Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup ten strach tě přejde a chtění po dítěti bude víc a víc silnější než strach z nezdaru, proto je dobře počkat u tebe a netlačit na pilu u tebe, mě taky nepodporovali dvakrát, říkali, že začátek je záležitost přírody a oni nemůžou nic
@KackaDoup Vsak ja jsem taky rada, ze to ze mne odeslo samo a ciste. V podstate i dost rychle. Ve stredu jsem slabounce zaspinila, ve ctvrtek mi oznamili ZT (mela jsem tou dobou byt 7+2, ale kdy se to prestalo vyvijet mi nerekli) a v patek uz jsem se doma kroutila v krecich a s krvacenim. Trvalo to cely vikend, ale pak byl klid. Asi mi to i pomohlo psychicky, videt, jak to ze me vypadlo. Vedela jsem v tu chvili, ze muzu jit dal ![]()
A na prirode to ted fakt nechavam naprosto komplet, vcetne toho, kdy zacit znovu ![]()
Mimochodem, pokud bych ten patek s krvacenim vzala jako 1.DC, tak jsem dneska 31.DC a stale se nic zajimavyho nedeje ![]()
@beruska03 zvedavost by hlodala, ale nedam se
zrovna dneska jsem si o tom psala s tou mou kamaradkou, co potratila v nejakem tom 6.tt, bez mrchy hned otehotnela a termin ma v lednu na moje narozeniny
Jsme jak segry, tak jsme zrovna resily, ze bych se po ni mohla opicit ![]()
Zarekla jsem se, ze testit nebudu, dokud to na sobe nepoznam, stejne // nic cloveku nezaruci
No dobraa, to bych asi nedala, ale dam si testik nejdriv k svatku ![]()
@beruska03 normalne ve stredu, ale zda se, ze se muzu prejmenovat na Danielu, protoze vim uz dneska
Dorazila mrcha
Coz je taky fajn, aspon si telo muze kapku odpocinout a muzu pak zacit normalne pocitat cyklus, jestli teda po tech 3 IVF a ted ZT bude cyklus jeste nekdy normalni. Ty hormony delaji sve ![]()
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA tj ja o plozeni nic nerim radeji to by mqnzelovi tq povinnost asi ani nesla:))!ale nastesti jsme zeny a gime jak na ne:)tyy jo eo hanusovic? nevim kolik jich v republice je ale pokud to jsou ty ve vych. cechach jsme skoro krajanky:))uzij si to paa:)
já jsem z rychnov nad kněžnou a teďka z litomyšle ![]()
@plysatko píše:
@KackaDoup …já to měla také tak, první dvy týdny po revizi byly jak na houpačce, touha po dalším snažení se rychle střídala s rozhodnutím, že ne, že počkáme a necháme to možná i být, ale jak přišla první porevizní MS a kontrolní UTZ, kde doktor říkal, že mám sliznici krásně vysokou, tak mě ta touha dohnala a nešlo to jinak. Paradoxně jsem věřila, že otěhotním v pohodě, ale ten strach po nálezu // byl až do 12.tt, dokud jsem na UTZ neviděla toho malého prcka jak sebou šije…,. Už jsem psala, mě pomohl kontryhel a pak Nosofil, děložní stěna měla 8. týden po revizi krásných 15 mm a ovulace byla ob den na obou vaječnících…
AHOJ, TEN NOSOFYL JE PROSÍMTĚ CO?,
NEMÁŠ NĚJAKÝ ODKAZ?? DÍKY
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla
sobota byla super, čerstvé rybky v véče a pak pivní slavnosti walda gang a chinasky /ty nemusím. Ale včerejšek stál apsolutně za nic, ráno před barákem smrťák chlap to napral do stromu a 17letá holka po smrti, pak nám odvezly přítelovu maminku do nemocnice švihla sebou a nic si nepamatovala, byla na vejletě a pak mě nateklo oko a vypadala jsem jak angorák
no masakr neděle brrrrrrrr.
Jsem ráda že jste tady vpohodě a že jsme se našly, taková faine skupinka ![]()
a ten nosifol jsem už taky na netu našla
čaje piju furt tak uvidíme. tedka v pátek nebo za týden by taky měla dorazit MS tak uvidíme jak jsme srovnaný ![]()
Ahojda kocky.Tak po revizi ok.Jen jsi prijdu jak to rict, vice sexuchtiva
@STEVIANKA tak to ji mi lito, ze jsi mela takovou na nic nedeli, snad to uz bude lepsi
,ja celou nedeli varila, aby mel muj chlap sebou jidlo, jel do ctvrtka na montaz, tak jsem zase sirotek ![]()
@janape píše:
Ahojda kocky.Tak po revizi ok.Jen jsi prijdu jak to rict, vice sexuchtiva
AHOJ, TAK TO JE FAIN. A TĚLO SI ŽÁDÁ TO VÍŠ ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.