Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tak to ji mi lito, ze jsi mela takovou na nic nedeli, snad to uz bude lepsi,ja celou nedeli varila, aby mel muj chlap sebou jidlo, jel do ctvrtka na montaz, tak jsem zase sirotek
HELE, NĚKDY JE TO TAKY FAIN RELAX ![]()
DNES ZA BABÍ JEDEM, TAK UVIDÍME JAK JÍ JE, NACPALY JÍ VČERA KAPAČKAMA COŽ NECHÁPU PROČ A HLAVNĚ SE VČERA ANI NEVZBUDILA KDYŽ JSME TAM BYLY-PRÝ JÍ DALY NĚCO NA SPANÍ ABY SE NEMLELA KDYŽ MÁ KAPAČKY-NO STEJNĚ MOC DOKTORŮM NEVĚŘÍM ALE…
@STEVIANKA tak snad to bude dobre, ale vim jak se citis, nase babi mela pred necelym mesicem infarkt a taky z niceho nic a v jejim veku jsme z toho byli hodne vyklepani, do te doby uplne zdrava, teda primerene jejimu pozehnanemu veku
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tak snad to bude dobre, ale vim jak se citis, nase babi mela pred necelym mesicem infarkt a taky z niceho nic a v jejim veku jsme z toho byli hodne vyklepani, do te doby uplne zdrava, teda primerene jejimu pozehnanemu veku
TO SAMÉ U NÁS, BABÍ JE JAK BRK A VŮBEC NEVÍME CO SE STALO, SNAD SE DNES NĚCO DOZVÍME. TADY JE DNES PĚKNĚ HNUSNĚ, TŘEBA JÍ I TLAK ZAHAPROVAL NEVÍM. ONA JÍ ANI TA NEHODA NEPŘIDALA…
@STEVIANKA tady je taky hnusne, docela premyslim, ze vecer zatopim docela je chladno, a tlak urcite klesl proti vcerejsku
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tady je taky hnusne, docela premyslim, ze vecer zatopim docela je chladno, a tlak urcite klesl proti vcerejsku
JÁ BYCH CHRÁPALA ![]()
A HOLKY NIKDE CO
CO DĚLÁŠ?? JÁ JSEM V OBCHODĚ, ALE MOC LIDÍ NECHODÍ JAK JE HNUSNĚ TAKŽE SI ČTU ABYCH NEUSNULA ![]()
@STEVIANKA ja jsem doma a ted uplne sama takze si kratim cas na netu
Ahoj zdravim vas, ja jdu ve stredu na kontrolu prvni po revizi, pak do kv na bus do Prahy s malym na kontrolu, ma byt hnusne, ale v patek bysme sli i s manzelem do ZOO v Praze, tak snad bude dobre a clovek prijde na jine myslenky.
Jinak vcera jsme chtela zacit normalne zit a potesit chlapa…hladila jsem ho a tak a nic…tak jsem z toho smutna…napominaji nas ze je vse ok, a kdyz chce clovek normalne zase zit tak nefunguji..tak jsme si rikala cim to je, jaky mel na me pohled…chjo
@STEVIANKA ty jo tak to jsme skoro krajanky
ty jo teda mazec neděle ![]()
@KackaDoup Ty jo ty
jdeš už po týdnu od revize na KO mě říkali po 14 dnech tak jsem se objednala až na 23 ![]()
tady taky hnusně
Ahoj holky,
tak jsem zpátky v práci u pc po pár dnech volna, tady u nás krásně sluníčko a teplo.
@janape
mám to po revizi stejně. 11.den jsme ten celibát nevydrželi
do první porevizní ms je snad anovulační cyklus, měřím teplotu a drží se stále nahoře.
zapomněli jsme vzít na chalupu kondomy ![]()
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA ty jo tak to jsme skoro krajanky![]()
ty jo teda mazec neděle
odkud jsi?? ![]()
@STEVIANKA teď momentálně žamberk ale jinak pocházím z Lanškrouna
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.