Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
3.9.13 14:32

NAŠEHO TAŤKU PROPUSTILY /CHTĚLY PROPUSTIT K 1.5/ TO BYL U FIRMY 35LET A 1.7. UŽ MOHL ZAŽÁDAT O PŘEDČASNÝ, NO MAZEC MYSLEL SI CHUDÁK ŽE HO ŘEDITEL ZVE ABY MU POGRATULOVAL A ONO TOHLE. NAŠTĚSTÍ JIM TO NEPODEPSAL, MUSELY SI HO TAM NECHAT KLASICKOU VÝPOVĚDÍ TAKŽE DOSTAL ODSTUPNÉ A TEDKA SI UŽ UŽIVÁ DŮCHODU :jazyk:
NENECHAT SI OPRAVDU KADIT NA HLAVU, CO SE TEDKA S LIDMA DĚJE TO JE DĚS. JO A NEŽ NĚCO PODEPÍŠETE BĚŽTE STÍM TŘEBA DO BEZPLATNÉ PORADNY NA PRACÁK, A VŽDY SI NECHAT DOBU NA ROZMYŠLENOU A VZÍT SI TY PAPÍRY DOMŮ!! TO SAMÉ UDĚLALY TAKOVEJ SPOLUPRACOVNICI A ONA PAK NEMĚLA NÁROK NA PRACÁK A NA NIC, PROSTĚ PODEPSALA NĚJAKEJ ODSTAVEC CO TAM BYL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 14:33
@Mikulka81 píše:
@STEVIANKA I to je nekdy zapotrebi :oops:

TO JO, TEN MUŽSKEJ PUD JE NĚKDY HORŠÍ NEŽ TEN NÁŠ ROZMNOŽOVACÍ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.9.13 15:11

@STEVIANKA Jo jo to je des, co se ted vsechno deje. clovek musi byt hodne opatrny vsude a se vsim. Nebrat veci na lehkou vahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 16:05
@Mikulka81 píše:
@STEVIANKA Jo jo to je des, co se ted vsechno deje. clovek musi byt hodne opatrny vsude a se vsim. Nebrat veci na lehkou vahu

TO JO, JE TO SPÍŠ SMUTNÝ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
3.9.13 17:54

Tak krvacim proudem. Zajima me, zda teda jako ma cenu chodit na revizi, semnou se hadal, ze ze zamklym tehu muři kazda stejne na revizi. Delaji jeste naky vysetreni, nez jdu na sal? nebo rovnou do andela a adio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
3.9.13 19:01

Ahojky holky. Tak jsem vše přečetla. Vítám nové a držím palečky s dalším pokusem a musíme prostě věřit. Malvajs mám radost jak rychle jsi se z toho dostala a zvládla jsi přestěhování a máš chuť do dalšího snažení. Je vidět, že je ti dobře. Já jdu ve čtvrtek na UTZ a asi už pomažu do práce. Vůbec se mi nechce a věřím, že brzy bude další těhotenství. Holky ta naše paní učitelka co odešla na rizikové je stejně těhotná jako bych byla já, tak mě to taky dostalo. Dcera jí dnes viděla a už prý má malé bříško, tak jsem jí řekla ať vydrží, že se brzy dočká. Jinak moje nejlepší kamarádka mi v neděli taky oznámila těhotenství, tak se teď budu radovat s ní. Opatrujte se!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.9.13 19:46

@janape No ja jsem krvacela pred ultrazvuk nez mi zjistili, ze se plod prestal vyvijet, ale ne hodne bo me doktorka nechala doma a skoro nic sem nedelala. Pred revizi uz jsem jen spinila. Doktorka mi rekla, ze kdybych zacla krvacet hodne, ze by to ze me mohlo vyjit samo a pak bych musela na kontrolu, jestli to vyslo vsechno a nebo bych na revizi stejne musela, jako na docisteni. Ale ze jsem nekrvacela, tak jsem sla na revizi rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 20:30

@janape mě dělali ještě ultrazvuk..tam by to viděli jestli tam ještě něco je nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 20:47
@janape píše:
Tak krvacim proudem. Zajima me, zda teda jako ma cenu chodit na revizi, semnou se hadal, ze ze zamklym tehu muři kazda stejne na revizi. Delaji jeste naky vysetreni, nez jdu na sal? nebo rovnou do andela a adio

TAKY SI MYSLÍM ŽE BY TI JEŠTĚ MĚLY NEJDŘÍV UDĚLAT UL. JÁ JSEM ZAČALA KRVÁCET V PÁTEK A ŠLA NA ULTRAZVUK AŽ VE ČTVRTEK A BYLKO FUČ VŠE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.13 23:40

Take me to ceka zitra, jen jsem spinila ale po pobíhání po doktorech uz je to krev, tak doufam, ze usnu a dockam se rana :(

• Citovat
  • Upravit
28
4.9.13 10:36

Ahoj holky tak i já se přidávám do této skupinky v pátek budu týden po revizi mimi v 10tt přestalo tlouct srdíčko mimi jsem moc chtěla ted se cejtim tak strašně prázdná a smutná nevím jak se odreagovat a aspon chvilku na to nemyslet a hlavně přestat brečet věřím že časem to přebolí ale ted je to hruza doma už mám 3-letého chlapečka ale ni s ním se nerozptýlím a stane se mi bčas že i před ním brečím a když se ptá tak ani nedokázu odpovědět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.9.13 11:04

Ahoja tak uz to mam za sebou zensky. Docela to jde.Tak dneska budu odpocivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 11:17

@janape Pekne odpocivej at se das brzo zase dokupy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 11:22

Já ještě čekám, říkali odpoledne.Tak snad vše dobře dopadne. ještě mi je i spatne :( a obcas vytrysknou slzy. :,(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 11:27

Tak asi za hodinu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty