Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
30.8.13 13:43

Dneska se doktor udiveně ptal po samovolném potratu 17.8 zda se chceme chystat zase na miminko, jsem řekla, že ano, že mám pocit ovulace, aby mi řekl a on, že počkat tři měsíce, dělohu mám zvětšenou-čemuž nerozumím, ale poslouchat ho nebudu :), k ovulaci mi radši neřekl nic, budu poslouchat své tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
30.8.13 13:45

Holky tak první MS po revizi je u mě masakr. Nikdy mi při tom blbě nebylo, žádné bolení břicha a teď je mi blbě, bolí mě břicho a dost oproti dřívější MS krvácím, tak snad to přežiju :mrgreen: No asi dokonalá očista… A další snažení jsem původně chtěla max. po třech MS a teď už mi to přijde dlouho a počkám ještě na jednu a už na nic nečekám a nechám to osudu, náhodě, přírodě ať si s tím poradí… a nechci už žádnou ještěrku a akvarijní rybičku 8o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 13:52
@škoulinka píše:
Holky tak první MS po revizi je u mě masakr. Nikdy mi při tom blbě nebylo, žádné bolení břicha a teď je mi blbě, bolí mě břicho a dost oproti dřívější MS krvácím, tak snad to přežiju :mrgreen: No asi dokonalá očista… A další snažení jsem původně chtěla max. po třech MS a teď už mi to přijde dlouho a počkám ještě na jednu a už na nic nečekám a nechám to osudu, náhodě, přírodě ať si s tím poradí… a nechci už žádnou ještěrku a akvarijní rybičku 8o :jazyk:
:lol: :lol: :lol: NEBOJ, JEŠTĚRKU A RYBKU UŽ MÁŠ VYBRANOU :lol: :lol: :lol:
CHROMOZOMY SE SKLIDNÍ A VYTVARUJOU NÁM PĚKNĚ ZDRAVÉ DĚŤÁTKO A HOTOVO, JEŠTĚRKY AŤ SI RODÍ NĚKDO JINEJ :jazyk:
JE FURT LEPŠÍ ŽE MÁŠ TU MENSTRUACI POŘÁDNOU NEŽ NIC, MYSLÍM ŽE SE JEŠTĚ DOČIŠŤUJE DĚLOZNÍ STĚNA A UŽ POROSTE NOVÁ :jazyk: A TO SE OPOVAŽ NEVYUŽÍT :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 13:53
@eminive píše:
Dneska se doktor udiveně ptal po samovolném potratu 17.8 zda se chceme chystat zase na miminko, jsem řekla, že ano, že mám pocit ovulace, aby mi řekl a on, že počkat tři měsíce, dělohu mám zvětšenou-čemuž nerozumím, ale poslouchat ho nebudu :), k ovulaci mi radši neřekl nic, budu poslouchat své tělo

MĚ SE VČERA DOKTORKA TAKY PTALA JAK TO VIDÍM DÁL, ŘEKLA JSEM JÍ ŽE TO NECHÁVÁM NA PŘÍRODĚ A NA TO MĚ NEŘEKLA VŮBEC NIC JEN KEJVALA-STEJNĚ NIČEMU NEPORUČÍME ALE PROČ TOMU NA DRUHOU STRANU BRÁNIT, CO JE PŘIROZENÉ SE STANE STEJNĚ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.8.13 14:07

Holky, kdyz vas ctu, tak si rikam, jeste, ze uz jsem k doktorovi nesla (naposledy tyden po oznameni ZT)…ty rady bych neprezila :mrgreen:

jo a mam novy poznatek…chci na dovolenooooooooouuuuuuuu, naposledy jsme byli na dovce 2011 (pravda na dvou - Jamajka a Brazilie), ale uz mi z toho vseho hrabe a potrebuju vycistit nejen delohu, ale hlavne mozek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.8.13 14:10

@dendulina i mně hrabe, už se dívám, kam bych jela, jelikož jsem otěhotněla na čerstvým vzduchu/hory/, tak to vidím na Alpy nebo Florencii-památky a sluníčko, už se na ní třepu, doktoři mi nepomohli ani nemohli pomoci, vše jsem zvládla sama naštěstí i se vyčistit, takže tohle nechám na manželových spermiích, jsem už stará baba, není čas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
30.8.13 14:17

Jasně dovolená, to je to co potřebujeme, máme zaplaceno 5 dní na Šumavě (holky na podzim to tam miluju) a letos po tom všem to pro mě bude asi jako Karibik. V květnu nám blesk zapálil dům, malou jsem tahala z hořícího pokoje a v červenci potrat a to už nějak letos stačilo a stále to zvládám bez prášků na nervy. Jsem asi marťanka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
30.8.13 14:35

To je pravda, potrebujem si vycistit hlavy. Me to ceka od pondelka za 14 dni, uz delsi dobu naplanovana dovolena do Cech - zijeme v Londyne, takze videt se s rodinou a kamarady. Co je lepsi nez poradna grilovacka s blizkymi :D Uz se moc tesim, jak se odreagujeme ja i manzel. No a pak se doufam dostavi poradna MS a ovulace a sup na to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 15:13
@škoulinka píše:
Jasně dovolená, to je to co potřebujeme, máme zaplaceno 5 dní na Šumavě (holky na podzim to tam miluju) a letos po tom všem to pro mě bude asi jako Karibik. V květnu nám blesk zapálil dům, malou jsem tahala z hořícího pokoje a v červenci potrat a to už nějak letos stačilo a stále to zvládám bez prášků na nervy. Jsem asi marťanka :mrgreen:

TY BLÁHO,. TAKY SUPER 8o
MĚ ČEKÁ PŮLKA ZÁŘÍ BESKYDY NA 5DNÍ A PRVNÍ VÍKEND V ŘÍJNU ČESKÉ ŠVÝCARSKO. TĚŠÍM SE NA HORY A NA HOUBY. PROSTĚ NA OBYČEJNÉ KRAVINY :jazyk: A MILUJU HORY. MINULÝ ROK JSEM VYŠLÁPLA SNĚŽKU, JE PRAVDA ŽE JSEM MYSLELA ŽE UMŘU :lol: ALE KDYŽ JSME SLEZLY DOLŮ TAK JSEM NA OSLAVU CHTĚLA SEXÍK A TEN MŮJ SLAVNEJ SPORTOVEC /HOKEJISTA/ LEŽEL JAK PŘEJETEJ MRAVENEC A PROHLÁSIL ŽE NEVÍ KAM MĚ TEDA VYTÁHNOUT PŘÍŠTĚ :dance: :dance: :dance: JSEM BYLA TAKOVÁ FAIN ROZEHŘÁTÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 15:14
@Mikulka81 píše:
To je pravda, potrebujem si vycistit hlavy. Me to ceka od pondelka za 14 dni, uz delsi dobu naplanovana dovolena do Cech - zijeme v Londyne, takze videt se s rodinou a kamarady. Co je lepsi nez poradna grilovacka s blizkymi :D Uz se moc tesim, jak se odreagujeme ja i manzel. No a pak se doufam dostavi poradna MS a ovulace a sup na to :potlesk:

DOMA JE DOMA CO 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
30.8.13 15:17

@STEVIANKA To teda, vzdycky se strasne moc tesim. Ale bohuzel to hrozne rychle utece, protoze se kazdy den neco deje. Ale tentokrat to potrebuju vic jak kdy jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 15:33
@Mikulka81 píše:
@STEVIANKA To teda, vzdycky se strasne moc tesim. Ale bohuzel to hrozne rychle utece, protoze se kazdy den neco deje. Ale tentokrat to potrebuju vic jak kdy jindy.

TO VĚŘÍM, JÁ JSEM OD NAŠICH 50KM A NĚKDY JE MĚ NESKUTEČNĚ SMUTNO :nevim:
TY JSI SE TAM PŘIVDALA A NEBO JSTE ŠLY ZA PRACÍ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.8.13 15:39

@eminive jooo, vsak ja se taky vycistila a ackoli jsem jeste relativne „mlada baba“ (haha), tak prece jen toho manzelova casu neni taky nazbyt a navic mam cestovatelskej abstak :roll:

@škoulinka tyyy jo, to je masakr, malou z horiciho pokoje??? Jsi superzena!! I kdyz je mi jasny, ze pro dite asi udelame vsechno! :*
Ten nas Karibik nebyl zas tak drahej, stalo to rekla bych i min, nez spousta lidi da za dovolenou po Evrope (tyden Jamajce all incl. pod 14tis. na osobu a tyden Brazilie se snidani cca 14.5tis/os.). Akorat loni nebyla ani kacka navic kvuli svatbe, rekonstrukci bytu a 3 IVF 8o. Neee, ze bychom si od te doby polepsili, navic manzel bez prace, ale ja uz bez poradne dovci nepreziju…potrebuju more a slunicko :zed: Sice v NL more i plaz jsou, letos bylo i slunicko, ale tohle neni ono :roll:

@Mikulka81 tyyy jo, my jsme v CR asi az moc casto, to jako dovcu nepocitam. Hlavne moje rodina je za trest, bezpecna vzdalenost od nich by byla zit v Australii, ale neklaplo to s rezidenturou :mrgreen: Jako joooo, kamaradi z Cech mi chybi hodne, ale rodinu, kdybych nemusela navstevovat, pac si to vynucujou, tak me nevidi, jak je rok dlouhej…mozna i stoleti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
30.8.13 15:52

@dendulina příště na dovolenou jedině s vámi, to je za super kačky, minulé léto jsme byli my tři (Anet bylo 7 let) v Maroku skoro za 50000, to jsme teda blbci :mrgreen: No dítě samozřejmě zachrání každý, hlavně to svoje. Manžel sice ránu jak blázen slyšel, ale řešil venku pojistky a že nám hoří barák mu nějak uniklo. Ještě si myslel, že si dělám prdel. Stalo se to 1. května. První bouřka a poslední blesk. Ještě to pořád není vše hotové. Holky nechci se rouhat, ale zatím nejhorší den a už to v životě nechci zažít. Ve slejváku jsme stáli se psem a křečkem venku na ulici a koukali jak hoříme. Ale na jednu stranu šťastní, že to odnesl jen majetek. Fláklo to přímo k malé a já stála ve sprše pod tekouví vodou. Jsem dítě štěstěny a jedno zamlklé těhu mě fakt nepoloží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
30.8.13 16:05

@STEVIANKA Ja sem jela jen na 1 rok naucit se anglinu a nachytat nejake zkusenosti, ze tu byla starsi segra uz dva roky no a nakonec je z toho ted uz 12 let, protoze jsem po dvou letech potkala sveho ted uz muze, puvodem z Moravy a zustali jsme tu. Nejdriv jsme spolu planovali odjezd do Cech a novy zacatek tam, ale pak se to nejak zvrtlo a my zacali planovat budoucnost tady. Ale Cechy zapomenute nikdy nebudou a nikdy nerikam nikdy, ze bysme se tam nekdy nevratili. To ukaze cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty