Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
30.8.13 17:17
@dendulina píše:
@Mikulka81 jeeee, ja si neumim predstavit fungujici rodinu, co te podrzi :mrgreen: Jako mela jsem hezke detstvi, ale jen detstvi, pak se to nejak po… :mrgreen: A poslednich 10-15 let, jedine na co se u sve rodiny muzu spolehnout 100%, je ze s nima nemuzu pocitat :mrgreen: Zase ale kdyz vim, na cem jsem, tak to neboli :lol:

JASNĚ KDYŽ VÍŠ PŘESNĚ ŽE TI NEPOMŮŽOU TAK NA TO ASPOŇ NESPOLÉHÁŠ…
JÁ SI NA ČESKO NESTĚŽU, JEN PODNIKÁM A VIDÍM TU PODPORU ALE TO JE NA JINOU DEBATU A TA BY MĚ ANI NEBAVILA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.8.13 17:18

HOLKY VALÍM, JEDEM DO TOHO KINA TAK AŤ NENÍ HUDLÁNÍ, TAK ZÍTRA A MÁM VÁS RÁDA!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
30.8.13 22:11

Holky s rodinami je to někdy složité a člověk ani nechápe proč se to po… Hezkou rodinu si musíme udělat hlavně tu naší vlastní, tak už aby byly nové přírustky :) Dnes nám přišel loučící mail, dcery učitelka je těhu na rizikovém a už nepřijde, malá bulela jako želva, děsně jí milovala. Tak snad už definitivně poslední ťafka roku 2013 a už na nás čekají jen samé úžasné novinky. Ale moc jí to mimi přeju, snažili se prý tři roky a je to první a ona je úžasná ženská, já ty dcery slzy naprosto chápu :) Holky tak super víkendík a pohodičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
30.8.13 22:12

:srdce: :srdce: :srdce: Nebojte, taky vás mám všechny ráda :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.8.13 22:38

@škoulinka ucitelce to preju z celeho srdce a holcicka se muze tesit na jeji miminko a pak i na tvoje :srdce: :srdce: Hele, manzel zrovna zkonstatoval, ze my jsme vlastne klikari, kdyz jsem mu popisovala, co vas potkalo… :lol:

holky to je jasny…tolik lasky, tolik podpory tady…my to vsechno zvladnem a do konce roku vsechny resime srdicka na UTZ nebo aspon // na testu :hug: :hug: :hug: Moc pekne jsme se tu sesly…ono bude neco pravdy na tom, ze v nouzi poznas pritele :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.8.13 22:55

Holky všem vám to strašně moc přeju… :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
31.8.13 09:55
@škoulinka píše:
Holky s rodinami je to někdy složité a člověk ani nechápe proč se to po… Hezkou rodinu si musíme udělat hlavně tu naší vlastní, tak už aby byly nové přírustky :) Dnes nám přišel loučící mail, dcery učitelka je těhu na rizikovém a už nepřijde, malá bulela jako želva, děsně jí milovala. Tak snad už definitivně poslední ťafka roku 2013 a už na nás čekají jen samé úžasné novinky. Ale moc jí to mimi přeju, snažili se prý tři roky a je to první a ona je úžasná ženská, já ty dcery slzy naprosto chápu :) Holky tak super víkendík a pohodičku.

TAKY SUPER VÍKEND!! ONA ZASE NĚJAKÁ HODNÁ UČITELKA BUDE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 11:21

Jojo holky, za chvilku budem moct tuhle skupinu prejmenovat na Znovu tehotne po zamlklem tehotenstvi :lol: Verim tomu, ze se nam to vsem brzo povede a budeme se tu chlubit //. Jsem moc rada, ze jsem se zapojila do vasi skupiny, i kdyz skrz takove smutne tema. Ale jste fakt super, diky moc. Krasny vikend preji. Me uz krasne zacal bo mi muj milovany manzel a jeho syn delaji jen samou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
31.8.13 11:27
@Mikulka81 píše:
Jojo holky, za chvilku budem moct tuhle skupinu prejmenovat na Znovu tehotne po zamlklem tehotenstvi :lol: Verim tomu, ze se nam to vsem brzo povede a budeme se tu chlubit //. Jsem moc rada, ze jsem se zapojila do vasi skupiny, i kdyz skrz takove smutne tema. Ale jste fakt super, diky moc. Krasny vikend preji. Me uz krasne zacal bo mi muj milovany manzel a jeho syn delaji jen samou radost.

TAKY UŽ VALÍM DOMŮ, PUBERŤAČKY PRÝ STÁVKUJÍ TAK UVIDÍME JAK JE DOMA VESELO :jazyk:
DNES JEDU PRO 20 KUŘÁTEK TAK UVIDÍME JESTLY NEDOTÁHNU I ŠTĚNĚ /PANÍ MÁ DALMATINKU :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
31.8.13 11:28

HOLKY UŽIJTE VÍKENDU, MYSLÍM NA VÁS A BUDU SE TĚŠIT A DĚKUJEME ZA PODPORU TĚHULKÁM A I MAMINKÁCH A DOUFÁM ŽE TO UŽ PŘEJMENUJEME BRZO :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
31.8.13 12:01

Holky sice píšeme do diskuze se smutným názvem, ale ty příspěvky jsou celkem vtipné a pozitivní. Což mi potvrzuje, že jsme se s tím vyrovnaly celkem rychle a dobře a z toho mám za všechny velikou radost. Nejhorší je za námi, ty nepovedené akvarijní rybičky a ještěrky jsou pryč a teď už nás nejspíš čekají opravdu jen novinky typu // :) jinak nevím co budeme psát, ale i tak mě to moc baví číst jak se dá za pár kaček cestovat, někdy budou nová kuřátka a možná i dalmatin :D…mě to holky baví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 12:14

Holky porad cekam na revizi.Je to strasny na psychiku.Doma chodim jak telo bez duse. A vcera me nastvala jedna zenska, prej at to neresim, ze uz mam doma tri. I kdyby 5 boli to stejne! Taky se zacnem snazit, at jsme pro nekohň bla zni nebo ne, deti mame ciste, vychovane, a me to 4 proste tahne.Tak posloucham telo, a doufam, ze zas cudu nadavat na manzu at neotvira ty rybicky, a at jde jist ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 12:41

To teda, krasne se to cte. Nam manzel nedavno postavil krasnej zahradni domek, ve kterem si ted lebedim, kdyz nechodim do prace a jeste zlepsuje i zahradu, bude stavet pristresek na kocarek. Moje sestra, ktera s nama bydli s pritelem, ma termin 12.11. tak se brzo budu radovat aspon z ni. Uz tu mame nekolik dni krasne a teploucko, slunicko krasne sviti, tak budeme grilovat. Musime prijit na jiny myslenky, to spatne hodit za hlavu, zivot jde dal. Je pravda, ze se deji horsi veci, takze hlavu vzhuru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
31.8.13 12:43

@janape tohle je asi nejhorší, to čekání. Je to těžké, ale zkus se rozptýlit s dětičkama, já mám jen jedno, ale je tak úžasná a stačí, že se přitulí, plácne nějakou blbost a hned jsem z ní v oblacích a ty máš tři, to je krásný. Taky jsem vždy chtěla tři, ale budu ráda i za dvě. Tak vydrž, potom už bude zase dobře a uvidíš, že se to příště povede. Držím palečky!!! A žijte si podle svoji spokojenosti a na lidi se neohlížej. Nikdo vám děti neživí, neobléká, tak je každému do toho prd, i kdyby jich bylo deset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 12:46

@janape Vubec se nenech odradit nejakou zamindrakovanou zenskou. Je to jenom cista zavist a neprejicnost. Ja taky cekam na revizi, jdu v pondeli a snazim se na to myslet, jak uz tu predtim psaly holky, ze se jdu vycistit a pripravit hnizdecko pro nove mimco. Snazim se neco delat, prohrabala jsem si veci v suplikach a spoustu kramu povyhazovala a tak. Najsi si neco, co te zamestna a prijdes na jine myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty