Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
29.8.13 08:42
@škoulinka píše:
@STEVIANKA to vás čeká stěhování i se zvířectvem??? Mám pocit, že máte menší ZOO :D
Stěhování je děs, už se nikam stěhovat snad nebudu…

MINI ZOO UŽ JE TAM KAM PŮJDEM MY, TAKŽE NAŠTĚSTÍ ALE ONO VYSTĚHOVAT HOLKY BUDE MOŽNÁ HORŠÍ NEŽ STĚHOVAT ZVĚŘ I KDYŽ JE TO PODOBNÉ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.8.13 08:43
@janape píše:
ahoj.tak za chvili jedu na gyndu, pro papiry na revizi.Jen me desi ty teploty, vemou me snima-nebo ne! vcera bylo embryjko 12*6mm, bez zl.vacku.krev a moc jsem davala vcera, tak dnes budu znat vysledky.

HLAVNĚ JIM O TÉ TEPLOTĚ HNED ŘEKNI, MĚ SE TAKY NA TO DNES PTALA JESTLY NEBYLA TEPLOTA-JE TO PAK BLBÝ!!
HLÁS SE :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.8.13 08:44
@ciluska píše:
Ahojky holky,

je radost Vas cist…:)

Add stehovani…fuj hruza…å Malvajs setri se…

Dendulina tak jste si udelali hezky vecer…:)

Skoulinka gratuluju k prvni MS..uz abych ji mela i já…

Å nå pristi tyden jsme objednany s pritelem na genetiku…byla uz jste nektera?

AHOJ, NÁM GENETIKU VŮBEC NENABÍDLY ZATÍM TO NEŘEŠÍME UVIDÍTE CO VÁM ŘEKNOU, ALE PROSÍMTĚ NESTERESUJ SE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
29.8.13 09:12

Stevianka tak gratulace tedy k tomu, ze nemusis na revizi…å uzij si vylet…

Na genetiku se pry spravne posila Po druhem neuspesnem otehotnenni tak nevim…taky doktorka rekla, ze vetsinou se nic nezjisti å byla Bych radeji nez kdyby jo…

Janape uvidis co ti reknou s tou teplotou..dej nam pak vedet…vim ze kdyz Po zakroku je teplota tak je tam zanet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
29.8.13 09:24

Asi nás má doktor za staré rodiče :mrgreen:

Holky jedno dítě se stejným chlapem mám, tak věřím, že se nám to ještě jednou povede a na genetiku půjdeme jen pro klid duše, že jsme se na to nevykašlali. Večer písnu jak jsem na gyndě dopadla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
29.8.13 09:47

@škoulinka prave já mam take jedno dite i zamlkle tehu s jednim partneren…dokorka mi rekla, ze asi potrebuju spravne otehotnet ob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.8.13 11:13

Ráda vás všechny čtu, jak jste pozitivní :mavam:, já si plánuji výlety s mojím a na špatné už nemyslím, musíme jít dál a věřit, že se nám zadaří, což taky jo, musí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.8.13 11:25

Ahojky muzu se k vam pridat? Vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku, mela jsem byt 12 + 4, ale zjistili mi ze se mimco v 8 tt prestalo vyvijet, takze zamlkle tehotenstvi. Ted cekam na revizi, kterou mam az v pondeli, takze me ceka par neklidnych dni. Snazim se prijit na jine myslenky, ale nejak to proste nejde. Cetla jsem si par vasich prispevku a moc se mi libi ta vase pozitivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
29.8.13 12:16

Mikulko tak at ti dny utecou rychle å mas to za sebou…Hodně sil…

Å já nechapu proc nektere z vas nechaji cekat…já pri prvnim zamlklem jsem slå hned ten den å pro druhem druhy den co se to zjistilo…vim je par pripadu kdy cekani melo dobry konec, ale kdyz se to vi na 100%…je to akorat vice stresujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.8.13 12:27

@ciluska No ja jsem totiz v Londyne, tady je bohuzel hodne lidi a tak tu maji porad plno. Kdyz me zaclo krvaceni, sla jsem hned k doktorce, ale na ultrazvuku meli misto az za skoro tyden, takze taky sileny stresy a cekani. Jedinou moznost bych mela jit na pohotovost, kde me ale posilala jen v pripade, ze bych mela nesnesitelne bolesti a mnohem vetsi krvaceni. Nastesti pri dalsim tehotenstvi, kdyz se zadari, me budou sledovat vic a budu moct jit na drivejsi ultrazvuk a ne cekat az do 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
29.8.13 12:32

@STEVIANKA tak to mas stejne SIKOVNOU delohu jako ja :D Taky mi vypudila vsechno, hi hi :lol: Muj doktor teda ani revizi nevyhrozoval, prisla jsem tam po to, co jsem tyden vedela o ZT a mela za sebou krvaceni i bolesti jak prase. Pry, tak se na to podivame a jeste jsem dostala obrazek (prazdne delohy) :jazyk:

Holky, my jsme na genetice samozrejme byli…vlastne to byl duvod, proc vubec vlezt do CARu :roll: :mrgreen: Genetici maji hlavne spoustu vsetecnych otazek, snazi se zmapovat si teren, popremyslet co vsechno ve vasich rodinnych anamnezach by asi tak mohlo mit vliv. Pak naberou krev na vsechno mozne a uvidi se, ze se nic neuvidi :mrgreen: (neeee prehanim, samozrejme neco zjistit muzou, ale zalezi, jako info z vas dostanou a podle toho nasledne zkoumaji ;) )

@Mikulka81 ver, ze se ti ulevi, az budes „cista“. Nez „to“ ze me vypadlo, pripadala jsem si jak chodici mauzoleum a to byl proste podvod. Hrozne me vytacel ten pocit, ze mi telo porad nalhava, ze jsem tehu a pritom ten drobek uvnitr nezije :cert: Kdyz to vyslo, citila jsem se mnohem lip…jakoby otevrena novym zitrkum :hug:. Pravda, nemusela jsem na revizi, ale myslim, ze to bude podobne (pred lety jsem bohuzel podstupovala miniint. :oops: a taky se mi pak psychicky ulevilo). Ber to tak, ze ted to jen zabira misto. Jakmile budes po revizi, budes zase pripravena zacit znovu :* :hug: Drz se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
29.8.13 12:43

@Mikulka81 mam spoluzacku zijiici v Londyne 10 let :mrgreen:
Ja ziju v NL a pristup je tu dost podobnej. K tehotenstvi ani nepotrebujes gynekologa, jen jakesi asistentky…ty teda nastesti nektere maji i ultrazvuk :roll:. Prave ta kamoska z Londyna me hnala na pohotovost. Ja nemela problemy, o ZT (7-8.tt) jsem nevedela do slabeho zaspineni. Ta kamoska radila mastila na pohotovost a tvrdit, ze jsem mela nesnesitelne bolesti, popr. i krvacela vic. Oni si to zase prece jen nedovolej nechat te jen tak 8o.
Mne tady ta „midwife“ prave potvrdila ZT z UTZ, kdyz jsem byla 7+2. Chtela cekat, jestli to odejde, ja ale mela pak cestu do Cech, takze jsem si rikala, ze to zvladnu v CR. Mezitim jsem zacala krvacet…nic brutalniho, jen jako pri MS, ale mela jsem bolesti teda. Asi po 2-3 dnech, ze me vypadlo cosi, co sliznice nebyla a doktor mi pak potvrdil, ze jsem cista :dance: Ty se kazdopadne nenech odbyt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.8.13 12:44

@dendulina Diky moc. Uz abych to mela za sebou a mohli zkouset znovu stesti. Manzel je mi velkou oporou, tak to nebude tak tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.8.13 12:48

@dendulina No ja prave krvacela 4 dny, ale vypadly ze me jen kousky. Na UZ bylo videt, ze tam mrtvy mimco je, takze musim na revizi, kterou mam v pondeli. Pri dalsim tehotenstvi budu mit narok na drivejsi UZ, tak se odbit nenecham. Priste uz budu chytrejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
29.8.13 18:13

@Mikulka81 vítej mezi námi, škoda, že ta naše skupina není s veselejším tématem, ale i tohle prostě patří k životu, tak to ber. Přesně jak píšou holky, po zákroku bude lépe, „nové“ hnízdo pro zdravé mimi. S tím jsem jela na sál, žádné, že někoho odevzdám, ale uděláme to nové a tohle mě obrovsky nakoplo a taky hlavně všechny holky tady. Je to veliká opora, když víš, že v tom trápení nejsi sama a společně věříme a podporujeme se a je to prostě fajn. Teď si klidně pobreč, ale uvidíš jak jsi silná a bude zase dobře. My to pomůžeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty