Záměna pohlaví na UZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1174
18.6.13 11:42
@MarieOVMUC píše:
@vranka1050 já měla všechno růžové a neutrální a teď jsem nadšeně koupila kupu klucicich body a pod:-D:-D

My zdědily hromadu dívčího oblečení a tak malý nosil ještě nedávno růžové body s rybičkou a protože měl strašně velkou hlavu, tak jediná čepička, která mu byla, byla taková růžová s nápisem „flower girl“. Tchýňka pak sehnala jinou zimní, tak ji nosil jen měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 11:43

@Lolllo trošku jsi mi dodala stavu, snad měl ten pindik někde schovanej, mi se nezdá, že by holčička mohla až tak moc mít napuchlou pipinku, že by to vypadalo jako penis. Pupeční šňůra to nebyla, nebyl tam průtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 11:47

No, uvidíme:-D kdyžtak to udělám jako rodiče cimmermana jen opačné:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.6.13 11:47

@MarieOVMUC Můžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi. My při první jsme všude říkali, že budeme mít kluka a pak s toho byla holka. Švagrovka naštvaná že nám vyšel kluk a oni 2 holky.No a my měli holku to jsme se pak nasmály, když jsme to říkali že budeme mít Marušku místo Kubíčka. Teď jsem to nikomu neřekla manžel to vědět nechtěl tak to vím jen já. On bude mít překvapení s druhé chcalenky. Protože každý mu vykláda že to bude určitě kluk podle pupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.6.13 11:49

Mojí polupracovnici opakovaně tvdili, že bude mít děvčátko a na porodním sále se prý hodně nasmáli…Mají Kubíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 11:52

@vranka1050 úplně přesně jak pises, švagrová ma dvě dcery, dozvěděli se, že čekáme kluka, tak na to napotřetí skočili, at mají taky kluka a mají teď tři dcerky a já mám taky dcerku, která měla být až do porodu Karlik.. Tak taky sranda, jak jsme posílali mne, že se narodila Terinka a všichni místo gratuluji napsali a kde je Kája :-D teď jsem neplánované ve 27. Týdnu a až do dneska mi dva doktoři tvrdili, že čekám kluka, zase:-D já Debil jsem se už ve 20. Tydnu pochlubila, švagr se malém po.., že nám to teda vyšlo a teď bude zase sranda:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.6.13 11:53

Teda mne sa zatial dva krat trafili, ale ako to citam tak neviem ci tomu verit tentokrat :D velky utz ma caka v podeli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 11:54

Já vám holky dnes odpoledne nápisů :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.6.13 11:58

@MarieOVMUC tak napiš budeme čekat. Kam chodíš k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 12:01

Do privatni ordinace v rychvaldu. Je tam primář karvinské porodnice :-) moc milý, ochotny a jemný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.6.13 12:03

Pohlaví se dá zjistit velice brzo, mě ho zjistili v 15tt a to na genetickým ultrazvuku, kde změří délku močové trubice. Takže jde o kvalitu rozlišovací u ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 12:10

No, jenže geneticky ultz nemají všude, respektive ultz takovych kvalit a když nemáš potřebu a nutnost jít na genetiky, musíš se spokojit s 3d a 2d, co dělají v nemocnici. Ve fakultní nemocnici ova poruba mají ten fest kvalitní a řekli, že kluk, teď jsem byla na " horším" a byl tam jen buchtovity útvar:-D u první dcerky mi řekli že čekám kluka ve 13. Týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.6.13 12:15

Holky, jak se koukám na ten ksichtik, tak je mi to jedno, jestli bude pipina nebo to druhé.

Příspěvek upraven 18.06.13 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.6.13 12:15

Nebudete za blbecky… budou si myslet, ze děláte blbecky z nich. :lol:
Ne, tak nám se trefili u všech tří děti, akorát u devcatka jsem tomu 100% uverila az po porodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.6.13 12:18
@MarieOVMUC píše:
@ncc1701 jo. To jsem po prvním ditku říkala taky, ale teď lituju, že jsem to nevydržela a když jsem v tom 20 týdnu viděla ten ultz. Tak dr říkala, že 100% kluk. Průtok tam nebyl.

vím jak se cítíš mě když řekli, že čekám po 3klucích holčičku ve 14tt byla jsem nesmírně štastná a pak v 18tt kluk a už pořád kluk, kluk tak mám doma 3chlapečky a jsem nesmírně štastná a vím, že u mne holka nebude nikde počkám na vnučku sož může být i za 6let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí