Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup píše:
Ahoj zdravim vas, ja jdu ve stredu na kontrolu prvni po revizi, pak do kv na bus do Prahy s malym na kontrolu, ma byt hnusne, ale v patek bysme sli i s manzelem do ZOO v Praze, tak snad bude dobre a clovek prijde na jine myslenky.
Jinak vcera jsme chtela zacit normalne zit a potesit chlapa…hladila jsem ho a tak a nic…tak jsem z toho smutna…napominaji nas ze je vse ok, a kdyz chce clovek normalne zase zit tak nefunguji..tak jsme si rikala cim to je, jaky mel na me pohled…chjo
A JAKO NIC ON A NEBO NIC TY?? JÁ NEVÍM, I CHLAP SE STÍM MUSÍ SROVNAT. ONI TO BEROU NAVENEK JINAK NEŽ MY ALE TO VÍŠ ŽE JE TO TAKY TRÁPÍ…
DIVÍM SE JEN ŽE NAOPAK NETOUŽÍ ALE KAŽDEJ JE JINEJ…
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA teď momentálně žamberk ale jinak pocházím z Lanškrouna
JEJDA TAK TO JSME FAKT KOUSEK OD SEBE, JÁ JSEM PŘESNĚ Z PEKLA ![]()
@mitcha píše:
Ahoj holky,
tak jsem zpátky v práci u pc po pár dnech volna, tady u nás krásně sluníčko a teplo.@janape
mám to po revizi stejně. 11.den jsme ten celibát nevydrželido první porevizní ms je snad anovulační cyklus, měřím teplotu a drží se stále nahoře.
zapomněli jsme vzít na chalupu kondomy
TŘEBA JE TO ZNAMENÍ ŽE JSTE SI JE NEMĚLY BRÁT ![]()
@STEVIANKA píše:
A JAKO NIC ON A NEBO NIC TY?? JÁ NEVÍM, I CHLAP SE STÍM MUSÍ SROVNAT. ONI TO BEROU NAVENEK JINAK NEŽ MY ALE TO VÍŠ ŽE JE TO TAKY TRÁPÍ…
DIVÍM SE JEN ŽE NAOPAK NETOUŽÍ ALE KAŽDEJ JE JINEJ…
No prave, sam si rekl, ze v nedeli az bude cistounkej…tak jsem se mu venovala, ale po chvili jsem to vzadala kdyz jsem necitila ani odezvu a ani reakci…Moc me to mrzi, citila jsem se hrozne…snad je to jak rikas..
@KackaDoup píše:
No prave, sam si rekl, ze v nedeli az bude cistounkej…tak jsem se mu venovala, ale po chvili jsem to vzadala kdyz jsem necitila ani odezvu a ani reakci…Moc me to mrzi, citila jsem se hrozne…snad je to jak rikas..
CO TI ON NA TO ŘEKL?? JE TO TĚŽKÝ A MRZÍ TO ALE NĚKDY TO VŠE BERE HŮŘ CHLAP NEŽ ŽENSKÁ…
Tak me v nemocnici rekli po tydnu od revize na kontrolu a tam vse bylo ok…
@mitcha píše:
mám to po revizi stejně. 11.den jsme ten celibát nevydrželido první porevizní ms je snad anovulační cyklus, měřím teplotu a drží se stále nahoře.
zapomněli jsme vzít na chalupu kondomy
ja to mela podobny, akorat teda tu ovulku jsem mela…jednak jsem fakt citla vajecniky, mela i takovej ten hustej hlen a potvrdil mi to i ovu test
ale jakmile jsem na sobe ucitila ovulku, jako kdyz streli…normalne nadrzena jak stepni koza ![]()
Pravda, zpetne si rikam, ze se asi priroda rozhodla za mne, kdyz mi vylitlo to koleno a akce probehla az o 2 dny pozdeji
Ono vubec moje telo vi velice dobre co dela. Protoze jsem sama doma, zitra bych se mela setkat s nekym „potencialne nebezpecnym“ a najednou je tu mrcha
Tam nahore nebo kde maji evidentne vic rozumu nez ja ![]()
@dendulina ja mam taky pocit, ze jsem mela ted ovulku - vajecniky me bolely no masakr…
@dendulina píše:
ja to mela podobny, akorat teda tu ovulku jsem mela…jednak jsem fakt citla vajecniky, mela i takovej ten hustej hlen a potvrdil mi to i ovu testale jakmile jsem na sobe ucitila ovulku, jako kdyz streli…normalne nadrzena jak stepni koza
Pravda, zpetne si rikam, ze se asi priroda rozhodla za mne, kdyz mi vylitlo to koleno a akce probehla az o 2 dny pozdejiOno vubec moje telo vi velice dobre co dela. Protoze jsem sama doma, zitra bych se mela setkat s nekym „potencialne nebezpecnym“ a najednou je tu mrcha
Tam nahore nebo kde maji evidentne vic rozumu nez ja
TY JSDEŠ RANDIT JO ![]()
TY JO ![]()
@STEVIANKA rande bych tomu nerikala, vzdyt jsem prece vdana
![]()
Ale takova pracovni vecere se muze ![]()
@dendulina
teda to jste mě vystrašily
radši si udělam ovu test, ale ta teplota pořád stejná 36,8 takže snad nic ![]()
mudr.by mi strašně vynadala, kdybych tak brzy zase otěhotněla..
@KackaDoup píše:
@mitcha Ano,byvala Zlinacka se prestehovala z lasky do Jachymova.
jáchymov, takže lyžař
jezdíme tamtudy na božák.. to musí ale být láska ![]()
@beruska03 píše:
@dendulina ja mam taky pocit, ze jsem mela ted ovulku - vajecniky me bolely no masakr…
můžu se zeptat kolikátý den po revizi??
@STEVIANKA píše:
CO TI ON NA TO ŘEKL?? JE TO TĚŽKÝ A MRZÍ TO ALE NĚKDY TO VŠE BERE HŮŘ CHLAP NEŽ ŽENSKÁ…
Nerekl nic, hladil me po hlave…rano kdyz oidjizdel do prace tak byl nezny, polibky…ja v noci brecela..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.