Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
10.9.13 12:00
@STEVIANKA
@STEVIANKA píše:
Ahoj holky, tak jsem zase zde a v plné polní :jazyk:
co to tady čtu za depky?? 8o mamce je 57 a v přechodu ještě není takže klídek!! A dědičný to taky fakt není, jen se snažte vyhnout kupovanému kuřecímu masu je vyhnaná hormonama a dělá to dost zle…
jinak my máme:koně, ovečky, kozenky, psy, hopíky, pipky, prasata, krůty a brpjlery do konce října musíme něco poklepat aby jsme maly zásobu na zimu :lol: říkala jsem si že ten debilní srpen mám zasebou a bude líp a ejhle. Ta havárka, babí v nemocnici, drahoušek včera běhavku jako blázen, a já celou noc nespala se zubama a ráno mě rozvrtala celou hubu-no prostě když se daří tak se daří :cert:

taky mam ten pocit ze kdyz se to se.. tak se to se..My ted hlavne valcime na poli financnim.Mame maleo penez neutahneme vse co je potreba. Manzel pracuje v Brne a dojizdi, taky tam bydli, takze platime cestovani a ubytovani.
Zviratka ti moc zavidim, vzdy jsem touzila po takovem zivote, snad se mi splni aspon kralici, kdyby nemeli manzelovi rodice kolem baraku takovy bordel, uz je mam. sKODA ZE NEMUZES POSLAT MASO POSTOU, hned bych nakoupila :))kurata kupovana jsou ted hrozny humus, hut to nema, cerne kosti to ma, nejradeji mam ty s farmarskeho trhu, ale k tem se dostanu tak dvakrat do roka.
Doufam ze ty manzel i babicka budtee brzy uplne v poradku!!ja jedu zitra smer Praha s Matyskem na kontrolu, budu tam az do patku, chceme jit i do ZOo, ma byt skarede ale snazim se tesit i tak. :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.9.13 12:01
@STEVIANKA píše:
právě že ten inositol je ten důležitej ale samotnej ho asi neseženeme :,( ostatní určitě ano, každopádně další plus je rozpustný vitamín líp se vstřebává…

diky, tak taky skusim :))

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.9.13 12:02

Jen kde na to vzit prachy… :think: :,(

• Citovat
  • Upravit
2870
10.9.13 12:05
@romi09 píše:
Já si nosifol objednala přes net za 317kč dnes dorazil tak jsem zvědavá na ty zázraky :lol: :jazyk:

TY JO-DEJ TIP :jazyk:
TO JÁ POČÍTÁM MINIMÁLNĚ 400KČ KČ VEJŠ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 12:09

Inositol TAK SEŽENEM ALE JAKO SAMOTNEJ VITAMIN TAKY STOJÍ DOST A JE VEDEN JAKO DOPLNĚK SPORTOVNÍ VÝŽIVY, TAKŽE HNUS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 12:11

@STEVIANKA
souhlasím s tím kuřecím masem ze supermarketů je to zlo :pankac:
bohužel v čechách se to jí hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 12:12
@KackaDoup píše:
Jen kde na to vzit prachy… :think: :,(

NO LACINEJ NENÍ, TO JE PRAVDA :roll: ALE ZASE SI ŘÍKÁM ŽE NEKOUŘÍM A NEPIJU TAK CO…
JÁ MÁM ZDOJ BYLINEK A DOPLNKŮ ZA VO CENY ALE NA TOHLE SE NEDOSTANU A MUSÍM TAKY NAKUPOVAT V LÉKÁRNĚ. JEŠTĚ SE PODÍVÍM NA CENÍL VO LÉKÁRENSKÉHO JESTLY MĚ TO NA TO ALE PUSTÍ…
ZAS TAK ŠEREDNĚ BEJT NEMÁ, URČITĚ VÁM DOPADNE HEZKÉ POČASÍ A UŽIJETE SI TO!! VEDRO JE V ZOO TAKY NA PRD…
MY ODJÍŽDÍME NA 5DNÍ DO BESKYT PO-PÁ SEHNALY JSME UBYTKO ZA 800KČ NA PĚT DNÍ PRO DVA PŘES SLEVOMAT NEBO CO TO BYLO :jazyk:
KDO DNES NEBOJUJE S PENĚZMA :? HOLKY MÁME V DEVÍTCE A PŘIPADÁ MĚ ŽE JEN PLATÍME A BUDE HŮŘ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.9.13 12:15

Já objednávala více věcí aby se vyplatilo poštovné na lekarnaexpres ale dá se vyhledat jestly se dá sehnat někde poblíš vás v lékárně někde to mají i o více jak 100kč dražší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 12:16
@mitcha píše:
@STEVIANKA
souhlasím s tím kuřecím masem ze supermarketů je to zlo :pankac:
bohužel v čechách se to jí hodně..
ČEŠI TO BEROU JAKO DIETNÍ MASO ALE NENÍ TO TAK, TO JAK JE DIETNÍ JIM NEVYROVNÁ TO CO VTOM JE ZA DĚS :evil:
STREJDA DĚLÁ U JEZEDU A SÁM ŘÍKÁ ZA 65DNÍ MÁŠ VELKÉ 3KG KUŘE TO NORMÁLNĚ NEJDE…
MY MÁME BROJLERY, BERU SI 21DENNÍ KUŘÁTKA, PANÍ MĚ NABÁDALA AŤ JE KRMÍM GRANULEME Č 1 A PAK 2 A PAK 3 TAK JSEM JIM NASADILA ŠROT, BRAMBORY, KOPŘIVU A TAKY JEDOU A PANE JAK JSOU ŽLUTÝ ŽÁDNÁ KUKUŘIČNÁ MOUČKA :(. ONO BY TO TADY ŠLO DĚLAT ALE TADY V ČR SE OBILÍM TOPÍ A ZVÍŘATA KRMÍME SRAČKAMA, MYSLÍM ŽE STRAŘÍ ZEMEDĚLCI SE OTÁČEJÍ V HROBECH…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 12:17
@romi09 píše:
Já objednávala více věcí aby se vyplatilo poštovné na lekarnaexpres ale dá se vyhledat jestly se dá sehnat někde poblíš vás v lékárně někde to mají i o více jak 100kč dražší :,(

DÍK ZA TIP, NĚKDE JE TO FAKT POŘÁDNEJ ROZDÍL :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
10.9.13 12:19

Holky, u nas taky plati kdyz se sere tak poradne :-( nejdriv muj potrat, vcera jsme museli nechat utratit psa - byl dost nemocny a spatny a ted nam onemocnela tchyne :-( no uz at je konec tohoto posmoleneho roku…

saxi a je v tom letacku neco kdy je mozno dalsi tehotneni? me neprestava prekvapovat ty rozdilne nazory lekaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Cetla jsem na jednech strankach ze zena co chce uspesne otehotnet ma jist hlavne obiloviny…ja tedy nez kureci radeji volim kruti maso…

• Citovat
  • Upravit
2870

JO A NA JAŘE JSME KLEPLI PRASE, PAK SE DĚTI PTALY JESTLY TO JSOU KUŘECÍ ŘÍZKY-PANE JAKÝ TO BYLO MASO JENŽE KDE SEHNAT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 12:21
  • Citovat
  • Upravit
2870
10.9.13 12:22
@beruska03 píše:
Holky, u nas taky plati kdyz se sere tak poradne :-( nejdriv muj potrat, vcera jsme museli nechat utratit psa - byl dost nemocny a spatny a ted nam onemocnela tchyne :-( no uz at je konec tohoto posmoleneho roku…saxi a je v tom letacku neco kdy je mozno dalsi tehotneni? me neprestava prekvapovat ty rozdilne nazory lekaru…

VÍŠ CO, DOKTOR JE TAKY JEN ČLOVĚK A CO ČLOVĚK-TO NÁZOR. KDYBY JSI NEVĚDĚLA ŽE JSI TĚHOTNÁ A JEN TO DOSTALA DÝL TAK POKRAČUJETE NORMÁLNĚ. TĚLO SI PORADÍ NEBOJ…
A TO MĚ MRZÍ, MĚ TAKY PŘIPADÁ ŽE SE OD SRPNA PROSTĚ FURT VŠE SERE :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty