Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
8.9.13 15:06

Holky, chtela jsem se zeptat.To ze sex muzu mit 14 dni po zakroku, to jsem si precetla dobre :andel: Ale ted nejak premyslim co tam bylo o dalsi ms, jestli muzu normalne pouzivat tampony, nebo radeji jen vlozky…to si nejak nepamatuji.Taky co koupani…asi ne tech 14 dni…diky za odpovedi ;)

• Citovat
  • Upravit
10652
8.9.13 15:16

@KackaDoup ty jo už 14 dní po zákroru? já myslela až po 6ti nedělí :oops: teda ne že bych to někdy dodržovala jen se ptám:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
8.9.13 15:27

@KackaDoup tak koupání po 14 dnech mi říkali v nemocnici a a další MS a tamponech nic nemluvil ale pokud na kontrole po 14 dnech budě děloha čistá tak nevidím důvod proč nepoužít tampony. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 15:36

Super, ano 14 dni, zadne sestinedeli, proc taky, nic neni poranene…jako u porodu, kdyby to bylo pozdeji tak asi, ale kdyz je to male…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 15:37
@Janicka86 píše:
@KackaDoup tak koupání po 14 dnech mi říkali v nemocnici a a další MS a tamponech nic nemluvil ale pokud na kontrole po 14 dnech budě děloha čistá tak nevidím důvod proč nepoužít tampony. ;)

Jo diky super, jsme na tu ms zvedava jaka bude…treba bude zapotrebi oboji…uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 15:38

@Pavla23 Já treba i po cisari..4 nedeli je dostacujici…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 16:17

Holky na te prvni kontrole po tydnu od revize, tam se delo co? uz se i kontrolovala deloha? brala se krev na hcg? ja mam doporuceno kontrolovat hcg do negativity..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 16:17

Myslim vnitrnim ultrazvukem..

• Citovat
  • Upravit
1768
8.9.13 16:35

@KackaDoup ja kdyz jsem byla tyden od ZT na kontrole a hlasili mi komplet cistou delohu, chtel me doktor taky poslat jeste na krev. Jenze az za par dni a ja pak letela zpatky do NL a tady se krev neresi. Na druhou stranu, zkusila jsem pak schvalne pocurat test a // uz tam nebyly, takze jsem HCG proste uz neresila :mavam:
Pritom na zacatku tehotenstvi jsem mela HCG nizke jen 176, mereno cca 34.DC a // na testu tou dobou byly už 5. dnesm, takže si říkám, pokud teď už na testu nebyly, nemohlo být moc vysoké ani v krvi;)

Pokud jde o sex s manželem, tak proběhl cca 2 týdny po potracení…v době, kdy jsem se na to začala cítit. Ale je fakt, že to bylo takové dost opatrné. Měl hrozný strach, aby mě to nebolelo, neublížil mi atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
8.9.13 16:36
@KackaDoup píše:
Myslim vnitrnim ultrazvukem..

nebyla jsem na revizi, ale už týden po ZT a následném potratu mi dělal doktor vnitřní UTZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 16:56

@Malvajs :srdce: všechno dobře dopadne, taky jsem byla z dcerou, odpoledne po, uz litala po nemocnici…
Dekuji ja za sebe za povzbuzeni, kez by to bylo tak jednoduche…doufam ze ten strach pujde prekonat… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1768
8.9.13 16:58

@Malvajs zrovna dneska jsem si na tebe vzpomnela a rikala si, jak se asi mas :hug: Preju hodne stesti, pokud jde o praci, hodne trpelivosti se synkem a same stesti, pokud jde o dalsi snazeni :hug: :*

Drz se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 17:01

@dendulina Super,ptala jsme se lekarky, zda li by to i u me odeslo samo, vzhledem k tomu ze jsem uz spinila a sly ze me cucky takove krvave, rikala, ze ano, ale ze by to trvalo a hrozi i nfekce, stejne clovek nevi jestli by se to vycistilo uplne, Jsem rada ze to mam za sebou, s tim prvnim se to neda srovnat…taky me lekar co me na to prisel rikal ze by to samo odeslo, ale ze vzhledem k tomu ze mam operovany cipek, ze by se hodne bal infekce…A vzhledem k tomu jak jsem to mela poprve ze to rostlo i bez ditete az do 15 teho tydne…a pak hruza po…diky nechci…By me zajimalo jak to bylo driv, kdyz jeste nebyl ultrazvuk…jak dlouho takto zeny v nevedomosti myslely ze jsou stale tehotne…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 17:30

Holky, to s eme zda jen ted, kdyz je to stale tak cerstve, ze ten strach z dlasiho nezdaru neprekonam?
Mozna je to hlavne tim vekem a take tim ze me uz moc lekari nepovzbuzovali…nevim..chjo

• Citovat
  • Upravit
1214
8.9.13 18:48

@KackaDoup díky moc za radu, taky jsem se nikde nedočetla, proč se má kontr. pít jen do ovu…Pít ho budu tedy furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty