Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup píše:
Muj muz je doktor pres letadla, aerodynamika
no taky pěkný
můj dělá audit nemocnicím ![]()
taky je tak " praktickej "??
@mitcha píše:
@STEVIANKA
já koupila nosifol na
www.rychlalekarna.cz
20 pytliků za 317, ještě tam beru ovu testy fertility predictor, mi připadaj nejlepší..poštovné ale 100, to je všude..
tak na ně taky juknu ![]()
@Saxa.no píše:
Beru, nn, to tam napsane neni - to ti vetsinou poradi gyndr. a tem se bohuzel nazory lisi - od 1 mes. az po pul roku - co rikaji hodne je pockat 3 mes, mne treba muj rikal, ze staci nechat jednu ms - po SP bez kyretu se da snazit hnedStevi, normalka - mne je fajn, nic neboli, nevolnosti presly, chlap je najednou jak milius, no co by nebyl, kdyz mimco nechtel a ono ani nebude…
mě mudr řekla, že revize je šetrnější, než kyretáž.. revize tupou a kyretáž ostrou kyretou, ta prej vezme víc stěny a sliznice. takže proto po revizi se nemusí čekat tak dlouho.. mě doporučila 2 měsíce.
akorát nevím v jakém případě volí kyretáž a v jakém revizi.
@misicka 149 píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás trošku podpořitLoni 19. září sem byla na revizi po zamlklém potratu
Dlouho trvala než sem se dala dopořádku. Pořád mi nepřicházela menstruace, chodila sem i na vyvolávací injekce. Cyklus sem měla ale velmi bolestiví a nekrvácela jsem. Pak jsem to konečně dostala. To bylo 26. února. Jelikož už to bylo víc jak půl roku kdy sem řekla že otěhotnět nechci, kvůli regeneraci organizmu. Tak sme si řekly, že se přestaneme chránit a uvidíme. No a další měsíc už sem to nedostala.
Teď sem v 28 tt, sem šťastná, všechno jde jako po drátkách, žádné hrozné nevolnosti, bolesti, prostě nic. Absolutně pohodové těhotenství.Malej pěkně roste a taky už dlouho pěkně kope.
Tak vám přeji všem aby ste natom byly stejně a za pár měsíců se těšily z rostoucího miminka v bříšku
Diky moc za podporu a drzim palecky, at mate zdrave krasne miminko!!
Holky tak jsem si vas tu docetla, vcera jsem byla v praci po tydnu od revize. Doktorka mi rekla, ze klidne muzu jit, ja se taky citila v pohode, ale odpoledne v praci jsem zacla hodne moc krvacet a do konce smeny jsem vymenila nekolik vlozek. Takze jsem zustala dneska doma, ale pres noc ani ted uz nekrvacim. Mela jste nektera s timhle zkusenost?? Mela jsem tam dokonce i kousky stare krve. ![]()
@mitcha píše:
no taky pěknýmůj dělá audit nemocnicím
taky je tak " praktickej "??
jak myslis praktickej? ![]()
@STEVIANKA píše:![]()
jojojo
![]()
taky jsem si vcera koupila, takovou tu Honzovu… ![]()
@Mikulka81 píše:
Holky tak jsem si vas tu docetla, vcera jsem byla v praci po tydnu od revize. Doktorka mi rekla, ze klidne muzu jit, ja se taky citila v pohode, ale odpoledne v praci jsem zacla hodne moc krvacet a do konce smeny jsem vymenila nekolik vlozek. Takze jsem zustala dneska doma, ale pres noc ani ted uz nekrvacim. Mela jste nektera s timhle zkusenost?? Mela jsem tam dokonce i kousky stare krve.
A co presne delas v praci? myslim ze tyden doma po je malo…
@KackaDoup píše:
jak myslis praktickej?
no tyhle matfyzáci apod. bývaj strašně praktický co se domácnosti týče..
něco jako pat a mat
uplně z toho někdy šílim.. ![]()
@Mikulka81 píše:
Holky tak jsem si vas tu docetla, vcera jsem byla v praci po tydnu od revize. Doktorka mi rekla, ze klidne muzu jit, ja se taky citila v pohode, ale odpoledne v praci jsem zacla hodne moc krvacet a do konce smeny jsem vymenila nekolik vlozek. Takze jsem zustala dneska doma, ale pres noc ani ted uz nekrvacim. Mela jste nektera s timhle zkusenost?? Mela jsem tam dokonce i kousky stare krve.
TO JE DIVNÝ, MOŽNÁ VĚTŠÍ POHYB TAK JSI SE DOČISTILA. VOLALA JSI DOKTORCE??
@KackaDoup píše:
A co presne delas v praci? myslim ze tyden doma po je malo…
@Mikulka81 píše:
ahoj,
já šla do práce 3.den po revizi, ale sedím celý den u pc! krvácela jsem tak středně. ale strašně se to střídalo, chvílema jen špinění a pak zase hodně, uplnej konec až 10.den.
@KackaDoup píše:
taky jsem si vcera koupila, takovou tu Honzovu…
TY TAKY MŮŽU, NAPOSLED JSEM MĚLA SLIVKOVOU ![]()
@KackaDoup No prave, ze delam pecovatelku v domove duchodcu, takze pohyb je nonstop a jeste 12. Ale prave, ze doktorka rekla, ze po tydnu muzu jit a ja se opravdu citila dobre, nic me nebolelo, ani jsem nekrvacela. A jeste jsem mela jit jen tenhle tyden a pak mam dovolenou.
@STEVIANKA Zkousela jsem se dovolat na tu kliniku, kde mi delali tu revizi, ale nikdo to nebral. Ale uz nekrvacim, tak to dneska necham a uvidim. Oni mi rikali, ze stim mam pocitat, ze muzu obcas krvacet, tak kdyz se to pak samo zastavilo, tak by to melo byt v poradku.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.