Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dendulina píše:
@Mikulka81 jeeee, ja si neumim predstavit fungujici rodinu, co te podrziJako mela jsem hezke detstvi, ale jen detstvi, pak se to nejak po…
A poslednich 10-15 let, jedine na co se u sve rodiny muzu spolehnout 100%, je ze s nima nemuzu pocitat
Zase ale kdyz vim, na cem jsem, tak to neboli
JASNĚ KDYŽ VÍŠ PŘESNĚ ŽE TI NEPOMŮŽOU TAK NA TO ASPOŇ NESPOLÉHÁŠ…
JÁ SI NA ČESKO NESTĚŽU, JEN PODNIKÁM A VIDÍM TU PODPORU ALE TO JE NA JINOU DEBATU A TA BY MĚ ANI NEBAVILA ![]()
HOLKY VALÍM, JEDEM DO TOHO KINA TAK AŤ NENÍ HUDLÁNÍ, TAK ZÍTRA A MÁM VÁS RÁDA!!!
![]()
Holky s rodinami je to někdy složité a člověk ani nechápe proč se to po… Hezkou rodinu si musíme udělat hlavně tu naší vlastní, tak už aby byly nové přírustky
Dnes nám přišel loučící mail, dcery učitelka je těhu na rizikovém a už nepřijde, malá bulela jako želva, děsně jí milovala. Tak snad už definitivně poslední ťafka roku 2013 a už na nás čekají jen samé úžasné novinky. Ale moc jí to mimi přeju, snažili se prý tři roky a je to první a ona je úžasná ženská, já ty dcery slzy naprosto chápu
Holky tak super víkendík a pohodičku.
@škoulinka ucitelce to preju z celeho srdce a holcicka se muze tesit na jeji miminko a pak i na tvoje
Hele, manzel zrovna zkonstatoval, ze my jsme vlastne klikari, kdyz jsem mu popisovala, co vas potkalo… ![]()
holky to je jasny…tolik lasky, tolik podpory tady…my to vsechno zvladnem a do konce roku vsechny resime srdicka na UTZ nebo aspon // na testu
Moc pekne jsme se tu sesly…ono bude neco pravdy na tom, ze v nouzi poznas pritele
![]()
@škoulinka píše:
Holky s rodinami je to někdy složité a člověk ani nechápe proč se to po… Hezkou rodinu si musíme udělat hlavně tu naší vlastní, tak už aby byly nové přírustkyDnes nám přišel loučící mail, dcery učitelka je těhu na rizikovém a už nepřijde, malá bulela jako želva, děsně jí milovala. Tak snad už definitivně poslední ťafka roku 2013 a už na nás čekají jen samé úžasné novinky. Ale moc jí to mimi přeju, snažili se prý tři roky a je to první a ona je úžasná ženská, já ty dcery slzy naprosto chápu
Holky tak super víkendík a pohodičku.
TAKY SUPER VÍKEND!! ONA ZASE NĚJAKÁ HODNÁ UČITELKA BUDE ![]()
Jojo holky, za chvilku budem moct tuhle skupinu prejmenovat na Znovu tehotne po zamlklem tehotenstvi
Verim tomu, ze se nam to vsem brzo povede a budeme se tu chlubit //. Jsem moc rada, ze jsem se zapojila do vasi skupiny, i kdyz skrz takove smutne tema. Ale jste fakt super, diky moc. Krasny vikend preji. Me uz krasne zacal bo mi muj milovany manzel a jeho syn delaji jen samou radost.
@Mikulka81 píše:
Jojo holky, za chvilku budem moct tuhle skupinu prejmenovat na Znovu tehotne po zamlklem tehotenstviVerim tomu, ze se nam to vsem brzo povede a budeme se tu chlubit //. Jsem moc rada, ze jsem se zapojila do vasi skupiny, i kdyz skrz takove smutne tema. Ale jste fakt super, diky moc. Krasny vikend preji. Me uz krasne zacal bo mi muj milovany manzel a jeho syn delaji jen samou radost.
TAKY UŽ VALÍM DOMŮ, PUBERŤAČKY PRÝ STÁVKUJÍ TAK UVIDÍME JAK JE DOMA VESELO ![]()
DNES JEDU PRO 20 KUŘÁTEK TAK UVIDÍME JESTLY NEDOTÁHNU I ŠTĚNĚ /PANÍ MÁ DALMATINKU
/
HOLKY UŽIJTE VÍKENDU, MYSLÍM NA VÁS A BUDU SE TĚŠIT A DĚKUJEME ZA PODPORU TĚHULKÁM A I MAMINKÁCH A DOUFÁM ŽE TO UŽ PŘEJMENUJEME BRZO ![]()
Holky sice píšeme do diskuze se smutným názvem, ale ty příspěvky jsou celkem vtipné a pozitivní. Což mi potvrzuje, že jsme se s tím vyrovnaly celkem rychle a dobře a z toho mám za všechny velikou radost. Nejhorší je za námi, ty nepovedené akvarijní rybičky a ještěrky jsou pryč a teď už nás nejspíš čekají opravdu jen novinky typu //
jinak nevím co budeme psát, ale i tak mě to moc baví číst jak se dá za pár kaček cestovat, někdy budou nová kuřátka a možná i dalmatin
…mě to holky baví ![]()
Holky porad cekam na revizi.Je to strasny na psychiku.Doma chodim jak telo bez duse. A vcera me nastvala jedna zenska, prej at to neresim, ze uz mam doma tri. I kdyby 5 boli to stejne! Taky se zacnem snazit, at jsme pro nekohň bla zni nebo ne, deti mame ciste, vychovane, a me to 4 proste tahne.Tak posloucham telo, a doufam, ze zas cudu nadavat na manzu at neotvira ty rybicky, a at jde jist ven!
To teda, krasne se to cte. Nam manzel nedavno postavil krasnej zahradni domek, ve kterem si ted lebedim, kdyz nechodim do prace a jeste zlepsuje i zahradu, bude stavet pristresek na kocarek. Moje sestra, ktera s nama bydli s pritelem, ma termin 12.11. tak se brzo budu radovat aspon z ni. Uz tu mame nekolik dni krasne a teploucko, slunicko krasne sviti, tak budeme grilovat. Musime prijit na jiny myslenky, to spatne hodit za hlavu, zivot jde dal. Je pravda, ze se deji horsi veci, takze hlavu vzhuru!!
@janape tohle je asi nejhorší, to čekání. Je to těžké, ale zkus se rozptýlit s dětičkama, já mám jen jedno, ale je tak úžasná a stačí, že se přitulí, plácne nějakou blbost a hned jsem z ní v oblacích a ty máš tři, to je krásný. Taky jsem vždy chtěla tři, ale budu ráda i za dvě. Tak vydrž, potom už bude zase dobře a uvidíš, že se to příště povede. Držím palečky!!! A žijte si podle svoji spokojenosti a na lidi se neohlížej. Nikdo vám děti neživí, neobléká, tak je každému do toho prd, i kdyby jich bylo deset…
@janape Vubec se nenech odradit nejakou zamindrakovanou zenskou. Je to jenom cista zavist a neprejicnost. Ja taky cekam na revizi, jdu v pondeli a snazim se na to myslet, jak uz tu predtim psaly holky, ze se jdu vycistit a pripravit hnizdecko pro nove mimco. Snazim se neco delat, prohrabala jsem si veci v suplikach a spoustu kramu povyhazovala a tak. Najsi si neco, co te zamestna a prijdes na jine myslenky.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.