Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@STEVIANKA píše:
NIC NENÍ ŠPATNĚ, MOŽNÁ MU BYLO BLBÝ ŽE TY BY JSI STOHO NIC „NEMĚLA“ ZEPTEJ SE HO…
Od nej se nikdy nic nedozvim…
@STEVIANKA píše:
TAK MÁŠ ASPON KLIDEK
ale deti na krku - no ale dnes je mi jedno co delaji, at je tu bordel jak v tanku, uklidi chlap az dojde
…
@KackaDoup píše:
zadny lyzar, lyzovat neumi vubecjo jo laska…je tady krasne, ale lidi divni, po 4 letech tu nikoho nemam…
to je pravda ty lidi tam..ale příroda fakt krásná.. to já bydlím v centru kv.
@mitcha píše:
to je pravda ty lidi tam..ale příroda fakt krásná.. to já bydlím v centru kv.
A do nemocnice na gyndu take tam? Ja jedine Ostrov, naprosta spokojenost.
Nechci to nějak zakřiknout, ale začínám mít příznaky, který patří k těho… ![]()
@KackaDoup píše:
A do nemocnice na gyndu take tam? Ja jedine Ostrov, naprosta spokojenost.
já rodila jednou v kv, jednou v sokolov, a jednou ostrov. ostrov určo nejlepší. a teď na revizi jsem byla v chebu, protože v kv mi řekli, že bych týden čekala! nepřípustný pro psychiku, mít týden v sobě mrtvý plod.. ![]()
@eminive píše:
Nechci to nějak zakřiknout, ale začínám mít příznaky, který patří k těho…
jé a jak dlouho po revizi? nějak mi to tu uniklo.. ![]()
@KackaDoup píše:
Od nej se nikdy nic nedozvim…
ten můj taky o ničem nemluví, zjistila jsem, že s jeho bývalou manželkou bylo asi uplné tabu mluvit o takových věcech. tak jsem musela začít já s tim, ale trvalo mi to. ![]()
@mitcha nic moc jsme se nedozvedela jen ze jsem se malo snazila…nebo co
![]()
17.8. samovolný potrat, ale už tři dny je mi hodně blbě a my se teda vůbec nechráníme a začli jsme brzo
@eminive píše:
17.8. samovolný potrat, ale už tři dny je mi hodně blbě a my se teda vůbec nechráníme a začli jsme brzo
Vsak pokud to byl samovolny bez revize, tak tomu vubec nic nebvrani ne? Rika se ze je pohnojino…hormonalne..takze drzim pesti…
Děkuji moc, uvidíme, zítra jdu k doktorovi, ten bude mít radost, nabádal mě k tříměsíčnímu půstu, ať si to skusí sám ![]()
@eminive
tak to jo, takže možná první vlaštovka ![]()
já to teď neřeším a snažit se začnem až v říjnu, měla jsem těch neúspěchů letos více..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@mitcha ja chtela potesit ho, ja jeste nemuzu, a myslela jsem ze by potreboval…taky proti nebyl, ale pak nebyla reakce..