Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@STEVIANKA píše:
právě že ten inositol je ten důležitej ale samotnej ho asi neseženemeostatní určitě ano, každopádně další plus je rozpustný vitamín líp se vstřebává…
diky, tak taky skusim ![]()
@romi09 píše:
Já si nosifol objednala přes net za 317kč dnes dorazil tak jsem zvědavá na ty zázraky![]()
TY JO-DEJ TIP ![]()
TO JÁ POČÍTÁM MINIMÁLNĚ 400KČ KČ VEJŠ ![]()
Inositol TAK SEŽENEM ALE JAKO SAMOTNEJ VITAMIN TAKY STOJÍ DOST A JE VEDEN JAKO DOPLNĚK SPORTOVNÍ VÝŽIVY, TAKŽE HNUS…
@STEVIANKA
souhlasím s tím kuřecím masem ze supermarketů je to zlo ![]()
bohužel v čechách se to jí hodně..
@KackaDoup píše:
Jen kde na to vzit prachy…![]()
NO LACINEJ NENÍ, TO JE PRAVDA
ALE ZASE SI ŘÍKÁM ŽE NEKOUŘÍM A NEPIJU TAK CO…
JÁ MÁM ZDOJ BYLINEK A DOPLNKŮ ZA VO CENY ALE NA TOHLE SE NEDOSTANU A MUSÍM TAKY NAKUPOVAT V LÉKÁRNĚ. JEŠTĚ SE PODÍVÍM NA CENÍL VO LÉKÁRENSKÉHO JESTLY MĚ TO NA TO ALE PUSTÍ…
ZAS TAK ŠEREDNĚ BEJT NEMÁ, URČITĚ VÁM DOPADNE HEZKÉ POČASÍ A UŽIJETE SI TO!! VEDRO JE V ZOO TAKY NA PRD…
MY ODJÍŽDÍME NA 5DNÍ DO BESKYT PO-PÁ SEHNALY JSME UBYTKO ZA 800KČ NA PĚT DNÍ PRO DVA PŘES SLEVOMAT NEBO CO TO BYLO ![]()
KDO DNES NEBOJUJE S PENĚZMA
HOLKY MÁME V DEVÍTCE A PŘIPADÁ MĚ ŽE JEN PLATÍME A BUDE HŮŘ ![]()
Já objednávala více věcí aby se vyplatilo poštovné na lekarnaexpres ale dá se vyhledat jestly se dá sehnat někde poblíš vás v lékárně někde to mají i o více jak 100kč dražší ![]()
@mitcha píše:ČEŠI TO BEROU JAKO DIETNÍ MASO ALE NENÍ TO TAK, TO JAK JE DIETNÍ JIM NEVYROVNÁ TO CO VTOM JE ZA DĚS
@STEVIANKA
souhlasím s tím kuřecím masem ze supermarketů je to zlo
bohužel v čechách se to jí hodně..
@romi09 píše:
Já objednávala více věcí aby se vyplatilo poštovné na lekarnaexpres ale dá se vyhledat jestly se dá sehnat někde poblíš vás v lékárně někde to mají i o více jak 100kč dražší
DÍK ZA TIP, NĚKDE JE TO FAKT POŘÁDNEJ ROZDÍL ![]()
Holky, u nas taky plati kdyz se sere tak poradne
nejdriv muj potrat, vcera jsme museli nechat utratit psa - byl dost nemocny a spatny a ted nam onemocnela tchyne
no uz at je konec tohoto posmoleneho roku…
saxi a je v tom letacku neco kdy je mozno dalsi tehotneni? me neprestava prekvapovat ty rozdilne nazory lekaru…
Cetla jsem na jednech strankach ze zena co chce uspesne otehotnet ma jist hlavne obiloviny…ja tedy nez kureci radeji volim kruti maso…
JO A NA JAŘE JSME KLEPLI PRASE, PAK SE DĚTI PTALY JESTLY TO JSOU KUŘECÍ ŘÍZKY-PANE JAKÝ TO BYLO MASO JENŽE KDE SEHNAT ![]()
@beruska03 píše:
Holky, u nas taky plati kdyz se sere tak poradnenejdriv muj potrat, vcera jsme museli nechat utratit psa - byl dost nemocny a spatny a ted nam onemocnela tchyne
no uz at je konec tohoto posmoleneho roku…saxi a je v tom letacku neco kdy je mozno dalsi tehotneni? me neprestava prekvapovat ty rozdilne nazory lekaru…
VÍŠ CO, DOKTOR JE TAKY JEN ČLOVĚK A CO ČLOVĚK-TO NÁZOR. KDYBY JSI NEVĚDĚLA ŽE JSI TĚHOTNÁ A JEN TO DOSTALA DÝL TAK POKRAČUJETE NORMÁLNĚ. TĚLO SI PORADÍ NEBOJ…
A TO MĚ MRZÍ, MĚ TAKY PŘIPADÁ ŽE SE OD SRPNA PROSTĚ FURT VŠE SERE ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
taky mam ten pocit ze kdyz se to se.. tak se to se..My ted hlavne valcime na poli financnim.Mame maleo penez neutahneme vse co je potreba. Manzel pracuje v Brne a dojizdi, taky tam bydli, takze platime cestovani a ubytovani.
kurata kupovana jsou ted hrozny humus, hut to nema, cerne kosti to ma, nejradeji mam ty s farmarskeho trhu, ale k tem se dostanu tak dvakrat do roka.

Zviratka ti moc zavidim, vzdy jsem touzila po takovem zivote, snad se mi splni aspon kralici, kdyby nemeli manzelovi rodice kolem baraku takovy bordel, uz je mam. sKODA ZE NEMUZES POSLAT MASO POSTOU, hned bych nakoupila
Doufam ze ty manzel i babicka budtee brzy uplne v poradku!!ja jedu zitra smer Praha s Matyskem na kontrolu, budu tam az do patku, chceme jit i do ZOo, ma byt skarede ale snazim se tesit i tak.