Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3135
31.8.13 17:07

@škoulinka
já mám už děti a nikdy jsem žádné problémy neměla, proto žádná vyšetření. mám výbornou doktorku, není sice z našeho nápadu nadšená, ale zároveň mě neodrazuje.bude mi 43 :oops: :oops: slíbila jsem jí, že to zkusíme tak do jara a dost..
po tom SP mě kontrolovala a říkala, že vše ok jako po normální ms. teď po revizi uvidíme. samozřejmě nezačnem hned..a to biochemické se nepočítá, to je vlastně spožděná ms..
ach jo, vyhazovala jsem zrovna všechny ty pozitivní testy, takový krásný čárky to byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 17:13

@mitcha AHA JA TAM BYT TAKY NECHCI. UVIDIME. DEKUJI ZA PODPORU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 17:15

@mitcha 43 NENI SE ZAC STYDET, KAZDY MAMESVE BIOLOGICKE HODINY, DNESKA JE TOTIZ BOOM MIT DETI DO 30,A PAK UZ JE ZENSKA PODLE KAZDYHO STARA.ALE OPAK JE PRAVDOU, JA NAPRIKLAD VIM, ZE KDYBYCH ZACLA S DETMA AZ TED V 28LETECH, TAK SI TO VIC UZIJU. PRAVE PROTO, CHCI DITE JESTE TED JEDNO, ABYCH SI TO UZILA, A PAK UZ SI POCKAM NA VNOUCATKA :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 17:25

@mitcha Na veku nezalezi. Me je 32 a snazime se o prvni, segre je 38 a ceka prvni. Deti by kazda mela mit tak, jak se na to citi sama. Neni zadny spravny vek na to mit dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 17:30

@janape
děkuji za podporu :lol:
mám syna 22, ale vnoučata to nehrozí :cert:, taky mám dcerku 10 a 4.takže mám biologický hodiny vlastně pořád :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 17:35

@Mikulka81
jojo je to tak. my s manželem to berem jako poslední šanci :think: on říká, že dřív to bylo normální, že ženský měly děti až do přechodu a nikdo to neřešil :mrgreen: myslím, že nejmladší dcerce můžu dopřát vše na co si vzpomene, je to jiné, než když jsem měla syna ve 21 letech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 17:51

@Mikulka81
trochu odbočím, píšeš, že žiješ v Londýně. Byli jsme loni na dovolené na OH, zamilovala jsem si Brighton, kde jsme bydleli :) Miluji angličké pobřeží a Bretaň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 17:53

Holky u ty narkozy se dava maska, nebo do zily, z ty mam fakt lufta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 17:58

@janape
já oboje, nejdřív do žíly, pak maska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
31.8.13 18:03

Pridavam se ja mela jen do zily, bez masky, domluvila jsem se na tom z anesteziologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 18:14

@mitcha fuj do zily, me u toho silene hučelo v hlave.ja to fakt snad nedam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 18:15

@Tom-Jerry to jde ju,??se domluvit, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 18:16

A co kojeni, budu moct kojit ten den??mam doma malou zavislacku, tak snad budu moct, i když bych radsi uz odstavila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 18:18

@janape
já kojila po narkoze ten den až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
31.8.13 18:27

@Jituly poprvé jsem otěhotněla v řijnu (2 měsíce před svými 35. narozeninami). Nepovedlo se, to revize na konci listopadu.
Po šestinedělí jsem přišla do jiného stavu a to pohnojené dítko za pár týdnů oslaví rok.

Gynokolog mi tehdy řekl, že potrat 1× zažije 35 % žen, opakovaný za sebou jdoucí nezdar jen 2 %.
Docela mi to pomohlo a jediné co mi pomohlo, bylo nové snažení, že se to povede tak, že zažiju jen jednu MS a pak zas dlouho nic, to jsem netušila, ale po čtyřech letech snažení jsem to ocenila ;)

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty