Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malvajs přesně tak v 7tt žádné srdíčko, až v tom 8tt a ted je ve 35tt a dokonce miminko odpovídá poslední menstruaci.Byla tenkrát taky na nervy, taky jí strašila doktorka, že pujde asi na revizi. A kamarádky sestra to měla taky, tak já nevím ale jak vidíš stát se to klidně muže. Jaký má Tvá gynekoložka ultrazvuk, nemá nějáký starší?
@Malvajs Tak víš co jestli nezačneš krvácet, tak si skoč zítra k doktorce na ultrazvuk a uvidíš. Držím place, třeba není nic ztraceno
![]()
@Malvajs našla jsem toto je to na nějáké discuzi tady na E-miminu
@Dafii
Na 1. kontrole, kdy jsem měla být 6+2, tak Dr. říkala, že to vypadá, že je o TÝDEN mladší. Já přitom vím datum otěhotnění, takže jsem začala mít trochu strach. No a týden na to ( 7+4 ) plod odpovídal úplně přesně datu poslední MS i se
.Sama Dr. mi říkala, že měření v prvních týdnech není přesné, nejpřesnější je ve 12tt. Taky uhnizďování trvá u každého jinak. Neboj, prcek to do příště určitě dožene ![]()
Holčičky moje, je moc fajn, že se máme. Malvajs, takže ještě není vše ztraceno? Je to určitě dobře. Nech to do pátku a uvidíš. Já vím, ta nejistota je šílená. Já také, pomalu jsem se od úterý dala do klidu a zítra ten stres budu prožívat znovu už po čtvrté. V osm ráno tam mám být. Hrozně moc se bojím. Půjdu si zabalit pyžamko a pantofle ať se nemusím vracet. Moc bych si přála, vrátit se šťastná domů s nádherným pocitem, že tomu cvrčkovi buší srdíčko jako zvon. ![]()
Ahoj děvčátka, tak jsem zase doma. Sono celkem dobré, vše prý roste, jen stále bez srdeční akce. Mudr řekla, že jsem tak 5+4, v žádném případě ne 8+0. Hcg prý ukázkově stoupá. Já už ničemu nerozumím, dvakrát jsem utekla před revizí a teď to vipadá velmi nadějně. Doufám, že to všechno ten můj cvrček dožene. Kontrola příští pátek. A co Vy devčátka, něco nového??? ![]()
Ahoj všem co čekáte na svoje malé zázraky. Mám za sebou také tuto nepříjemnou zkušenost. Minulé pondělí jsem se dozvěděla o zamlklém těhotenství v 8. tt a ve středu to bude týden po zákroku. Bolí to na duši, ale snaží se být statečná a brát to jako vyšší moc přírody, která to rozhodla. Určitě nebylo vše jak mělo být. Jedno bezproblémové těhotenství mám za sebou. Člověk si řekne při druhém už se nic nestane a stane se. Uvidím co mi řekne při kontrole gynekolog a určitě se brzy pokusíme znovu, četla jsem většinou názor půl roku, ale vím že tak dlouho čekat nevydržím. Nové zdravé miminko je pro mě velkým hnacím motorem a také již osmiletá úžasná dcera, které jsem vše řekla a vzala to moc rozumně. Všem vám přeji sílu to ustát a šťastnější další očekávání. Člověk musí pořád věřit. Jinak mi moc pomohlo pročítat takové diskuse a vědět, že člověk v tom není sám. Opatrujte se.
Moc mě to mrzí a cítím s Tebou. Také nemám ještě vyhráno, ale věřím, že to bude jen lepší. A Tobě přeji ať to vše příště dobře dopadne. Tři měsíce a můžeš znovu. Já bych také déle nečekala, také jsem netrpělivá. Manžel mi také řekl, že když to teď nevyjde tak znovu příští rok, že na to není dostatek financí. (umělé oplodnění 30000)Ne, ne, ne i kdybych si měla půjčit. Jsi statečná!!! Všichni jste statečný holky!!! ![]()
@Malvajs A není u tebe možné, že jsi otěhotněla až dýl? Ono to podle poslední mestruace je hodně zavádějící a hlavně každé mimi se vyvýjí jinak rychle a srovná vá s eto až okolo 12tt. Já byla taky jakoby o týden později a nakonec ve 12tt to dělalo jen jeden den.
@Malvajs No třeba to mohlo být o chvilku dýl a apk se zahnízdilo mimi až dýl hned to muže dělat víc jak týden. No pokud nekrvácíš tak byl flintu do žita neházela. Budu na Tebe myslet. ![]()
@Malvajs to je dobrý nápad jiná gnekoložka muže mít jiný názor a nebo ti aspon řekne co jak se děje a nebo jestli je mimi jen menší než podle menstruace.Pak dej vědět, držím palce. ![]()
Já to nechápu stejně jako Ty a plno dalších. Prostě krásný váček, prý moc veliké vejce (to jí zaráží) a malinkatý cvrček, který od minulého úterý vyrostl jen 1,5mlm. Hcg teď nevím, bylo to telefonicky a mudr řekl, že rapidně stoupá. Prý je vše podle krve v pořádku. Držím palečky, ať ta nová gynekoložka Ti už konečně pomůže. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.