Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.9.13 13:06

Tak se loucim za 25 minut jdu

• Citovat
  • Upravit
3135
4.9.13 13:09

@KackaDoup
Ahoj,
nebudeš tu ve skupině sama starší, mě je dnes 43 :mavam:
jsem po revizi týden. těhu jsem měla šesté, děti mám taky 3.
poslední dcerka je z nového manželství. hodně podobné to máme :)
snad se nám ještě zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.9.13 13:49

@KackaDoup …jsem na tom skoro stejně, 40 na krku, 11.4. revize kvůli ZT v 10.tt a teď jsem v 16.tt a vše je v pořádku! POčkali jsme na první porevizní MS, přišla cca. 5 týdnů po revizi, od revize jsem pila kontryhel a nosifol, tělo se dalo dokupy, nakonec i psychika, určitě to vyjde, uvidíš!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.9.13 14:16

Já přišla o své mimčo týden před narozeninama 42let, no stará bába a nejhorší narozky, ale už jsem z toho hodně psychicky venku, protože život jde dál, musí, pro mě nejhorší pocit byl asi UTZ, kdy mi řekl gyndař, že srdce nebije, samovolný potrat už byl jen takový šok, ale i ulehčení, že nemusím na revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.9.13 14:19

A ještě to po těch letech pokusů bylo mé první a možná poslední naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.9.13 14:19

Je třeba věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 14:44

@mitcha tak to gratuluji k narozkam a preji at se ti splni to co si tady vsechny nejvic prejeme :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 14:47

@eminive jaka stara baba :cert:,holka v nejlepsich letech a hotovo :),pro me take byl nejhorsi UTZ, kdy se zjistilo, ze je to spatne, jenze ja musela na revizi, ale tam uz jsem sla smirena a jak uz jsem psala, strasne se mi ulevilo a rikala jsem si, ze to tak asi melo byt, ze prcek nebyl v poradku a priste to urcite vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.9.13 15:19

@mitcha Vsechno nejlepsi!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.9.13 15:22

Presne tak holky, ani jedna tady neni stara. At je nam 20, 30 nebo 40 mame pravo na to byt stastne a mit krasne zdrave deticky. Drzim vsem palecky a verim, ze nam to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 15:28
@Mikulka81 píše:
Presne tak holky, ani jedna tady neni stara. At je nam 20, 30 nebo 40 mame pravo na to byt stastne a mit krasne zdrave deticky. Drzim vsem palecky a verim, ze nam to vyjde :srdce:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
4.9.13 15:47

Mitcha vse nej…

Å vitam Nove prichozi…ildyz je nas ståle vice…:(

Me bude 35 å taky se necitim stara…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
4.9.13 17:05

Děkuji všem za přání k narozkám :)
oslava nebude nic moc. alkohol mi ještě nejede po těch 2 měsících abstinence :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
4.9.13 18:41

Holky, mám dilema.
V pátek mám jít na kontrolní utz po revizi, ještě občas malinko krvácím, myslíte, že to mám odložit a jít až příští týden, až bude po všem, nebo to nevadí? je mi to blbý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 18:46

@mitcha Ja bych tam sla, a rekla ze jeste malinko krvacis a uvidis co ti na to doktor rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty