Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dle MS 10 týden Teď hledám na jaký vyšetření bych si měla zajít. No uvidíme co mi řeknou po revizi v nemocnici. ![]()
Janička 86 je mi to moc líto a hlavně, že to máš po 2 takhle za sebou..já to měla také po 2,ale mezi tím SE NÁM ALESPOŇ JEDNOU ZADAŘILO…chjo..
janape..já také začala krvácet, ale stejně jsem musela na vyčištění tak uvidíš…přeju, aby jsi nemusela ![]()
kate.lon…šlabych k doktorovi..po 2 jsem začalataké krváce a jela jsem na pohotovost v domění, že je opět konec a šup byl z toho Petříček…:)
A holky dnes jsem dostala svou 1 MS po zákroku
4 týdny po
@Janicka86 píše:
Dle MS 10 týden Teď hledám na jaký vyšetření bych si měla zajít. No uvidíme co mi řeknou po revizi v nemocnici.
JE MĚ TO TAKY MOC LÍTO, MÁME TO TADY ZASEBOU VŠICHNI. JÁ SJEM TÝDEN A NĚCO PO SP A MŮŽU NAPSAT ŽE JSEM 100% READY A TO PŘEJU VŠEM. HOLKY, STALO SE-NEUDĚLÁME STÍM NIC JEN SI UDĚLÁMEPROSTĚ TO LEPŠÍ VIŤ dendulina ![]()
PŘEJU VÁM AŤ TO DOPADCE CO NEJLÍM PRO VÁS A VAŠE TĚLO- POKUD ČEKÁTE NA REVIZE AŤ TO ODEJDE SAMO A BUDE TO FURT JEN OPOŽDĚNÁ MS /JÁ PŘESNĚ PO MĚSÍCI/ ![]()
@janape píše:
Holky zacla jsem krvacet, neni to spatne? na revizi mam jit az ve stredu.Dr.me rekl, at zitra dojdu na utz.
TŘEBA SE TO JEŠTĚ ROZJEDE, POKUD TI NENÍ ZLE NESPĚCHEJ HNED K DOKTORŮM JE TO TO CO TĚLO POTŘEBUJE-VYČISTÍ SE SAMO. KUP SI ČERVENOU ŘEPU A NEBO ČISTÍCÍ ČAJ S ŘEPOU-PODPOŘ TO AŤ TO JDE VEN SAMO!!
@ciluska píše:
Janička 86 je mi to moc líto a hlavně, že to máš po 2 takhle za sebou..já to měla také po 2,ale mezi tím SE NÁM ALESPOŇ JEDNOU ZADAŘILO…chjo..janape..já také začala krvácet, ale stejně jsem musela na vyčištění tak uvidíš…přeju, aby jsi nemusela
kate.lon…šlabych k doktorovi..po 2 jsem začalataké krváce a jela jsem na pohotovost v domění, že je opět konec a šup byl z toho Petříček…:)
A holky dnes jsem dostala svou 1 MS po zákroku4 týdny po
TAKŽE TĚLO FUNGUJE CO ![]()
@mitcha píše:
Ahoj holky, ačkoli nerada, přídávám se k Vám z Dubňátek 2014
v úterý 27.8. jsem byla na revizi. Srdíčko se nám zastavilo 7+2, zjistilo se to 8+0,kdy jsem šla na první ultrazvuk. Byla to hrůza vidět ho, jak tam plave bez pohybuV květnu jsem prodělala SP v 7tt.,bez revize, ale to byl prázdný váček. Tentokrát jsem si byla jistá, že to vyjde, nespěchala na uzt, abych viděla srdíčko. Odjela jsem těhotná na dovolenou a vrátila se a tohle..¨
Jsem ráda, že jsem našla tuhle skupinu
NECHCI TĚ U NÁS VÍTAT ALE JE DOBŘE ŽE TO NETUTLÁŠ V SOBĚ, SNÁMA TO ZVLÁDNEŠ VŠAK JSEM ŠIKOVNÉ HOLKY ![]()
@STEVIANKA taky fandim prirodnimu cisteni vic, nez doktorskym skalpelum
Uz jsem slysela i o pripadu, kdy se jim kyretaz zvrtla a 22-leta holcina prisla o delohu, takze jsem rada za tu svou sikovnou, co to zvladla bez doktoru ![]()
pokud jde o mrchu, jsem napjata…kolem vikendu to budou 4 tydny od doby, kdy jsem rybicku vypustila, tak jsem zvedava, jestli se ukaze mrcha a nebo bude jine prekvapko ![]()
@dendulina píše:
@STEVIANKA taky fandim prirodnimu cisteni vic, nez doktorskym skalpelumUz jsem slysela i o pripadu, kdy se jim kyretaz zvrtla a 22-leta holcina prisla o delohu, takze jsem rada za tu svou sikovnou, co to zvladla bez doktoru
pokud jde o mrchu, jsem napjata…kolem vikendu to budou 4 tydny od doby, kdy jsem rybicku vypustila, tak jsem zvedava, jestli se ukaze mrcha a nebo bude jine prekvapko
JOJO JE TO TAK, JÁ ZNÁM ZASE HOLČINU KTERÉ TO ŠEKRÁBLY MOC A PAK SE STOHO CHUDÁK DOSTÁVALA DOST DLOUHO ALE URČITĚ VÁS HOLKY NEDĚSÍME! JEN POKUD VÍTE ŽE TO STEJNĚ VPOŘÁDKU NENÍ A KRVÁCÍTE NIKAM NEVALTE HNED, JÁ ŠLA PO TÝDNU A JEN MĚ POTVRDILY ŽE JE VŠE FUČ A TO VÁM TAKY „PŘEJU“ ASPOŇ AŤ SE TO VYŘEŠÍ SAMO!!
JOJO, TAK TO BUDEŠ HLÁSIT JESTLY MÁŠ ZALOŽENO NA TO LEPŠÍ JU ![]()
JO A HOLKY, MĚ JE 35 MÁM SVOU 14LETOU A 5LETOU SLEČNU, A PŘÍTELOVU V PLNÉ PÉČI TAKY 14LETOU. STARÁ SE NECEJTÍM A PROSTĚ TO CHCEME ZKUSIT, DO KRÁMKU KE MĚ CHODÍ PANÍ 4ŘLET A MÁ S NOVÝM MANŽELEM ROČNÍ HOLČIČKU JE APSOLUTNĚ VPOŘÁDKU A PANÍ ŘÍKÁ ŽE TEPRVE JÍ SI POŘÁDNĚ UŽÍVÁ
TAKŽE NA VĚK NEKOUKAT, MY NA TO MÁME ![]()
Já když začala krvácet..také jsem čekali, ale bohužel to ze mě nešlo, když to tak napíšu…:( A teď po 2 jsem nekrvácela vůbec…
No mě bud 35 přítel je o 5 let mladší…a chtěla bych porodit než malýmu budou 3 roky což je příšti rok na vánoce…no chtít můžu že ![]()
Hoľky mam blbej dotaz, a neuvidim co ze me vypadne, nebo to bude po kouskach? desim se jit kouknout na wc.
@janape píše:
Hoľky mam blbej dotaz, a neuvidim co ze me vypadne, nebo to bude po kouskach? desim se jit kouknout na wc.
ze mě šla kulička-něco jako vajíčko bez skořápky a krevní sraženiny vůbec se toho neboj, budeš aspoň vědět že to vyšlo ven. já nevím, mě to teda taky překvapilo ale prý je normální že to klidně vyjde ven celé. neboj a ber to tak jak píšem, jde to prostě ven-nepovedlo se!!
@ciluska píše:
Já když začala krvácet..také jsem čekali, ale bohužel to ze mě nešlo, když to tak napíšu…:( A teď po 2 jsem nekrvácela vůbec…No mě bud 35 přítel je o 5 let mladší…a chtěla bych porodit než malýmu budou 3 roky což je příšti rok na vánoce…no chtít můžu že
HLAVNĚ NEPLÁNOVAT-JEDINĚ TO ŽE CHCEME ZDRAVÉ DÍTĚ A VÍC NIC, TO JE TO NEJHORŠÍ CO MŮŽEŠ UDĚLAT. STEJNĚ PŘÍRODA ROZHODNE
@janape to muze byt asi individualni, je fakt ze ja krvacela tak jako pri normalni mrse, proste jakoby kousky sliznice a pak jsem jednou uslysela zblunknuti (skoro jako kdyz vypadne bobek
), koukam do zachodu a to sliznice nebyla, fakt bych to prirovnala k akvarijni rybicce… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.