Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
9.9.13 20:22

Asi… :roll:

• Citovat
  • Upravit
125
9.9.13 20:30

Taky nemám čas a dříve je reálnější přechod než těhotenství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.9.13 20:36

Asi mame depku nebo co…maminka mela prechod az po 50
Halle Berry bude rodit ted v 47…treba, uz se nejak nepovzbuzujeme nebo co 8o :pocitac: :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
125
9.9.13 20:53

Moje mamka měla přechod v 45 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.9.13 20:58

Ne vse je dedicne…chjo

• Citovat
  • Upravit
5868
9.9.13 21:08

Holky, ja mam tchyni 52 let a prechod jeste nema, takze zadne strachy ;-) vsak se nam to brzy povede ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.13 21:19

Pravda, má mamka měla taky později měsíčky než já a o dost, myslím, že vše dědičné není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 07:50

Ahoj holky po ránu z práce :mavam:
Tak s tou ovulací po revizi jste měly pravdu, dneska spadla teplota na 36,3 a test pozitivní, 14 dní po revizi.. :)
Jinak na přechod proboha nemyslete :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 07:51

Jo u nás to taky bohužel bez plánování nejde. manžel stále na cestách, převážnou část týdne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
10.9.13 10:25

Ahoj holky, mam na Vas prosbicku. 12.8.jsem byla na revizi po ZT v 9+5tt. Minuly tyden jsem mela mit mrsku a ono nic. :-/ sestinedeli jsem nedodrzela, tak mam ted podezreni, bud se to povedlo, nebo je to normalni? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 10:34
@Mishickaa píše:
Ahoj holky, mam na Vas prosbicku. 12.8.jsem byla na revizi po ZT v 9+5tt. Minuly tyden jsem mela mit mrsku a ono nic. :-/ sestinedeli jsem nedodrzela, tak mam ted podezreni, bud se to povedlo, nebo je to normalni? :-(

sestinedeli dodrzovat neni potreba, v nemocnici me poucili o dvou tydnech sexualni abstinence. tehotna byt muzes, nebo se jeste telo srovnava, proto si tady holky od revize meri teplotu aby vedely co a jak. Vetsinou jim po 14 dnech od revize nebo potratu prichazi ovulace..nebo taky…lekar ti muze pichnout vyvolavacku, pokud neprisla MS za 6 tydnu.Pak se uvidi.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.9.13 10:36
@mitcha píše:
Jo u nás to taky bohužel bez plánování nejde. manžel stále na cestách, převážnou část týdne :,(

Jasný, ůépe vše hlídat, proč promrhávat příležitost…nebo je dobre naopak vedet ze tento mesic to nevyjde, ja to aspon tak mám.

• Citovat
  • Upravit
830
10.9.13 10:38

@KackaDoup muj dr nepicha vyvolavacky, pry to nema rad :-/ mne v nemocnici taky rikali 3 tydny, nebo az se na to bude telo citit. Pockam do konce tohoto tydne a pokud se nedostavi, podniknu dalsi kroky. :-) a dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.9.13 10:39

Být těhotná po revizi je docela risk, já bych tedy měla strach. Jinak revize je docela velký zásah, proto bych zpoždění přisuzovala jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 10:43

@Mishickaa já piji čaj z kontryhele dvakrat denne, mohu doporučit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty