Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
27.8.13 18:06

Uživatel je onlinejanape
radši si jajdi na kontrolu, horkost mís můžeš ale radši si jdi na ULT pokud je tam nějaký zánět projeví se to i teplotou-tak radši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.8.13 18:08

Malvajs
poslat může není problém. :jazyk:
Odkud jsi?? Třeba poradím kde sehnat :lol:
ty jo ty jsi se projela s houkačkou to čumím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.8.13 18:20
@janape píše:
Zeny, je mozne ze mam k tomu potratu teplotu? mam cely telo hork :nevim: y. a mela jsem 37.7.nic me neboli ale

značí to zánět ta horečka, nebrali ti krev na CPR? pokud bys ho měla zvýšený jako já, dostala bys antibiotika, na to radši pozor a k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
27.8.13 18:43

:roll: ahoj holky, tak ja byla dnes u dr - na kontrole tyden po revizi - a dalsi tehotenstvi mi doporucila nejdriv za 3 mesice nejlepe za pul roku… takze takove mam zpravy a sex az dorazi prvni menstruace driv ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
27.8.13 18:46

@beruska03 jejda.tak jako ja.jen me ta revize ceka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
27.8.13 18:48

@eminive me nikdo nic nebral.jen 19.7 krev.Ale to jeste bylo ok. a ty atb te daly na doma? abych tam nemusmdla lezet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.8.13 18:57

Ano, dostala jsem dvě balení a ležím doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.8.13 19:44
@beruska03 píše: :roll: ahoj holky, tak ja byla dnes u dr - na kontrole tyden po revizi - a dalsi tehotenstvi mi doporucila nejdriv za 3 mesice nejlepe za pul roku… takze takove mam zpravy a sex az dorazi prvni menstruace driv ne…
ŘIĎ SE PODLE SVÝCH POCITŮ, SEX TŘEBA CHRÁNĚNÝ ALE PROČ NE?? NEROZUMÍM…
A CO DOKTOR TO NÁZOR…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.8.13 19:47

Malvajs
TY JO JE TO BLBÝ ŘÍCT ALE JÁ BYCH SE TAKY RÁDA PROJELA SE SIRÉNOU-TEDA NIC VÁŽNÝHO ABYCH SI TO PAMATOVALA :jazyk: :jazyk: :jazyk: NEJLÍP SEDĚT U ŘIDIČE :lol:
JOJO NECHALY MĚ TAM SEDĚT OD 7H DO 11H A JEN SE MĚ CHODILY PTÁT JAK MĚ JE, NO DĚS. PRÝ MUSÍM ČEKAT AŽ VEZMOU OBJEDNANÉ-NO ŠKODA PSÁT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.8.13 19:49

Janape
NEMÁŠ DOMA LICHOŘEŘIŠNICI?? JE TO PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKUM A JE NA ZÁNĚTY V TĚLE. nASADIT TROJITOU DÁVKU ALE JINAK RADŠI JDI K DOOKTOROJ. NECHCI DĚSIT, ALE JÁ MĚLA PO PORODU TŘETÍ DEN TEPLOTU TAKY A PAK U MĚ NAŠLY JEN KOUSEK KRVE V DĚLOZE TO VYNDALY A BYL POKOJ. TY UŽ JSI NA ULTRAZVUKU PO ZÁSAHU BYLA??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
27.8.13 21:26

Vyšší teplotu bych nepodceňovala, aby to nebyl zánět. Raději zbytečná kontrola než něco zanedbat. Já mám jít ve čtvrtek a mám pocit, že asi dostanu první MS po revizi což by bylo super a hned budu zase klidnější, ale neraduji se předčasně. Malvajs a ty se šetři, stěhování nepřeháněj a mysli na sebe. Četla jsem, že už to bylo na prasknutí, tak ještě, že to dopadlo jak to dopadlo. Opatruj se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.8.13 22:49

Holčinky, tak dnes jsem opět prodělala kontrolu u dr. Podle UZ vypadá vše v pořádku, hladina HCG klesá, tak že není mimoděložní. :pankac: ani nevíte, jaký já měla nervy!! No a od září se zase začínáme snažit. :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 08:22

Holky dnes je to přesně 28 dní po revizi a pozor dostavila se první MS a já mám radost, že tělo funguje jak má a neprodlouží se nám tím snažení. Četla jsem články, že někdy po revizi nastanou problémy s nastartováním cyklu. Tak alespoň tohle se mně vyhnulo. Nesmějte se, ale pokud jsou dvě varianty, tak já mám vždy tu horší, už jsem si na to zvykla :) No tak ještě další dvě MS a jdeme do dalšího pokusu. Ještě uvidím co mi řekne zítra doktor. Opatrujte se, mám vás všechny moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
28.8.13 08:50

@škoulinka taky ti doporucuji 3 mesice pauzu? me to vcera dr rekla, tak mne prekvapilo, ze kazdy dr jiny nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 09:15
@beruska03 píše:
@škoulinka taky ti doporucuji 3 mesice pauzu? me to vcera dr rekla, tak mne prekvapilo, ze kazdy dr jiny nazor

Já jsem si to tak naordinovala sama. Půl roku mi přijde zbytečné. Zítra jdu na kontrolu tak se dr zeptám. Zatím jsme o tom nemluvili. Byla jsem tam jen jednou, to jsem mu jen předala zprávu z nemocnice a vyšetření mě mělo čekat zítra, ale dnes jsem to dostala. Zítra se dozvím jestli něco zjistili na odumřelém plodu a chce nás poslat na genetiku ( já mám 35 a manžel 39 let). Dnes začínám brát Nosifol, nechám proběhnou dvě MS a na nic nečekám. To co se stalo chci brát prostě jakou blbou náhodu. Jinak více názorů na netu je k variantě zkusit další mimi po 3 měsících, že těch 6 je zastaralý názor. Ale všude ti řeknou něco jiného. V nemocnici mi neřekli vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty