Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi mame depku nebo co…maminka mela prechod az po 50
Halle Berry bude rodit ted v 47…treba, uz se nejak nepovzbuzujeme nebo co
![]()
Holky, ja mam tchyni 52 let a prechod jeste nema, takze zadne strachy
vsak se nam to brzy povede ![]()
Pravda, má mamka měla taky později měsíčky než já a o dost, myslím, že vše dědičné není
Ahoj holky po ránu z práce ![]()
Tak s tou ovulací po revizi jste měly pravdu, dneska spadla teplota na 36,3 a test pozitivní, 14 dní po revizi.. ![]()
Jinak na přechod proboha nemyslete ![]()
Jo u nás to taky bohužel bez plánování nejde. manžel stále na cestách, převážnou část týdne ![]()
Ahoj holky, mam na Vas prosbicku. 12.8.jsem byla na revizi po ZT v 9+5tt. Minuly tyden jsem mela mit mrsku a ono nic. :-/ sestinedeli jsem nedodrzela, tak mam ted podezreni, bud se to povedlo, nebo je to normalni? ![]()
@Mishickaa píše:
Ahoj holky, mam na Vas prosbicku. 12.8.jsem byla na revizi po ZT v 9+5tt. Minuly tyden jsem mela mit mrsku a ono nic. :-/ sestinedeli jsem nedodrzela, tak mam ted podezreni, bud se to povedlo, nebo je to normalni?
sestinedeli dodrzovat neni potreba, v nemocnici me poucili o dvou tydnech sexualni abstinence. tehotna byt muzes, nebo se jeste telo srovnava, proto si tady holky od revize meri teplotu aby vedely co a jak. Vetsinou jim po 14 dnech od revize nebo potratu prichazi ovulace..nebo taky…lekar ti muze pichnout vyvolavacku, pokud neprisla MS za 6 tydnu.Pak se uvidi.
@mitcha píše:
Jo u nás to taky bohužel bez plánování nejde. manžel stále na cestách, převážnou část týdne
Jasný, ůépe vše hlídat, proč promrhávat příležitost…nebo je dobre naopak vedet ze tento mesic to nevyjde, ja to aspon tak mám.
@KackaDoup muj dr nepicha vyvolavacky, pry to nema rad :-/ mne v nemocnici taky rikali 3 tydny, nebo az se na to bude telo citit. Pockam do konce tohoto tydne a pokud se nedostavi, podniknu dalsi kroky.
a dekuji ![]()
Být těhotná po revizi je docela risk, já bych tedy měla strach. Jinak revize je docela velký zásah, proto bych zpoždění přisuzovala jí.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Asi…