Zaměstnavatel mi nemuze dát zápočťák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zaměstnavatel je povinen při skončení pracovního poměru Ti vydat zapoctový list. Takže sice fajn že má dovolenou účetní ale to není Tvůj problém.
Ale můžeš zkusit nového zaměstnavatele, jestli nepočkají týden. Já ho zaměstnavateli dávala asi 14 dní po nástupu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Novemu zamestnavateli ho dodas pozdeji. To je dnes bohuzel bezne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@flicek18 píše:
Zaměstnavatel je povinen při skončení pracovního poměru Ti vydat zapoctový list. Takže sice fajn že má dovolenou účetní ale to není Tvůj problém.
Ale můžeš zkusit nového zaměstnavatele, jestli nepočkají týden. Já ho zaměstnavateli dávala asi 14 dní po nástupu.
Jelikož v patek ji stale pracovni pomer trva, tak je to jeji problem, zamestnavatel neni povonen zapoctak vydavat predem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je doba dovolených, ten zápočťák přineseš po dohodě s novým zaměstnavatelem později. On ti platový/mzdový výměr vyhotoví v 1. polovině září tak jako tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zápočťák se nevydává před skončením pracovního poměru. Takže si přijďte v pondělí nebo se dohodněte na poslání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměstnavatel je v právu. Nemůže ti vydat zápočtový list před skončením pracovního poměru a je úplně jedno, jestli tam má tři účetní nebo žádnou.
- Citovat
- Upravit
Tak po mne zapoctak v novem zamestnani letos na jare ani nechteli a to je mezinarodni korporat s centralou ve Francii… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 v některých zaměstáních zápočták potřebuješ kvůli platovému zařazení, třeba podle délky praxe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky mám problém se zápočtskem mám výpověď v neděli a v pondělí jsem v nové práci a tam už ho chtějí může se vydat tedy ve středu když tam jsou svátky?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mám problém se zápočtskem mám výpověď v neděli a v pondělí jsem v nové práci a tam už ho chtějí může se vydat tedy ve středu když tam jsou svátky?
Nemůže neb teoreticky se může ještě něco do konce PP změnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Nemůže neb teoreticky se může ještě něco do konce PP změnit.
A kdy tedy mi ho mají dát jsem na rodicaku tak se tam nemůže nic změnít za dva dny nebo může
- Citovat
- Upravit
Tak doneseš zápočťák o pár dní později.
Normální personální pochopí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pomoc!
31.8. mi končí pracovní poměr v práci, kdy jsem sama dala výpověď.
Mám už dohodnuté jiné pracovní místo, kde po mně pochopitelne chteji započtak. Dnes odpoledne jsem psala zaměstnavateli, ze potrebuji do pátku vystavit započt. list a bylo mi receno, ze mi to nemuze slíbit, ze je účetní na dovolene. Jak postupovat? Co s tim a s novou praci, kdyz ho tam po mně pozaduji??
Diky moc!