Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mikulka81 píše:
@Tom-Jerry To je pravda, uplne se mi dela spatne z tech lidi, co dokazou dite pohodit jen tak nekde u popelnice. Je to hnus… A kolik zenskych dela vsechno proto, jen aby aspon to jedno svoje dite mely.
PODIVEJ NA NAŠÍ „MENŠINU“ VŽDYŤ TY SE TAKY MNOŽÍ SNAD JEN Z VĚŠENÍ TRENEK, JE TO ZAJÍMAVÉ…
KAŽDOPÁDNĚ MY, CO MÁME TY MIMINKA VYMODLENÉ PAK VYCHOVÁME SLUŠNÉ DĚTI A TO JE TAKY DŮLEŽITÝ!!
@dendulina píše:
@STEVIANKA tak teda, ze bych pocurala test a bez koukani ho hodila do obalky a poslala vam??![]()
To je napad ![]()
@STEVIANKA o tech snad ani nema cenu mluvit, mnozi se jak podkani, jeste jsem neslysela, ze by nektera z nich mela problem otehotnet, za chvilku jich bude vic nez nas…
@Tom-Jerry No to je pravda. Tech odlozenych je vic hlavne kvuli Babyboxu, kdyz je to tak jednoduche dite odlozit a vic se o nej nestarat. Je ale pravda, ze je to mnohem lepsi, nez kdyby zili v nouzi a nebo nedej boze jej pohodili prave nekde ty popelnice. Ale bohuzel i to se ted v posledni dobe stava casto, i kdyz jsou ty babyboxy. No proste to nechapu jak to nekdo muze udelat
@STEVIANKA @Tom-Jerry No to teda. To je jak tady v Anglii zidovska komunita. Ty taky rodi deti jako na bezicim pasu.
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA o tech snad ani nema cenu mluvit, mnozi se jak podkani, jeste jsem neslysela, ze by nektera z nich mela problem otehotnet, za chvilku jich bude vic nez nas…
NO JO UŽ TO B EROU PO 5KS
ALE HOLKY, TEN NAHOŘE TO ZAŘÍDIL DOBŘE, MY CO SI TĚCH MIMINEK-DĚTÍ HOOOODNĚ VÁŽÍME ZNICH VYCHOVÁME SLUŠNÉ LIDI. VEMTE SI KDYBY JSME TO KAŽDÁ RODILA JAK MYŠÁKY TAKY BY TO NEBYLO ONO…
A NECHCI TO NAPSAT BLBĚ, ALE VĚTŠINOU TOTO CO POTKALO NÁS SE STÁVÁ LIDEM KTEŘÍ DOKÁŽOU TO DÍTĚ „ZAJISTIT“ A UDĚLAT PRO NĚJ MAXIMUM…
@Mikulka81 píše:
@Tom-Jerry No to je pravda. Tech odlozenych je vic hlavne kvuli Babyboxu, kdyz je to tak jednoduche dite odlozit a vic se o nej nestarat. Je ale pravda, ze je to mnohem lepsi, nez kdyby zili v nouzi a nebo nedej boze jej pohodili prave nekde ty popelnice. Ale bohuzel i to se ted v posledni dobe stava casto, i kdyz jsou ty babyboxy. No proste to nechapu jak to nekdo muze udelat
TEĎKA TA ŽENSKÁ V CHEBU NEBO KDE TO BYLO CO, PORODÍ, VYLEZE Z BARÁKU A HODÍ MIMINKO DO NEJBLIŠŠÍ POPELNIOCE-TO NENÍ POPORODNÍ PSYCHOZA TO JE PROSTĚ S…
@Tom-Jerry píše:
Holky, tak jsem zvedava ktera bude prvni co bude mit //a hlavne bude vsechno v poradku
Akorat, ze ty dve carky jeste nic neznamenaji, ja uz se asi ani radovat nedokazu…pokud se mi to jeste podari…4 mesice nervů..uvidime…
@Tom-Jerry píše:
Ja kdyz tak vidim ty prcky co je daji do bejby boxu, nebo nedej boze je nekam pohodi, tak si rikam co by za to jina dala a oni se zachovaji takhle.
Holka ja ted v nemocnici potkat nekoho kdo jde na interupci jen tak, tak jsem ho asi zabila
![]()
Zdravim holky muzu se pridat?:)jsem cerstve po ZT v 11tt
chtela jsem se zeptat ty co jste dyl po revizi kdy vam dosla ms? az po 6ti nedeli? Dekuji za odpoved a drzim vsem palce at se brzo vsechny tesite z pupiku:)
@Saxa.no píše:
@dendulina drzim palec at ms nedojde@STEVIANKA jako co se deje s tehu? no prvni Ko mela byt v 7+6tt, prcek byl ale 6+6 tt a srdicko bilo nepravidelne, uz tehda gyndr rikal, ze se mu to nelibi… po tydnu KO, nic se nezmenilo, prcek to vzdal, pry nejaka chromozalni vada - 2 dny na to Ko v nemocnici, tam mi rekli to same - je ve vacku ktery ma pres 3,5 cm, ale prcek uz se nevyviji… takze jsem si hned obehala dr., mela vysetreni, podepsala papiry a v pondeli nastupuju na zakrok…
TO JE ÚPLNĚ TO SAMÉ CO JSEM MĚLA JÁ, AKORÁT VE ČTVRTEK MĚ ŘEKLA ŽE SRDEČNÍ AKCE JE POMALÁ A ŽE HROZÍ VYSOKÁ PRAVDĚPODOBNOST POTRATU A V PÁTEK RÁNO MIMČO ODPLULO…
@Pavla23 píše:
Zdravim holky muzu se pridat?:)jsem cerstve po ZT v 11ttchtela jsem se zeptat ty co jste dyl po revizi kdy vam dosla ms? az po 6ti nedeli? Dekuji za odpoved a drzim vsem palce at se brzo vsechny tesite z pupiku:)
AHOJ „VÍTEJ“ MY JSME DOOST ČERSTVÝ A NEBO PO SP ALE URČITĚ U NÁS ZŮSTAŇ A POVÍDEJ, 11TT JE UŽ DOST, CO SE STALO?? PODLE FOTEK MÁTE PRCKA ŽE??
@KackaDoup píše:
Holka ja ted v nemocnici potkat nekoho kdo jde na interupci jen tak, tak jsem ho asi zabila![]()
TO JO…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.