Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ciluska No ja mam den po revizi a zatim mi je dobre ani moc nekrvacim a bolesti uz taky opadly. Jedna doktorka rekla, ze se muzem snazit po prvni MS, druha az po dvou cyklech. S manzelem jsme si rekli, ze asi pockame ty dva cykly. Nic se nema uspechat, ale kdyz se stane, stane se.
@mitcha Je to tam v Cechach cele dost nedomyslene. Materska sice dlouha, ale co po tom. Neni misto ve skolce, praci muzes lehce ztratit a jentak s ditetem dalsi nesezenes. Je to dost slozite a jak pisete, kor kdyz nejste z velkeho mesta. Ja to tu mam jednodussi v tom, ze delsi materskou nez 1 rok proste nedostanu. Dite musi jit bud do drahych neco jako jesli ( ty tu jsou nektere uz od novorozene ) a nebo se musi sehnat pecovatelka, ty jsou pry levnejsi. Ale treba au-pair do baraku bych si teda nevzala. No a kdyz si shanis praci, tak se te nemaji pravo ptat na vek nebo na to kolik mas deti. To by pak byla diskriminace. To je to, co se mi na Anglii nejvic libi.
@mitcha píše:
@STEVIANKA
mě se měření moc osvědčilo. poslední těhotenství jsem přesně poznala ovulaci, podle měření a potvrdila i ovulačním testem.
zašlu ti odkaz http://merenibt.xf.cz/index2.html. tam je vše dobře vysvětleno.
DĚKUJU ZA ODKAZ ![]()
@Mikulka81 ahoja me to ceka zitra.Tak drzte palecky. zimnici? a co te na to rekly.
@janape Urcite to zvladnes jako vsechny holky tady!! Budem na tebe myslet a pak dej hned vedet co a jak. No klepala jsem se jako ratlik, dokonce mi vytriskly slzy, kdyz jsem se probrala. Rekli, ze je to uplne normalni, ze se to stava hodne casto. Ta zimnice byla z toho, ze odchazi z tela ta narkoza, je to jako po opici
Ale stat se ti to nemusi, kazdy to proziva trochu jinak. Dneska uz se citim skvele, zacina nova etapa myho zivota.
@janape píše:
@Mikulka81 ahoja me to ceka zitra.Tak drzte palecky. zimnici? a co te na to rekly.
TO BUDE DOBRÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
@Mikulka81
to souhlas, to je super.
v současný práci se mě taky neptali na děti.. ale na jiných pohovorech, to byla hrůza, když slyšeli, že mám dvouleté, tak už se dál na nic neptali..
@STEVIANKA
Musím říct, že jsem těm grafům před těhu uplně propadla
není to moc lichotivý..
@mitcha píše:
@STEVIANKA
Musím říct, že jsem těm grafům před těhu uplně propadlanení to moc lichotivý..
JOJO ALE KDYŽ JE NA TO ČAS JE TO ZAJÍMAVÝ ![]()
@Malvajs ahojky, hrozí nebezpečí, že ti fakt můžou dát výpověď..Taky jsem si bláhově myslela, že když máš prac. poměr na dobu neurčitou, tak že ti místo musí držet. prdlajs, nazvou to reorganizace, nebo něco podobnýho a dají ti výpověď v den nástupu.. Co kdybys šla na nemocenskou, když stejně teď brzy otěhotníš?
@mitcha Je to strasny, treba i s tim vekem, ze jak ti je nad 50 uz te nikde nechteji. Dyt to je fakt hruza. A co deti, co je jim do toho. Kdyz si prace schopna, tak co na tom zalezi, ze mas deti.
@STEVIANKA @mitcha No ja jsem poprvy nic nemerila, jen jsem se koukla na babyweb.cz na ovulacni kalendar a podle rad jsme sexovali alespon obden a vyslo to. Ted jsem si koupila ovulacni testy i s tehotenskymi testy, bylo jich v balicku hned 20 a za malo penez, tak to zkusim. Ale stejne se to musi nechat prirode. Myslim, ze by to zkoumani ovulace melo byt spis pro zabavu nez se z toho stresovat, coz poceti urcite nijak neprispeje. Jinak manzel uz se na novou vyrobu hodne tesi. Ne nadarmo se rika, ze na detech je nejlepsi ta vyroba ![]()
@Mikulka81 píše:
@STEVIANKA @mitcha No ja jsem poprvy nic nemerila, jen jsem se koukla na babyweb.cz na ovulacni kalendar a podle rad jsme sexovali alespon obden a vyslo to. Ted jsem si koupila ovulacni testy i s tehotenskymi testy, bylo jich v balicku hned 20 a za malo penez, tak to zkusim. Ale stejne se to musi nechat prirode. Myslim, ze by to zkoumani ovulace melo byt spis pro zabavu nez se z toho stresovat, coz poceti urcite nijak neprispeje. Jinak manzel uz se na novou vyrobu hodne tesi. Ne nadarmo se rika, ze na detech je nejlepsi ta vyroba
JOJO PŘÍSTUP MANŽELA SE MĚ ZAMLOUVÁ
TEN MŮJ JE TEĎKA FURT V PRÁCI A NEBO ZEDNIČÍ A MOJE UDRŽBA NĚJAK VÁZNE, HO ASI BUDU MUSET ZNÁSILNIT ČI CO ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.