Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
8.9.13 19:37

@KackaDoup ten strach tě přejde a chtění po dítěti bude víc a víc silnější než strach z nezdaru, proto je dobře počkat u tebe a netlačit na pilu u tebe, mě taky nepodporovali dvakrát, říkali, že začátek je záležitost přírody a oni nemůžou nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
8.9.13 20:34

@KackaDoup Vsak ja jsem taky rada, ze to ze mne odeslo samo a ciste. V podstate i dost rychle. Ve stredu jsem slabounce zaspinila, ve ctvrtek mi oznamili ZT (mela jsem tou dobou byt 7+2, ale kdy se to prestalo vyvijet mi nerekli) a v patek uz jsem se doma kroutila v krecich a s krvacenim. Trvalo to cely vikend, ale pak byl klid. Asi mi to i pomohlo psychicky, videt, jak to ze me vypadlo. Vedela jsem v tu chvili, ze muzu jit dal :think:
A na prirode to ted fakt nechavam naprosto komplet, vcetne toho, kdy zacit znovu :lol:
Mimochodem, pokud bych ten patek s krvacenim vzala jako 1.DC, tak jsem dneska 31.DC a stale se nic zajimavyho nedeje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.9.13 21:06

@dendulina a nehloda te zvedavost - udelat si testik? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 21:07

:D tady je legrace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1768
8.9.13 21:47

@beruska03 zvedavost by hlodala, ale nedam se :jazyk: zrovna dneska jsem si o tom psala s tou mou kamaradkou, co potratila v nejakem tom 6.tt, bez mrchy hned otehotnela a termin ma v lednu na moje narozeniny :lol: Jsme jak segry, tak jsme zrovna resily, ze bych se po ni mohla opicit :lol:
Zarekla jsem se, ze testit nebudu, dokud to na sobe nepoznam, stejne // nic cloveku nezaruci :mrgreen: No dobraa, to bych asi nedala, ale dam si testik nejdriv k svatku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.9.13 21:59

@dendulina a kdy mas svatecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.13 01:03

Já myslím, že to budeme všechny vědět i bez testu s jistotou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
9.9.13 07:51

@beruska03 normalne ve stredu, ale zda se, ze se muzu prejmenovat na Danielu, protoze vim uz dneska :mrgreen: Dorazila mrcha :lol: Coz je taky fajn, aspon si telo muze kapku odpocinout a muzu pak zacit normalne pocitat cyklus, jestli teda po tech 3 IVF a ted ZT bude cyklus jeste nekdy normalni. Ty hormony delaji sve :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
9.9.13 08:01

@dendulina bude vse normalni ;-) uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 09:13
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA tj ja o plozeni nic nerim radeji to by mqnzelovi tq povinnost asi ani nesla:))!ale nastesti jsme zeny a gime jak na ne:)tyy jo eo hanusovic? nevim kolik jich v republice je ale pokud to jsou ty ve vych. cechach jsme skoro krajanky:))uzij si to paa:)

já jsem z rychnov nad kněžnou a teďka z litomyšle  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 09:28
@plysatko píše:
@KackaDoup …já to měla také tak, první dvy týdny po revizi byly jak na houpačce, touha po dalším snažení se rychle střídala s rozhodnutím, že ne, že počkáme a necháme to možná i být, ale jak přišla první porevizní MS a kontrolní UTZ, kde doktor říkal, že mám sliznici krásně vysokou, tak mě ta touha dohnala a nešlo to jinak. Paradoxně jsem věřila, že otěhotním v pohodě, ale ten strach po nálezu // byl až do 12.tt, dokud jsem na UTZ neviděla toho malého prcka jak sebou šije…, :mavam:. Už jsem psala, mě pomohl kontryhel a pak Nosofil, děložní stěna měla 8. týden po revizi krásných 15 mm a ovulace byla ob den na obou vaječnících…

AHOJ, TEN NOSOFYL JE PROSÍMTĚ CO?,
NEMÁŠ NĚJAKÝ ODKAZ?? DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 09:54

Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla :jazyk: sobota byla super, čerstvé rybky v véče a pak pivní slavnosti walda gang a chinasky /ty nemusím. Ale včerejšek stál apsolutně za nic, ráno před barákem smrťák chlap to napral do stromu a 17letá holka po smrti, pak nám odvezly přítelovu maminku do nemocnice švihla sebou a nic si nepamatovala, byla na vejletě a pak mě nateklo oko a vypadala jsem jak angorák 8o no masakr neděle brrrrrrrr.
Jsem ráda že jste tady vpohodě a že jsme se našly, taková faine skupinka :lol:
a ten nosifol jsem už taky na netu našla :lol: čaje piju furt tak uvidíme. tedka v pátek nebo za týden by taky měla dorazit MS tak uvidíme jak jsme srovnaný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.9.13 10:07

Ahojda kocky.Tak po revizi ok.Jen jsi prijdu jak to rict, vice sexuchtiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.9.13 10:19

@STEVIANKA tak to ji mi lito, ze jsi mela takovou na nic nedeli, snad to uz bude lepsi :hug:,ja celou nedeli varila, aby mel muj chlap sebou jidlo, jel do ctvrtka na montaz, tak jsem zase sirotek :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 10:19
@janape píše:
Ahojda kocky.Tak po revizi ok.Jen jsi prijdu jak to rict, vice sexuchtiva

AHOJ, TAK TO JE FAIN. A TĚLO SI ŽÁDÁ TO VÍŠ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty