Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dendulina jeeee
tak az budeme bydlet, tak se muzes stavit a doufam. ![]()
@Mishickaa ty jo, ani nevíš, jak ráda bych se vrátila zpátky do Čech, ale to potřebuju nejdřív být tak v polovině těhotenství, takže si ještě chvíli počkáme ![]()
@dendulina tak snad az se vratis, tak se sejdeme s pupikama a zajdeme nekam na jidlo.
![]()
Dobre ranko holky mam takovy dotaz - mate nektera zkusenosti s mthfr mutaci?
Dobré ránko spolubojovnice, tak hlásím, že první popotratová ms přišla předpisově po 28dnech. V noci jsem myslela že chcípnu bolestí břicha, včera ta urputná bolest hlavy, no jo, je to jiné, než předtím..
Tak trošku jsem ráda, ž e tělo funguje, ale abych pravdu řekla, trošiiiinku jsem doufala, že to mohlo vyjít už teď..tak jakmile manžel odjel do práce, tak jsem trošku fňukla
no nic, musím to brát z té pozitivní stránky, že se teprve teď tělo dočistilo, a teď začne dorůstat sliznice a půjde to tento cyklus.Je fakt, že třeba se to tam opravdu ani nemělo uchytit, pokud byla sliznice nízká. No nic, bude líp!
dendu- všechno nejlepší k svátku!
A přeju ti hlavně to, co si sama teď nejvíc přeješ…máš pravdu, taky jsem měla takový příznaky na nic-únava, chvílemi až na zvracení, ta bolest hlavy a výtok.. Navíc cca 14 dnů po potratu mi hrozně bolel vaječník, tak jsem to přisuzovala pořádné ovulaci. Takže Ty taky ode dneška menstruuješ? Takže začínáme obě pěkně na startovní čáře!
stevi - myslím, že stačí jeden denně. Takhle mi to říkal dr, i lékárnice. Ob den jsem od nikoho neslyšela, ale Kačka říká, že lze taky.
Houby nic moc! Našla jsem asi 3 bedly, hříbky babky nikde nic.Ale třeba je to tím, že tady, kde bydlím teprve 2 roky, ještě neznám místa. Zítra jedu k mamce, tam máme své místečka, tak si snad zahoubaříme..
@lachtanek11 Ahojky, ja teda nemam jeste ani dva tydny po revizi, takze me to vsechno jenom ceka. Ale taky jsem si rikala, ze bych chtela otehotnet hned jak to pujde, ale s odstupem casu, kdyz nad tim premyslim, tak neni opravdu kam spechat. Telo se musi trochu vzpamatovat z toho soku a pripravit se na dalsi tehotenstvi. Takze tomu necham volny prubeh a ono to prijde, kdyz bude ten spravny cas.
My vsechny tu musime byt hezky v klidu, uzivat si zacatku noveho cyklu a pak se krasne pomilovat se svymi milacky a ono to vyjde. Pak se budem radovat a smat cele dny ![]()
@lachtanek11 to jsme nerikala ja, to bylo nekde tady v diskusi, nevim uz jestli primo tady nebo v diskusi o Nosifolu. ![]()
@dendulina píše:
Holky sorry, teď koukám, že píšu jak tele…jak tady používám jen angličtinu, tak jsem se odnaučila psát s diakritikou a musím se fakt hlídat, abych ji používala, takže jsem schopná napsat půlku textu s a druhou bez háčků a čárek, jsem fakt blonďatá
To mám stejný v práci, když chci s němcema něco řešit německy a napíšu každý třetí slovo anglicky, protože už kolikrát nevím, co je co
NAZDÁÁREK CO RANDE
![]()
@KackaDoup píše:
@lachtanek11 to jsme nerikala ja, to bylo nekde tady v diskusi, nevim uz jestli primo tady nebo v diskusi o Nosifolu.
AHOJDA, TAK JAK JE?? CO PROVÁDÍŠ??
@dendulina píše:
@Mishickaa ty jo, ani nevíš, jak ráda bych se vrátila zpátky do Čech, ale to potřebuju nejdřív být tak v polovině těhotenství, takže si ještě chvíli počkáme
TAK TY JSI SLAMĚNKA JO
TO JO CO JÁ BYCH ZA TO NĚKDY DALA
NEVÍM PROČ NA MĚ TAK ŽÁRLÍ, MINULOST JE MINULOST TAK CO ![]()
@STEVIANKA Ahoj za pul hodk vyrazim s malym na kontrolu, tyden po revizi, potom bus do varu a nasledne bus do Prahy. Zitra kontrola s malym na neurologii. V patek asi Zoo, pokud nebudou padat trakare ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@dendulina Vsak ja jsem v pohode nic se nedeje, jen jsem konstatovala