Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup
Ahoj,
nebudeš tu ve skupině sama starší, mě je dnes 43 ![]()
jsem po revizi týden. těhu jsem měla šesté, děti mám taky 3.
poslední dcerka je z nového manželství. hodně podobné to máme ![]()
snad se nám ještě zadaří ![]()
@KackaDoup …jsem na tom skoro stejně, 40 na krku, 11.4. revize kvůli ZT v 10.tt a teď jsem v 16.tt a vše je v pořádku! POčkali jsme na první porevizní MS, přišla cca. 5 týdnů po revizi, od revize jsem pila kontryhel a nosifol, tělo se dalo dokupy, nakonec i psychika, určitě to vyjde, uvidíš!! ![]()
Já přišla o své mimčo týden před narozeninama 42let, no stará bába a nejhorší narozky, ale už jsem z toho hodně psychicky venku, protože život jde dál, musí, pro mě nejhorší pocit byl asi UTZ, kdy mi řekl gyndař, že srdce nebije, samovolný potrat už byl jen takový šok, ale i ulehčení, že nemusím na revizi
A ještě to po těch letech pokusů bylo mé první a možná poslední naděje
@mitcha tak to gratuluji k narozkam a preji at se ti splni to co si tady vsechny nejvic prejeme
![]()
@eminive jaka stara baba
,holka v nejlepsich letech a hotovo
,pro me take byl nejhorsi UTZ, kdy se zjistilo, ze je to spatne, jenze ja musela na revizi, ale tam uz jsem sla smirena a jak uz jsem psala, strasne se mi ulevilo a rikala jsem si, ze to tak asi melo byt, ze prcek nebyl v poradku a priste to urcite vyjde
Presne tak holky, ani jedna tady neni stara. At je nam 20, 30 nebo 40 mame pravo na to byt stastne a mit krasne zdrave deticky. Drzim vsem palecky a verim, ze nam to vyjde ![]()
@Mikulka81 píše:
Presne tak holky, ani jedna tady neni stara. At je nam 20, 30 nebo 40 mame pravo na to byt stastne a mit krasne zdrave deticky. Drzim vsem palecky a verim, ze nam to vyjde
Mitcha vse nej…
Å vitam Nove prichozi…ildyz je nas ståle vice…:(
Me bude 35 å taky se necitim stara…:)
Děkuji všem za přání k narozkám ![]()
oslava nebude nic moc. alkohol mi ještě nejede po těch 2 měsících abstinence ![]()
Holky, mám dilema.
V pátek mám jít na kontrolní utz po revizi, ještě občas malinko krvácím, myslíte, že to mám odložit a jít až příští týden, až bude po všem, nebo to nevadí? je mi to blbý..
@mitcha Ja bych tam sla, a rekla ze jeste malinko krvacis a uvidis co ti na to doktor rekne.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Tak se loucim za 25 minut jdu