepůjde, protože stropy jsou 2,3m a okna končí 1cm pod stropem ![]()
@Cuddy píše:
PUjdou klasicke uplne v pohode. JEn kvuli tomu sesikmeni budou mit vice vodicich provazku, protoze lamelu budou mit ruznou delku. ALe toto zadny atyp ani neni, toto je v dnesni dobe dost normalni okno.
JOO? Tak to jsem ráda:-)
My jsme koupili barák a taky jsou tam atypické okna a původní majitelé tam právě měli látkové žaluzie tak jsem si myslela, že klasické tam nejdou ![]()
Pokud jsou okna starsi, poptej firmy v okoli, cenova nabidka je zdarma. DObre, ze tchyne udelala tato okna, aspon je vice svetla. MY jsme dali pred 2 lety za zaluzie do cca 15 oken nejakych 7 tis. ALe jak rikam, kdyz se vyrabi spolu s okny, je to pakatel.
@Cuddy No tak já bych si třeba raději to okno otevřela celé dokořán, než abych byla ráda, že tam mám světlo
Navíc teď je to všechno obestavěné v sádroších a tma tam je stejně, protože je okno utopené ve zdi o 60cm dál ![]()
@Deninina píše:
@Renatt Našla jsem tohle, ale právě ta cena nikde není
To snad nebude o moc dražší než klasické, ne?
My teda máme okna půlkulaté, takže tam fakt nevím, jak by to tam mohlo být:-(
@Renatt našla jsem jenom vertikály http://www.zaluzie-kralik.cz/…aze-zaluzii/ já osobně bych je brala raději. Dají se vyprat, normální žaluzie sice otřu, ale prostě mi přijde, že to je pořád špinavé ![]()
@Renatt píše:
Klasické žaluzie tam asi nepůjdou:-(
Spíš tady takové nějaké http://www.urbanek-ul.cz/…o-rollo-a483
ale půjdou, jen vertikální