Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malvajs cítím se dobře, fyzicky a už i psychicky. Samozřejmě, jsem to první dva dny obrečela, ale už je to za mnou a koukám dopředu. Je pravdou, jak mě i utěšoval dr., že je vidět, že otěhotnět schopna jsem a to je důležitý. Přišla jsem za ním na jaře s tím, že nemůžu otěhotnět, sice teprve půl roku, ale řekla jsem mu déle, aby se mnou něco dělal…je mi 36 a doma mám už tříletou princeznu, která byla počata napoprvé. Vrhneme se tedy na to hned, protože doufám, že na „pohnojeném trávníku“ něco bude. A hcg se nebojím - když byl na testu duch, bylo v krvi 53 - což je taky skoro nic, v den potratu byl už test téměř bílý..
@Malvajs Macu znam a nerekla bych, ze na me funguje
je fakt, ze me tuhle nechut vetsinou vyvolaji hormony…znam to uz z IVF pokusu, to jsem se sexu vyhybala, jak cert krizi. Jsem si z toho az delala legraci, ze normalni lidi, co chteji miminko jedou jak kralici, jenom ja se tomu vyhybam
Jak znam svoje telo, ono si samo rekne. Je to na pytel, protoze ted bych se tipla na ovulaci, ale na druhou stranu, aspon si telo odpocine
Nemusim to zase hrotit, abych otehotnela znovu hned bez mrchy mezi tim…to by ze me doktori nemuseli mit uplne radost ![]()
Ahojky holky, tak mi prave sdelil dr., ze se neco deje. V pondeli to byl tyden po revizi a mam hladinu HCG skoro 11000.
strasej mne s mimodeloznim ![]()
Já mám také slabě pozitivní těhotenský test, holky dělaly jste si ho ho popratu a jak dlouho jste ho měly pozitivní?
Holky z nás už budou za chvíli doktorky
Mimoděložní není vidět na UTZ? Když vajíčko není v děloze tak snad kontrolují i ostatní. Když jsem na kontrole u svého Dr. a dělá mi vaginální UTZ tak taky vše prohlídne a vidím to na monitoru. No holky už by to chtělo nějaké jiné starosti. Dnes jsem zase četla, že po revizi vzhledem k odebrání sliznice a rozšíření děložního hrdla se fakt má min. 3 měsíce čekat. Na to je přirozený potrat lepší, četla jsem, že klidně po první MS se může mimi zkusit. Ach jo, to čekání je asi nejhorší. Já už chci být zase těhotná a jsem tak prdlá, že si ani nepřipouštím, že to nepůjde ![]()
KUK děvčátka. Jsem stále s Vámi, jen normálně už funguji v práci a doma, tak není tolik času na dopísky. Moc se těším na dny až si budeme psát jak nám Ty pupíci krásně rostou. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a v pátek hurá dovča, tak snad budu zahojená a budu se i moci vykoupat v moři. Taky se moc těším být těhotná a taky si vůbec nepřipouštím, že by snad něco nevyšlo. A ono se už tentokrát nic nepoto. Musíme věřit, papat vitamínky a bude to. ![]()
@Malvajs bohuzel, pry to zjisti jedine, kdyz nas „otevrou“ a budou hledat.
je to des. ![]()
@sonikkety píše:
KUK děvčátka. Jsem stále s Vámi, jen normálně už funguji v práci a doma, tak není tolik času na dopísky. Moc se těším na dny až si budeme psát jak nám Ty pupíci krásně rostou. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a v pátek hurá dovča, tak snad budu zahojená a budu se i moci vykoupat v moři. Taky se moc těším být těhotná a taky si vůbec nepřipouštím, že by snad něco nevyšlo. A ono se už tentokrát nic nepoto. Musíme věřit, papat vitamínky a bude to.
Telepatie, dnes jsem chtěla psát co je s tebou. Z příspěvku mám radost, cítím z toho hodně pozitivního a energii. Fakt. Moře závidím, letěla bych hned. Holky mám letos totálně hnusný rok. V květnu nám zapálil blesk dům, z hořícího pokoje jsem zachraňovala dceru, do teď to nemáme opravené a ještě ten potrat. No nic, jsem silná, zvládla jsem to všechno tak úžasně, že ani sama nechápu. Zase se mi potvrdilo, že vydržíme hodně. Tak se všechny moc opatrujte. Neznám vás, ale cítím, že jste dobré duše a přeji jen to dobré!!!
Ahoj holky, mohu se zapojit do diskuze? vcera mne pustily z nemocnice po revizi… mela jsem byt v 7 tt a v pondeli jsem zacala krvacet, ten den na utz byl videt gest. vacek a tehu odpovidalo cca 5 tt, dostala jsem Ascorutin a Utrogestan a naprosty klid… bohuzel v utery se krvaceni dost zhorsilo a uz jsem jela opet na pohotovost a na utz uz byla jen vysoka sliznice, takze jsem musela na revizi
v nemocnici mi nikdo o dalsim tehotenstvi nerekl ani tuk, tak tady sbiram info… na dalsi kontrolu mam jit za tyden, tak jsem zvedava co mi povi moje dr… vy se tedy budete snazit hned?
je fakt, ze nam to klaplo ani nevim kdy
mame doma skoro rocni dceru, tak vaham zda se do toho pustit co nejdriv to bude mozne nebo zda to odlozit…
@eminive nevim, jak jsem na tom s HCG, protoze jsem se vyprdla na testy a stejně by mi moc nerekly, protoze jsem na krvi byla jen tesne na zacatku tehu a to jsem mela HCG nizke. Kazdopadne jsem v utery zkousela tehu test a tam uz byl jen skoro neviditelnej dusik…i proto jsem uz na tu krev nechodila ![]()
potratila jsem pred 2 tydny, resp. 8.8. mi prozradili ZT a pak jsem cca 10.8. zacala krvacet a odeslo to samo, ale podle hlenu a vajecniku bych se byvala vsadila, ze jsem ted kolem ovulky
tak mi to nedalo a ted jsem si udelala ovu test a nesekla jsem se
![]()
jak uz jsem psala, znam par holek, ktere otehotnely hned takhle po ZT nebo po revizi, aniz by cekaly na dalsi mrchu a vsechno bylo/je v pohode ![]()
Holky já nemít revizi, ale samovolně tak bych do toho po první MS šla, v mém případě budu muset vyčkat. Chci se zeptat doktora, ale to až 29/8 a asi ho poslechnu, ale půl roku ne ![]()
@eminive momentálně spíš přemýšlím, jak toho mýho pitomce zabít, než jak ho vojet
…před chvílí schodil ze stolu počítač (all-in-one), ten spadnul na skleničku a rozbil se o ní, takže v pravým spodním rohu monitoru mám super pavoučka a proužky (cca 15×8 cm)
copak takoýhle střevo může být otcem???
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.