Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
7.9.13 17:40

@KackaDoup ani m i nemluv, o IVF vim trochu vic nez bych chtela a kdybych nektere informace mela na zacatku, mozna by to probihalo uplne jinak, protoze bych nespolehala jen na kravu doktorku :x Ale kdyz si vzpomenu na nazory, co tam hazela ta jedna provokaterka, tak se mi fakt otvira kudla v kapse :cert: Hlavne ta holka je uplne vypatlana, jak muze mlit o geneticky upravenych embryich??? By mozna nemela tolik koukat na televizi :evil:. Nehlede na ty hlasky, jak by pojistovny nemely platit nic…to mi fakt hnulo zluci :cert: :pocitac:…jsem z toho musela jet nakupovat, abych se uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
7.9.13 17:44

@KackaDoup jo jo první v dubnu a teď v září  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.9.13 17:45

Nesouhlasila jsem z nicim, ujete nazory typu, no a co tak vymreme, uz hranici s nutnou hospitalizaci na psychine…ja nesouhlasim ani s tim ze se treba nema neco platiit tem neo o nem, nebot kazdy si cely zivot plati zdravotni pojisteni…tim padem ma kazdy stejny narok. Nesouhlasim ani s tim ze treba sebevrah si za to muze…to muze napsat je totalni kreten, copak nejaky dusevni stav, nemoc jako deprese schizofrenie apodobne se da nejak ovlivnit jak se bude vyvijet a co clovek diky nim udela? nemam pravo soudit jedineho cloveka…a nechapu kde tito lide berou pravo na tyto soudy.Ja osobne nejsem priznivce polykani antikoncepce od nacti do 35 a pak postarejte se o me, kdyz to nejde, ale takovych pripadu je urcite naproste minimum…a ani ty nesoudim…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
7.9.13 17:47

@Janicka86 A kolik ti je prosim…je mi to moc lito, take se bojim opakovani, nejsem uz nejmladsi…

• Citovat
  • Upravit
2408
7.9.13 17:49

@KackaDoup 27 takže jsem ještě mládě :mrgreen:
jo taky nemám ráda když někdo někoho soudí bych ty lidi…

Příspěvek upraven 07.09.13 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.9.13 17:50

@Janicka86 Tak to jsi, mas silene moc casu… ;) Hlavu vzhuru, proste to uz urcie bude v poradku…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
7.9.13 17:50

Příště

• Citovat
  • Upravit
2408
7.9.13 17:52

@KackaDoup jo jo času máme dost to je fakt. No doufám že už mě teď pošle na nějaký testy a uvidíme protože co je moc to je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.9.13 17:53
@Pavla23 píše:
Hele toho jsem si taky ted vsimla nikde na takovy lidi nereguju pze bych byla sprosta..nakonec je mi to hrozne lito jakyo lidi dokazou byt zly:(

Ja jsem koikrat rikala doma, ze si je predtavuji, jak sedi za Pc a cihaji na tu, ktera jim zapadne do hledacku a pak se do ni pusti.Take jsem rikala, ze se snad musi nejak svolavat, jinak to neni mozne, vzdy je jich tam vic co dusi tu dotycnou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
7.9.13 17:54

No ale co vím tak pro mě rok 2013 byl vážně úplně hrozný takže letos už další pokus neplánuji nechám to na nový rok :D

Příspěvek upraven 07.09.13 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 18:00

@Tom-Jerry taky moc nechapu o co jde..nemam o tom moc prehled chodim hlavne do stalych diskusi..ale vsimla jsem si ze tu jsou uz i holky co na sebe maji spadeno a hadaji se na diskusich mezi sebou a neni to treba vubec k tematu..to taky nepochopim:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.9.13 18:05

@Pavla23 Toho jsem si take vsimla, podle me jsou to holky, co se chteji jen pohadat a v realnem zivote by si to nedovolili se do nekoho pustit.take si vsimni, ze uznavaji jen svuj nazor a vsechny ostatni nazory jsou spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 18:08

@Tom-Jerry nevim co si treba udelaly ale uz kolikrat jsem chtela napsat at si to jdou resit jinam ale nebyla to moje diskuse tak jsem se do toho nechtela michat:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.9.13 18:12

@Pavla23 Podle me by se do tebe v ten moment pustili a snazili se te zesmesnit a udelat pitomce, nevim co to uz bylo za diskusi, ale nestacila jsem zirat co se tam psalo.Oni v ten moment zapomeli na to, ze se hadali mezi sebou a pustili se jak jedna do te co tam napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
7.9.13 19:24

@beruska03 …revize byla 11.4., 17.5. přišla první porevizní MS a další uý nepřišla, 16.6. jsem našla // a výsledek vidíš dole v metříku, prostě jsem si řekla, že tělo ví, co dělá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty