Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5534
5.9.13 09:33

Tak já Po prvnim zamklem strach mela…dopadlo to dobre…å ted sove jsem trochu krvacela ale vse slo dobre…nejak jsem se nebala å ejhle…bohuzel to nedopadlo..

Å sex jsme vydrzeli…abych mela pak nejaky zanet to jsem mela strach…å kondom doma nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
5.9.13 09:35

Å pockala Bych urcite 1 MS na snazeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
5.9.13 10:14

@beruska03 No ja mam taky silenej zmatek. Nejradsi bych na to skocila hned a byla zase tehotna, ale rozum mi rika at chvili pockame. Jedna doktorka rekla pockat se snazenim 2 cykly a sex za dva az 3 tydny. Zadna infekce nehrozi a to jsem se ji ptala. Dalsi rekla ze se muzem snazit hned po prvni MS a to jen aby se dobre urcila delka tehotenstvi. Manzelovi vysvetli, ze se citis dobre a ze ti urcite neublizi ba naopak, ze ti jeho blizkost pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.9.13 10:33

Holky diky za nazory ;-) me prave jeste vice mate to, ze co mudr to jiny nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 10:48

Ahoj holky, tak Vás zdravím!! Včera jsem tady nebyla takže jsem si Vás hezky dočetla :jazyk:
takže já už jsem taky někde psala že mě tohle těhotenství nějak furt tlačilo ktomu číst si ty horší věci, neradovat se, furt si kupovat TT já to nikdy nedělala a teďka když to vezmu zpátky tak už vím proč to tak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 10:50
@beruska03 píše:
Holky diky za nazory ;-) me prave jeste vice mate to, ze co mudr to jiny nazor…

AHOJ ZLATÍČKO :*
HELE MANŽEL JE SICE TOLERANTNÍ ALE ŘEKNI MU TO CO RADÍ HOLKY, MŮŽE SI TEDY DÁT POZOR POKUD SE BOJÍ TOHODLE ALE POHLADIT TĚ KLIDNĚ MŮŽE I SE POMAZLIT, VEM SI ŽE JSOU ŽENSKÝ KTERÉ TŘEBA OTĚHOTNÍ 3-4 TÝDNY PO KLASICKÉM PORODU. TOMU ŘÍKÁM RADIKÁLNÍ ZÁSAH V TĚLE A VIDÍŠ POKUD SI TĚLO MÁ PORADIT PORADÍ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.9.13 11:14

@STEVIANKA taky jsem s tim vcera argumentovala… no uvidim jak pochodim :-)
a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 11:31
@beruska03 píše:
@STEVIANKA taky jsem s tim vcera argumentovala… no uvidim jak pochodim :-)
a jak jsi na tom ty?

MY VPOHODĚ, MUCHLÁME SE A MILUJEME KDYŽ TO NAPÍŠU BLBĚ „NA TVRDO“ NEŘEŠÍM TO VŮBEC, UDĚLÁME SI TO LEPŠÍ NE :jazyk: :potlesk: :jazyk:
JÁ BYCH BÝT VÁMI CO SE TÝKÁ SNAŽENÍ ČEKALA PO TÉ MS ALE MILOVAT SE A´T PŘERUŠOVANĚ A NEBO S OCHRANOU SE KLIDNĚ MŮŽETE!! ARGUMENTUJ JINAK-ORGASMUS ZPŮSOBUJE STAHY DĚLOHY-LEPŠÍ PROKRVENÍ - PŘÍPADNÉ LEPŠÍ DOČIŠTĚNÍ TAKŽE Z LÉKAŘSKÉHO HLEDISKA BY TO PROJÍD MOHLO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.9.13 11:46

@STEVIANKA :-D takto muzu zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.13 13:32

Doktor mi říkal dodržet šestinedělí a po třech měsících se snažit o dítě, ale já jsem pod vlivem alkoholu na to skočila po 4 dnech :evil: no a po 14 dnech jsme se milovali zase a už to neřeším a ani dodržovat nebudu, trvalo mi roky než se zadařilo, takže neočekávám, že by mé tělo znovu otěhotnělo, myslím si, že čím dříve se život vrátí do normálu tím lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 13:46
@beruska03 píše:
@STEVIANKA :-D takto muzu zkusit…

jojo kdyžtak mu to vysvětlím já, jsem starší tak i zkušenější :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 13:47
@eminive píše:
Doktor mi říkal dodržet šestinedělí a po třech měsících se snažit o dítě, ale já jsem pod vlivem alkoholu na to skočila po 4 dnech :evil: no a po 14 dnech jsme se milovali zase a už to neřeším a ani dodržovat nebudu, trvalo mi roky než se zadařilo, takže neočekávám, že by mé tělo znovu otěhotnělo, myslím si, že čím dříve se život vrátí do normálu tím lépe

TY JSI ZNÁSILNILA POD VLIVEM CHLAPA JO :jazyk:
TY JO JÁ TUHLE TAKY A NEMOHL SE STOHO NĚJAK VZPAMATOVAT, ALE CO KDYŽ MUSÍŠ TAK MUSÍŠ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.13 13:56

Neznásilnila, chichi, nechal se rád, měl sedm týdnů půst :hug: já se už nebudu ničeho bát furt, tělo bylo zahojené, cítím se v pohodě, takže na co čekat, chci žít normálně, v těhotenství jsem se furt bála každého dne, skoro se nehýbala, jen jedla zdravě vitamíny a nic z toho, nejhorší je pozorování se a strach, už jsem to vytěsnila, k ničemu dobrý není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 14:07
@eminive píše:
Neznásilnila, chichi, nechal se rád, měl sedm týdnů půst :hug: já se už nebudu ničeho bát furt, tělo bylo zahojené, cítím se v pohodě, takže na co čekat, chci žít normálně, v těhotenství jsem se furt bála každého dne, skoro se nehýbala, jen jedla zdravě vitamíny a nic z toho, nejhorší je pozorování se a strach, už jsem to vytěsnila, k ničemu dobrý není ;)

to stebou úplně souhlasím, při každém čůrání kontrola TP jestly nekrvácím, každej pohyb si 3× rozmyslet atd… mám sice dvě děti ale ani u jedné jsem tohle nedělala, nevím co mě hráblo :roll: a jak píšeš stejně stoho nic nebylo, víš furt bych si chtěla užít ty nejhezčí chvíle v životě ženy jako těhotenství je a ne furt přemýšlet o tom horším co se může stát a jestly je to tam jak má bejt atd… už ne, nechám to na přírodě. Do 45 pokud budu fungovat to nechám, pak už to uzavřu. Příští rok až dostavíme si chceme koupit mastina budu mít budto miminek víc a nebo jedno a pořádné :lol: takže se těším a víc neřeším :jazyk:
jo a toho mojeho bolely záda /hokejita sportovci/ a prý ať si sním dělám co chci tak jsem se toho držela. po tom prohlásil že to už nikdy neřekne ale ono ho to přejde :lol: :jazyk: :lol: i při tom musí bejt sranda a ne jen holky výroba to je to nejhorší co můžete udělat

Příspěvek upraven 05.09.13 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.13 14:08

Já obdivuji vsechny z vas, ktere se do toho znovu dokazi tak rychle pustit, myslim tedy do zkouseni znovu otehotnet, ja tedy uz moc cas nemam, ale nevim jestli to tak rychle dokazu, preci jen si potrebuji odpocinout a nabrat nejakou novou psychickou silu, ocistit telo, mozna i se nejak fyzicky dat do kupy, a az pak se pokusit znovu. Myslim ze ty tri mesice jsou tak akorat.Taky si asi necham od lekare nabrat krev na zjisteni hormonalnich hladin abych vedela jestli to byla jen nahoda a ze neni vina ve me. Pokud se dela histologie, kdo se dozvi vysledky, vas osetrujici lekar tedy gynekolog? rikal vam ohledne tech vysledku neco?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty