Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup Tak to mam teda stesti, ze jsem si hned vybrala tu spravnou skupinu
Predtim jsem jen byla v breznatkach, ale to bylo jen chvilku a musela jsem je opustit, ale vlastne ani ne bo si me tam nechali a cekaji na dobre zpravy ode me. Takze taky super holky
@KackaDoup No ja uvidim, jak to budu snaset v praci. Delam 12 a mam fizicky narocnou praci. Ale nastesti mam dobry kolektiv, tak si vyridim tu lehci praci, aspon ted na ten tyden. At se moc nepremaham. No a pak ta dovolena taky pomuze a potom uz snad bude vse v normalu.
@Mikulka81 Dekuju
Ono, deti kolik budu chtit, je fajn, ale manzela mam jen jednoho a vice mene na dobu urcitou
Tak nejak se pocita s tim, ze vic nez 15 let to asi trvat nebude a to jeste ty posledni roky bych spis videla na ustav. Takze kazde „zdrzeni“ mi cas od casu pridelava vrasky na cele ![]()
Ja vim, je to o psychice, musim myslet na poyitivni veci a ne si privolavat ty spatne, ale cas od casu, kouknes z okna, vidis, ze typicke holandske pocasko je zpatky a schiza je na svete ![]()
Zajimalo by me za jak dlouho clovek dostane odvahu jit do noveho pokusu, zatim se to tedy ve me mydli..fest…odvaha a strach…doktor mlel o psychice hlavne a taky o hormonech…ptal se kdy sla maminka do prechodu, tim me moc nepovzbudil…ach jo. doktorka na prijmu taky prohlasila neco ve smyslu ze cemu se jako divim kdyz jsem rocnik 1970:…myslela asi ze je to vetsi pravdepodobnost. ikdyz ja mela zamlkle ve 20 jeste…no mlati se to ve me fest… ![]()
Mama mela segru ve 42…taky predtim mela minimalne jeden neplatny pokus..
@KackaDoup …já to měla také tak, první dvy týdny po revizi byly jak na houpačce, touha po dalším snažení se rychle střídala s rozhodnutím, že ne, že počkáme a necháme to možná i být, ale jak přišla první porevizní MS a kontrolní UTZ, kde doktor říkal, že mám sliznici krásně vysokou, tak mě ta touha dohnala a nešlo to jinak. Paradoxně jsem věřila, že otěhotním v pohodě, ale ten strach po nálezu // byl až do 12.tt, dokud jsem na UTZ neviděla toho malého prcka jak sebou šije…,
. Už jsem psala, mě pomohl kontryhel a pak Nosofil, děložní stěna měla 8. týden po revizi krásných 15 mm a ovulace byla ob den na obou vaječnících…
@dendulina Muzu se zeptat, co je s manzelem, ze o nem takhle pises, teda jestli o tom chces mluvit?
No na me depka padla vcera bo se nam taky prihlasilo to typicky anglicky pocasi, prselo a silene se ochladilo. Dneska uz je to lepsi, aspon trochu sviti slunicko.
@KackaDoup pokud jde o snazeni, ja prvnich 14 dni manzelovi ani pusu nedala, proste to neslo…pak prisla ovulace (podle priznaku i podle testu) a ja byla jako mavnutim kouzelneho proutku jak utrzena ze retezu (teda pominu-li tu historku s vyhozenym kolenem
). Nechranime se…tudiz tolik k zacatku snazeni po ZT ![]()
@plysatko píše:
@KackaDoup …já to měla také tak, první dvy týdny po revizi byly jak na houpačce, touha po dalším snažení se rychle střídala s rozhodnutím, že ne, že počkáme a necháme to možná i být, ale jak přišla první porevizní MS a kontrolní UTZ, kde doktor říkal, že mám sliznici krásně vysokou, tak mě ta touha dohnala a nešlo to jinak. Paradoxně jsem věřila, že otěhotním v pohodě, ale ten strach po nálezu // byl až do 12.tt, dokud jsem na UTZ neviděla toho malého prcka jak sebou šije…,. Už jsem psala, mě pomohl kontryhel a pak Nosofil, děložní stěna měla 8. týden po revizi krásných 15 mm a ovulace byla ob den na obou vaječnících…
Taky piji kontryhel, a pila jsem i v lete a otehotnela jsem na prvni pokus, me spis tsrasi ten vek…ale to taky zahanim..tedy snazim se…
@Mikulka81 v Amstru bylo slunicko jeste vcera dopo, pak se to taky pokazilo…ve ctvrtek bylo 30 a dneska je 18 a pod mrakem ![]()
Manzel (38) ma huntingtona, priznaky zatim nijak tragicke, akorat mu nikde nechteji dat praci (vzdycky delal barmana), protoze ho podeziraj, ze je na drogach…je docela dost hyperaktivka a proste muze pusobit, jak sjetej
. Jak rychle se to muze zhorsit a do jakeho stadia nam nikdo nepovi… ![]()
@dendulina píše:také se ted cítím jako frigidní, manzel se snazi, taky pusinkuje a jsem jak stroj
@Mikulka81 Dekuju![]()
Ono, deti kolik budu chtit, je fajn, ale manzela mam jen jednoho a vice mene na dobu urcitou
Tak nejak se pocita s tim, ze vic nez 15 let to asi trvat nebude a to jeste ty posledni roky bych spis videla na ustav. Takze kazde „zdrzeni“ mi cas od casu pridelava vrasky na cele
Ja vim, je to o psychice, musim myslet na poyitivni veci a ne si privolavat ty spatne, ale cas od casu, kouknes z okna, vidis, ze typicke holandske pocasko je zpatky a schiza je na svete
@KackaDoup v poho, mne to docvaklo…sice blondyna, ale nekdy zavalim
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.