Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
5.9.13 20:47
@Saxa.no píše:
Zdravim, ja uz si timto pred 5ti rokama prosla (ZT v 9 tt) a prochazim bohuzel zase - vim co me ceka, vim jak mi bylo, ale i tak vas tu procitam - u prvniho tehu, ktere skocilo ZT jsem nemela nevolnosti, tak me prekvapilo, ze tu nekdo psal, ze nevolnosti pretrvavaly i par dni po kyretu.

Ja jsem ted v 10tt (nevolnosti stale jsou), ale uz par dni vim, ze mimco neroste, dnes jsem prosla vysetrenim v nemocnici, podepsala vsemozne papiry a v pondeli nastupuju na zakrok :-(… u nas bylo tehu sice neplanovane, ale ja se tesila - coz se o manzelovi rict neda - tzn. u nas dalsi planovani bohuzel nebude (2 deti uz mam) - coz me mrzi vic, nez to, ze toto tehu skoncilo - o chlapovi jsem si vzdy myslela, ze toho spolu zvladnem hodne, ale ted teda moc citlivy neni :cert:

Zdravim hlavne zname „ex dubnovky“ berusku a Stevi ;-)

AHOJ, BOŽE CO TY TADY?? ACH JO, VĚŘILA JSEM ŽE TO S MANŽELEM NAKONEC NĚJAK DOLADÍTE. ALE ASI TO TAK MĚLO BÝT CO?? JÁ SI PŘI ROZVODU OD BEJVALÉHO VYSLECHLA ŽE MALOU STEJNĚ NIKDY NECHTĚL A TO SI ZAPAMATUJEŠ NA CELEJ ŽIVOT. ONO SE TO SROVNÁ I DOMA UVIDÍŠ, A TŘEBA SE PAK DOMLUVÍTE ŽE TO ZKUSÍTE DÁL. VŠE CHCE ČAS…
BUĎ TADY SNÁMA, NEBUD NA TO SAMA!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 20:50
@beruska03 píše:
saxa.no - moc mne to mrzi… doufala jsem, ze se to z te skupiny stalo jen me a stevi…

NO JO ČLOVĚK MÍNÍ -ŽIVOT MĚNÍ ALE SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEM, KAŽDÝ MÁME OSUD JINÝ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.9.13 22:03

Je nas tady vic, nez by cloveka vubec napadlo a vsechny mame priblizne stejny osud :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.13 22:11

Holky mám na váz otázku když jste se snažily po revizi znovu otěhotnět braly jste nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 22:14
@Tom-Jerry píše:
Je nas tady vic, nez by cloveka vubec napadlo a vsechny mame priblizne stejny osud :-(

PŘESNĚ TAK, KONEC NOVÉHO ZAČÁTKU MÁME VŠICHNI SEJNÝ A JE DOBŘE ŽE TA SKUPINA VZNIKLA, ASI TO TAK MĚLO BÝT ABY JSME SE MOHLY PODPOŘIT NAVZÁJEM!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 22:16
@romi09 píše:
Holky mám na váz otázku když jste se snažily po revizi znovu otěhotnět braly jste nějaké vitamíny?

JÁ BERU KLASICKÉ VITAMÍNY PŘI TĚHOTENSTVÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.13 23:16

Já jsem už lajdák na vitamíny, při těhotenství sem je poctivě jedla, dnes jak si vzpomenu vemu si, nehrotím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
5.9.13 23:23

@romi09 Ja beru porad vitaminy Centrum pregnancy. Jsou dobre pred i pri tehotenstvim. Mam to potvrzene i od doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
5.9.13 23:24
@STEVIANKA píše:
PŘESNĚ TAK, KONEC NOVÉHO ZAČÁTKU MÁME VŠICHNI SEJNÝ A JE DOBŘE ŽE TA SKUPINA VZNIKLA, ASI TO TAK MĚLO BÝT ABY JSME SE MOHLY PODPOŘIT NAVZÁJEM!!

Ano ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
6.9.13 06:36

Holky mam od revize dva dny a rano jsem zacla krvacet, je to normalni. bqicho me neboli.mam atb na zanet v zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
6.9.13 07:28

@janape jj já taky zacala az pak krvacet neboj bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 08:17

Co myslíte???

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem po včerejšku bez sebe strachy. Byla jsem na UTZ. Měla bych být 7+3, ale podle velikosti na UTZ je to 6+3. Jsem po umělém oplodnění, týden na uchycení je hodně. Doktorka se taky moc netvářila, za týden/dva mám jít na další kontrolu. Stalo se to některé z vás?
Pavlína

• Citovat
  • Upravit
5868
6.9.13 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem po včerejšku bez sebe strachy. Byla jsem na UTZ. Měla bych být 7+3, ale podle velikosti na UTZ je to 6+3. Jsem po umělém oplodnění, týden na uchycení je hodně. Doktorka se taky moc netvářila, za týden/dva mám jít na další kontrolu. Stalo se to některé z vás?
Pavlína

treba to bude v pohode a drobecek to dozene… ted to stejne neovlivnis, je to na nem ;-) moc ti drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
6.9.13 09:40

@romi09 listovku,kontryhel a NosiFol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.9.13 09:49

Příspěvek upraven 30.07.14 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty