Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.13 14:18

@sonikkety
tak at jsi brzo zase fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
19.8.13 14:23

@sonikkety no vidis, to je dobre, ze jsi v pohode… tak snad brzy do boje :hug:
Manzel neni o tolik starsi, je mu „jen“ 38, ale byla mu diagostikovana huntingtonova choroba. Zatim ma jen nepatrne priznaky, ale je to casovana bomba, proste nevime… :think: Kvuli tomu jsme resili i ta IVF, ale kdyz se nedarilo, tak jsme to vzdali…pokud normalne resim jen, jestli mit zdrave mimco nebo mimco s tim vadnym genem, s iVF jsem se dopracovala k tomu, jestli mit ci nemit deti a spis se to tvarilo jako nemit :zed: Vzhledem k tomu, ze ta nemoc vypuka vetsinou ve strednim veku, verim, ze i kdyby se to preneslo (sance 50%), tak za 30 let muze medicina neco vymyslet :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 14:31

ANO ANO, vždyť jsem to četla. To ta narkóza. já bych to riskla a v žádným případě bych je neposlechla. Vím, je toho příliš co Tě odrazuje. Ptala jsem se proto, protože já mám manžela o 17let staršího, který má dvě dospělé děti, ale chceme ještě jedno naše společné a taky nechci, aby můj Jeňulka byl jednáček. Je to hrozný čert. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 14:48

Tak to je dobře, se drž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 14:53
@Malvajs píše:
Jinak vitam vsecny prichozi :-) Ikdyz radeji nez takovouhle skupinu bych vas radeji vitala ve skupine s nazvem - jsem tehotna, hura, vse ok a tesime se na miminko :-) no ale nebojte, casem tahle skupina zanikne a vznikne ta nova NASE vitezna!!! :-)
Jinak ja byla dneska na kotorle take, krvacim od minuleho pondeli, ikdyz to neni bubec intenzivni, proste tak jednou - dvakrat za den jde ze me troska cervene. Doktroka mi pichla nejakou injekci uz druhou na stazeni delohy.(po te me teda bricho trocku boli) Pry tam mam uz jen neco malinko tekutiny a nabrala mi krev na hcg, jestli jde dolu, zitra rano mam volat. No a az prestanu s tim osklivym krvacenim, ikdyz jsem si ho ve finale prala, abych nesla na revizi, tak se vrhnu na manzela :-)))
Holky vsem nam tady drzim moc palce, hlavne musime pozitivne myslet a ono to prijde uvidite. Ne na Jeziska, ale v rijnu uz budeme vsechny v tom - vsadim se!!! :-)

ani nevis jak bych to nam vsem co jsme tady a i tem co tady nejsou nejsou prala, tak snad to vyjde, drzim nam palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.8.13 14:59

Ahoj holky, i když sem nepatřím, tak zamlklým těhotenstvím jsem si taky prošla. a teď už mi leží v postýlce skoro roční synek, tak jsem vám chtěla jen vyjádřit podporu že bude líp a brzy budete mít taky svoje miminko v náruči :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 15:01

Taky budu moc všem fandit a věřím, že se to povede, budu se těšit na první pozitivní info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
19.8.13 15:22

Holky tak jsem zvedava jak nam to tu pujde…dnes jsem Sice zase brecela, ale utisil me muj pritel a nase ditko…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.8.13 15:36

@Malvajs já musela na revizi a tam říkali že musíme dodržet šestinedělí, můj doktor doporučil počkat dvě MS, a tak jsme si dávali pozor ty dva měsíce a zadařilo se nám pak hned snad na první:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 15:37

Já počkám na první menstruaci a jdu do toho :* znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 15:54

Já měla v sobotu teprve potrat a jsem dost bolavá, asi si dám chvíli oddech od sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 16:05

Nejprve pojedu gynex, listovka, řebříček(na zahojení dělohy), kontryhel 4 týdny a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.8.13 16:16
@Malvajs píše:
@amame @barushka2 Ano ano ano!!! Tyhle zpravy zde potrebujeme cist :-) proste ze se nepovedlo, ale pak hned jo a mate miminka. Protoze tohle nam dodava silu a energii :-) A za jak dlouho se vam zadarilo, holky, zacaly jste se snazit hned, nebo jste pockaly? Ja ted prodelavam ZT, ale jde to samo bez revize, tak nevim, jestli pak musime mit chraneny sex, nebo to proste nemame resit.

Já byla tedy na revizi, doktor doporučil 3 měsíce počkat, na netu jsem četla i 6 měsíců, my počkali 4 a hned další měsíc to vyšlo. Držím všem palečky ať to vyjde co nejdříve. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.8.13 16:27

@Malvajs Když to šlo přirozenou cestou tak asi nemusíš, nevím. Ale jsou holky co i pO Revizti na to šli hned první měsíc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 16:51

Řebříček je na stáhnutí dělohy dobrý, a HCG ti asi pomaličku klesá z těla, důležitý je ultrazvuk, jak to viděl čistý, je to dobré-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty