Zamlklé těhotenství

• Fotoalbum (579)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
19.8.13 10:27

Neboj narkozy, můj tatík říkal, že by šel na ní hned, že je to příjemný, snad se nám zadaří, jak říkáš, hlavně klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 10:33

@eminive Já když jsem se poprvé dozvěděla, že jsem o to malé asi přišla, tak jsem nechtěla nic, vadily mi holky s pupkama a vše co se týče těhotenství, ale po těch třech týdnech nejistoty už to beru jinak. Těhotný mi nevadí, naopak jim to ze srdce přeji a už mám sílu a přemýšlím o tom kdy začneme znovu. A už teď se moc těším. Neboj, všechno ošklivé přebolí a bude zase dobře a taky budeš mít znovu chuť a náladu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 10:35

Narkózu jsem měla asi už třikrát, ale stejně mám z ní divný pocit. Možná se z ní krásně motá hlava, to ano, ale pocity jsou silnější. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 10:39

Ja se k vam pridavam, take jsem mela ZT a musela na vycisteni, ale prisel za mnou anesteziolog a ptal se me jakou chci narkozu, taky jsem se bala, tak jsme se nakonec dohodli, ze mi pichne jen neco do zily a bylo to v pohode, pospsls jsem si, ale hlavne potom mi nic nebylo po probuzeni.Byla jsem 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 10:46

Já si hodně probrečela v neděli, ale mému nebilo srdíčko, takže se nedalo nic dělat, byla otázka času, kdy to takhle dopadne, je třeba se rozloučit a už nesmutnit, nemohly jsme nic ovlivnit a udělaly vše, aby to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
19.8.13 10:56
@sonikkety píše:
Jsme to ale dopadly děvčátka. Tak uvidíme, snad si okolo vánoc napíšeme lepší zprávičky. Třeba bude Ježíšek na nás hodný a nějaké to mimi nám donese. Díky holky jste fajn. Ležím na pokoji a čekám na zákrok. Půjdu asi až po obědě, takže mám pěkný hlad a žízeň. Už to chci mít za sebou. Teď se nejvíc bojím narkózy, já to tak nemám ráda. Vždycky se bojím, že se neprobudím. ACH JO!!! :,(

Držím palečky a myslím na Tebe, neboj, za pár minut budeš zase na pokoji a vše bude dobré. Přeji Ti, aby nic nebolelo a dušička byla zase brzy veselá, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
19.8.13 10:59
@eminive píše:
Já si hodně probrečela v neděli, ale mému nebilo srdíčko, takže se nedalo nic dělat, byla otázka času, kdy to takhle dopadne, je třeba se rozloučit a už nesmutnit, nemohly jsme nic ovlivnit a udělaly vše, aby to dobře dopadlo

Prožila jsem to samé, ale přistupuješ k tomu správně, já si to taky tak řekla a jsem už v pohodě. Ve středu to budou tři týdny. Mohu o tom mluvit, nebrečím, scházím se s těhulkami a chovám si miminka a nemám zášť, zase mi to dává energii a naději a tímhle směrem jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.8.13 11:00

Ahojky, všem moc držím palečky a cítím s vámi. Před 2 lety jsem prožívala to samé (11tt) a dnes mi spinká v postýlce 10měsíční holčička. Přeji ať i u vás má vše dobrý konec jako u mě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 11:02

Tohle jsou dobré stránky pro nás, mě to hodně pomáhá, když čtu jak se pak mnohým zadařilo a mám za ně radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
19.8.13 11:06
@amame píše:
Ahojky, všem moc držím palečky a cítím s vámi. Před 2 lety jsem prožívala to samé (11tt) a dnes mi spinká v postýlce 10měsíční holčička. Přeji ať i u vás má vše dobrý konec jako u mě. :hug:

No tak to je krásný, velká gratulace a my děkujeme za naději, že i po nevydařeném pokusu přijde další s úžasným koncem. Jsem ráda, za každou takovou zprávu. Myslím si, že tohle prožilo hodně holek kolem nás, jen o tom nevíme. Tak hlavu vzhůru a jako vánoční dárek by to bylo fakt krásný, no snad z toho uroním i slzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
19.8.13 11:12

@sonikkety to bych se za posledni rok zblaznila, kdyby mi mely vadit vsechny pupky a tehule. Kdyz si vezmu od lonskeho cervna 3 IVF, inseminace a jeste ted ZT :zed: Je fakt, ze tehlule kolem me to snasi hur nez ja a kazda dalsi ma panickou hruzu mi tehotenstvi oznamit :mrgreen: Mne je pritom nejlip, kdyz po me skoci kamaradky prcci, kdyz mi leti do naruce a zdalky krici „Teto Denito, teto Denito“ :lol:
Jinak jsem holky, fakt rada, ze jsem se revizi vyhla, protoze 3 narkozy mi za rok myslim stacily, vseho moc skodi, staci ty hormony, co jsem do sebe nacpala, proc jeste dalsi sajrajty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 11:21

Taky budu ráda pokud po spontánním potratu mě v úterý doktor nepošle na dočištění, jsme ještě celá bolavá, @dendulina to jsi si toho za rok vytrpěla dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
19.8.13 14:05

@eminive ja mela pekelny bolesti minuly vikend…ve ctvrtek, kdyz jsem mela byt 7+2 mi bylo oznameno ZT, ale nevim, kdy to zamlklo…kazopadne hned pak o vikendu jsem pomerne masivne krvacela a mela bolesti jak svina, nastesti odeslo vsechno. Ted ve ctvrtek, o tyden pozdeji uz to bylo cisty…bolesti uz jsou pryc, ale zacinam byt takova nejaka bez nalady a porad podrazdena, az tim stvu i sebe samu. Asi fakt hormony blbnou :think:
Jo, zvladla jsem toho za rok dost, ale asi si nekdo nahore rekl, ze si mimco musim proste zaslouzit :think: Kazdopadne, vzhledem k tomu, ze manzelovi cas nepribyva, by bylo docela fer, kdyby nam to vyslo brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 14:13

@dend ;) ulina Pochopila jsem to tak, že manžel je starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 14:16

Jinak děvčátka, mám to za sebou a nic to nebylo. Po narkóze mi bylo krapet špatně od žaludku a 10min bolelo bříško jako čert, ale teď už je mi fajn, jen jsem ještě trochu pitomoučká. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty