Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
9.9.13 11:25
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tak to ji mi lito, ze jsi mela takovou na nic nedeli, snad to uz bude lepsi :hug:,ja celou nedeli varila, aby mel muj chlap sebou jidlo, jel do ctvrtka na montaz, tak jsem zase sirotek :,(

HELE, NĚKDY JE TO TAKY FAIN RELAX :lol:
DNES ZA BABÍ JEDEM, TAK UVIDÍME JAK JÍ JE, NACPALY JÍ VČERA KAPAČKAMA COŽ NECHÁPU PROČ A HLAVNĚ SE VČERA ANI NEVZBUDILA KDYŽ JSME TAM BYLY-PRÝ JÍ DALY NĚCO NA SPANÍ ABY SE NEMLELA KDYŽ MÁ KAPAČKY-NO STEJNĚ MOC DOKTORŮM NEVĚŘÍM ALE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.9.13 11:29

@STEVIANKA tak snad to bude dobre, ale vim jak se citis, nase babi mela pred necelym mesicem infarkt a taky z niceho nic a v jejim veku jsme z toho byli hodne vyklepani, do te doby uplne zdrava, teda primerene jejimu pozehnanemu veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 11:33
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tak snad to bude dobre, ale vim jak se citis, nase babi mela pred necelym mesicem infarkt a taky z niceho nic a v jejim veku jsme z toho byli hodne vyklepani, do te doby uplne zdrava, teda primerene jejimu pozehnanemu veku

TO SAMÉ U NÁS, BABÍ JE JAK BRK A VŮBEC NEVÍME CO SE STALO, SNAD SE DNES NĚCO DOZVÍME. TADY JE DNES PĚKNĚ HNUSNĚ, TŘEBA JÍ I TLAK ZAHAPROVAL NEVÍM. ONA JÍ ANI TA NEHODA NEPŘIDALA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.9.13 11:39

@STEVIANKA tady je taky hnusne, docela premyslim, ze vecer zatopim docela je chladno, a tlak urcite klesl proti vcerejsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 11:51
@Tom-Jerry píše:
@STEVIANKA tady je taky hnusne, docela premyslim, ze vecer zatopim docela je chladno, a tlak urcite klesl proti vcerejsku

JÁ BYCH CHRÁPALA 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 11:52

A HOLKY NIKDE CO :P CO DĚLÁŠ?? JÁ JSEM V OBCHODĚ, ALE MOC LIDÍ NECHODÍ JAK JE HNUSNĚ TAKŽE SI ČTU ABYCH NEUSNULA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.9.13 11:57

@STEVIANKA ja jsem doma a ted uplne sama takze si kratim cas na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.9.13 12:04

Ahoj zdravim vas, ja jdu ve stredu na kontrolu prvni po revizi, pak do kv na bus do Prahy s malym na kontrolu, ma byt hnusne, ale v patek bysme sli i s manzelem do ZOO v Praze, tak snad bude dobre a clovek prijde na jine myslenky.
Jinak vcera jsme chtela zacit normalne zit a potesit chlapa…hladila jsem ho a tak a nic…tak jsem z toho smutna…napominaji nas ze je vse ok, a kdyz chce clovek normalne zase zit tak nefunguji..tak jsme si rikala cim to je, jaky mel na me pohled…chjo

• Citovat
  • Upravit
10652
9.9.13 12:05

@STEVIANKA ty jo tak to jsme skoro krajanky :pankac: :lol: ty jo teda mazec neděle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
9.9.13 12:13

@KackaDoup Ty jo ty 8o jdeš už po týdnu od revize na KO mě říkali po 14 dnech tak jsem se objednala až na 23 :nevim:
tady taky hnusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
9.9.13 12:23

Ahoj holky,
tak jsem zpátky v práci u pc po pár dnech volna, tady u nás krásně sluníčko a teplo.

@janape
mám to po revizi stejně. 11.den jsme ten celibát nevydrželi :oops: do první porevizní ms je snad anovulační cyklus, měřím teplotu a drží se stále nahoře.
zapomněli jsme vzít na chalupu kondomy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
9.9.13 12:25

@KackaDoup
ahoj :)
jsi z okolí kv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.9.13 12:34
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA ty jo tak to jsme skoro krajanky :pankac: :lol: ty jo teda mazec neděle 8o

odkud jsi?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
9.9.13 12:35

@STEVIANKA teď momentálně žamberk ale jinak pocházím z Lanškrouna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.9.13 12:39

@mitcha Ano,byvala Zlinacka se prestehovala z lasky do Jachymova.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty