Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup ani m i nemluv, o IVF vim trochu vic nez bych chtela a kdybych nektere informace mela na zacatku, mozna by to probihalo uplne jinak, protoze bych nespolehala jen na kravu doktorku
Ale kdyz si vzpomenu na nazory, co tam hazela ta jedna provokaterka, tak se mi fakt otvira kudla v kapse
Hlavne ta holka je uplne vypatlana, jak muze mlit o geneticky upravenych embryich??? By mozna nemela tolik koukat na televizi
. Nehlede na ty hlasky, jak by pojistovny nemely platit nic…to mi fakt hnulo zluci
…jsem z toho musela jet nakupovat, abych se uklidnila ![]()
Nesouhlasila jsem z nicim, ujete nazory typu, no a co tak vymreme, uz hranici s nutnou hospitalizaci na psychine…ja nesouhlasim ani s tim ze se treba nema neco platiit tem neo o nem, nebot kazdy si cely zivot plati zdravotni pojisteni…tim padem ma kazdy stejny narok. Nesouhlasim ani s tim ze treba sebevrah si za to muze…to muze napsat je totalni kreten, copak nejaky dusevni stav, nemoc jako deprese schizofrenie apodobne se da nejak ovlivnit jak se bude vyvijet a co clovek diky nim udela? nemam pravo soudit jedineho cloveka…a nechapu kde tito lide berou pravo na tyto soudy.Ja osobne nejsem priznivce polykani antikoncepce od nacti do 35 a pak postarejte se o me, kdyz to nejde, ale takovych pripadu je urcite naproste minimum…a ani ty nesoudim…
@Janicka86 A kolik ti je prosim…je mi to moc lito, take se bojim opakovani, nejsem uz nejmladsi…
@KackaDoup 27 takže jsem ještě mládě ![]()
jo taky nemám ráda když někdo někoho soudí bych ty lidi…
Příspěvek upraven 07.09.13 v 17:50
@Janicka86 Tak to jsi, mas silene moc casu…
Hlavu vzhuru, proste to uz urcie bude v poradku…
@KackaDoup jo jo času máme dost to je fakt. No doufám že už mě teď pošle na nějaký testy a uvidíme protože co je moc to je moc
@Pavla23 píše:
Hele toho jsem si taky ted vsimla nikde na takovy lidi nereguju pze bych byla sprosta..nakonec je mi to hrozne lito jakyo lidi dokazou byt zly:(
Ja jsem koikrat rikala doma, ze si je predtavuji, jak sedi za Pc a cihaji na tu, ktera jim zapadne do hledacku a pak se do ni pusti.Take jsem rikala, ze se snad musi nejak svolavat, jinak to neni mozne, vzdy je jich tam vic co dusi tu dotycnou ![]()
No ale co vím tak pro mě rok 2013 byl vážně úplně hrozný takže letos už další pokus neplánuji nechám to na nový rok ![]()
Příspěvek upraven 07.09.13 v 18:23
@Tom-Jerry taky moc nechapu o co jde..nemam o tom moc prehled chodim hlavne do stalych diskusi..ale vsimla jsem si ze tu jsou uz i holky co na sebe maji spadeno a hadaji se na diskusich mezi sebou a neni to treba vubec k tematu..to taky nepochopim:-/
@Pavla23 Toho jsem si take vsimla, podle me jsou to holky, co se chteji jen pohadat a v realnem zivote by si to nedovolili se do nekoho pustit.take si vsimni, ze uznavaji jen svuj nazor a vsechny ostatni nazory jsou spatne.
@Tom-Jerry nevim co si treba udelaly ale uz kolikrat jsem chtela napsat at si to jdou resit jinam ale nebyla to moje diskuse tak jsem se do toho nechtela michat:-/
@Pavla23 Podle me by se do tebe v ten moment pustili a snazili se te zesmesnit a udelat pitomce, nevim co to uz bylo za diskusi, ale nestacila jsem zirat co se tam psalo.Oni v ten moment zapomeli na to, ze se hadali mezi sebou a pustili se jak jedna do te co tam napsala.
@beruska03 …revize byla 11.4., 17.5. přišla první porevizní MS a další uý nepřišla, 16.6. jsem našla // a výsledek vidíš dole v metříku, prostě jsem si řekla, že tělo ví, co dělá ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.