Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Navli píše:
Dobrý den,dneska jsem byla na NT - UZ ve 12 TT u MUDr. Vlašína - pohlaví nám řekl, ale s tím, že i on se mýlí.
Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti u koho se trefil a u koho například ne.
Děkuji.
nám ve 13tt Mudr. Vlašín řekl kluka, tak snad jo. Výsledek se dozvímme za měsíc. Ale kluka nám pak ještě potvrdili dva Mudři ![]()
u první jsme se pohlaví dozvěděli až ve 26tt na neplánované návštěvě porodnice. do té doby se Klárka nechtěla ukázat. potom už další UTZ potvrzovaly holku.
Viktora mi nezávazně doktor řekl už na NT screeningu ve 12tt. potom ho na ultrazvucích potvrzovali, ale já stejně nevěřila úplně, dokud nevylezl.
a to jsem těch UTZ měla kvůli cukrovce opravdu dost.
Zdravím všechny, prosím napište mi maminky, co vám řekli, že čekáte holku a máte doma chlapečka. Mi řekli ve 20. Tydnu na dobrém pracovisti, že čekám chlapečka, na ultz byl objekt připomínající sprostě obrázky na autobusových zastávkách, nebylo pochyb. Můj gynekolog, primář, mi při každé kontrole tvrdí, že jestli vím, že to bude kluk no a teď ve 27 a kousek týdnu mi dr na 3d ultz zjišťoval taky pohlaví miminka, dělal to tedy ve 2d rozlišení a byla tam pipina jak vysita:-D mohl to být klidné pytlicek, ale kde by mu zmizel pinda? Kdo zažil, tak mě pochopí, já se asi zbláznim:-D u prvního dítka mi tvrdili kluka celou dobu a mám Terezku, teď jsme byli nateseni, všem to řekli a zas budem za blázny. Vím, že to je malicherné a důležitější jsou jiné veci, ale kdo zažil, tak ví:-D podělte se pls o své pribehy s pytlickama a kavovymi zrny ![]()
Znám, kamarádku z naší skupiny miminka září 2012
Čekali na holčičku a narodil se kluk ![]()
Herečka Jana Bernášková někde říkala, že jí na ultrazvuku třikrát potvrdili kluka, tak si nachystala klučičí výbavu a narodila se jí ta Justýnka nebo jak se jmenuje
Já jsem na ultrazvuk teda moc nesázela, pořád jsem to brala jako padesát na padesát nebo že si můžu hodit korunou a vyjde to nastejno. Ale my jsme od začátku byli přesvědčeni, že to bude kluk, takže přítel hned kupoval modrá trička a klučičí hračky
U dalšího těhotenství si pohlaví říct nenechám.
No teoreticky to nemusel byt pindik, ale pupecnik.. u naseho mimina to jde od zacatku videt uplne zretelne - pytel i penis vidime kazdy mesic na ultrazvuku, tam fakt neni pochyb. ![]()
U nás té skupině byli dva případy, u obou tvrdili holku a narodil se kluk.
@Lolllo já v tom 20 týdnu viděla pytlík zakončený penisem, opravdu tvář obrázků na zastávkách mhd
. No a dneska jenom buchta ![]()
Np přesvědčila jsem svého gynekologa, že půjdu na poradnu o týden dřív a pořádně to prozkoumame, nebo já bych se ukousala.
U nás nebylo pochyb. Malej ho měl tak velkýho, že byl naprosto zřetelný v 11 tt těhotenství. Ve 13 tt mi to potvrdily na screeningu, ale ani nemusely, bylo to vidět úplně jasně. 4 týdny před porodem mi doktorka dala zadarmo fotku z ultrazvuku, že prý takhle velkýho ještě neviděla. V porodnici byla sestřička, která to hlásila snad každému, kdo přišel na pokoj, že to je ten vyvinutej
Takže nám roste doma lamač ženských srdcí. Když nebude chytrej, bude se moct alespoň živit jako gigolo ![]()
Tak to znám při první dcerce jsme měli chlapečka do 31 tt a pak to byla holčička. Teď nám řekl holčičku tak na 80 procent, když mě dělal utz ve 31 tt tak říkal žese asi taky přiklání spíše k té holčičce, že tam nic nevidí. Tak uvidím teď v pátek už jdu na utz do porodnice tak se zeptám. Ale vnitří pocit mám spíše na kluka. U první když my řekli, že to bude kluk tak jsem měla pocit na holku.Tak uvidíme. Raději nakupuji vše neutrální žlutá barva.
![]()
Hele ale to se mi taky stalo, ze jsem na jednom ultrazvuk videla jen pytlik a penis ne.. A pytlik vypada jako kavove zrno.. ![]()
Tak bych jeste pockala na dalsi ultrazvuk no ![]()
@ncc1701 jo. To jsem po prvním ditku říkala taky, ale teď lituju, že jsem to nevydržela a když jsem v tom 20 týdnu viděla ten ultz. Tak dr říkala, že 100% kluk. Průtok tam nebyl.
@vranka1050 já měla všechno růžové a neutrální a teď jsem nadšeně koupila kupu klucicich body a pod:-D:-D
Mě nejvíc štve, že budem zase před rodinou za blbecky, pokud to bude holka, už podruhé:-D:-D