Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mitcha píše:
@KackaDoup
TO on si starý tedy nepřipadáa to mimi chce hlavně on..
já to nevěděla, teď už chci taky a moc..
já to těhotenství vždy ututlala, nikdy to nikdo nevěděl, kromě muže. a síly je opravdu málo. kord teĎ po tom posledním. moje mudr.- ta když mi to říkala, že srdíčko nebije, já myslela, že se rozbrečí.. to jsou takové momenty, že si říkám, co blbnu. ale nedokážu se na nic jiného koncentrovat, už jsem si zase koupila ovu testy, protože manžel je stále na cestách, tak abych věděla, co a jak.. je to jako vir
neboj, určitě ti řekne tak maminko krásně rostete ![]()
dočkáme se všechny, na podporu a vyplakání máme sebe a ostatním ukážeme ![]()
@KackaDoup píše:
Akorat kdyz jsem psychicky dole, tak si rikam ze muj muz by mohl mit deti, kdyby mel nejakou mladsi…zaslouzil by si je, je uzasny…
TOHLE UŽ JSEM PŘI DEPCE TAKY NA PŘÍTELE ZKOUŠELA A BYLO MĚ ŘEČENA ŽE SE ŽÁDNOU BY SE MU TAKOVEJ EXOT JAKO JE NAŠE SPOJENÍ NEPOVED A ŽE AŤ VŮBEC O TOMHLE NEUVAŽUJU. JE PRAVDA, MY DĚTI MÁME-NE SPOLEČNÉ ALE HOLKY MÁ RÁD A BERE JE JAKO SVOJE I KDYŽ ON MÁ HOOOODNĚ HODNÉ DĚTI OPROTI MEJM HYPERAKTIVISTKÁM ALE ŘÍKÁ ŽE SE ASPOŇ NENUDÍ, ŽE SOUŽITÍ SNÁMA JE TAKOVÉ PESTRÉ KAŽDÝ DEN HO NASERE NĚKDO JINEJ ![]()
HOLKY HLAVNĚ SI UŽÍVAT TOHO CO MÁME, UŽÍVAT SI KAŽDÝ DEN A NEBLBNOUT ![]()
Teda holky, ja dneska porad jim
,nevolnost pomalu odchazi, asi si tim lecim psychiku, ale asi je to lepsi, kdyz se me to stalo v tech dvaceti silene jsme zhubla nemohla jsme jist vubec, tak ted ale aby me to preslo, abych nebyla jak becka ![]()
@eminive píše:
Já si říkám, že čím déle budeme setrvávat v depkách a smutku, tím na později odsouváme příchod nového dítěte, tomu fakt věřím, já se rozloučila a je čas jít dál a taky se rozmazlovat, ještě využít sluníčka, aby se duše potěšila
@eminive píše:
A nejlepší vůbec ze všeho je citlivý partner, který má pochopení a toho mám
Moje slova…
Ano to jsem psala ja, prave ted je mi spatne…jsem 28 hodin po.
@Saxa.no No tak to te chapu, ze te to mrzi vic nez nas vsechny tady, ktere maji v chlapech oporu a hlavne vedi, ze se za par tydnu budou snazit znovu otehotnet a tohle vsechno preboli, kdyz najdou //. Drzim palce, at to taky zvladnes. ![]()
@KackaDoup
my máme s mužem tu nejmladší dcerku. v jeho prvním manželství měl o 15 starší ženu a s tou děti neměl, začali pozdě. takže je to jasné, proč ještě chceme..
Holky já sem chodím jen když jsem v práci
dělám dvanáctky u pc.. doma počítač okupují dcerky a není klid, mám teď pár dní volno. tak se mějte, pak si zase počtu.. ![]()
@mitcha Jasne uzij si volno. Ja to mam zase obracene, na pc muzu byt jen doma, co ted jsem. V praci delam 12, ale pc tam teda nepouzivam. Maximalne na mobilu, ale to neni ono, kdyz se na nej dostanu jen o prestavce.
@Saxa.no
vítám tě v naší optimistické skupině ![]()
taky jsem byla v dubnovkách ![]()
přeju hodně síly a s náma to zvládneš.
saxa.no - moc mne to mrzi… doufala jsem, ze se to z te skupiny stalo jen me a stevi…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Akorat kdyz jsem psychicky dole, tak si rikam ze muj muz by mohl mit deti, kdyby mel nejakou mladsi…zaslouzil by si je, je uzasny…