Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Saxa.no píše:
Zdravim, ja uz si timto pred 5ti rokama prosla (ZT v 9 tt) a prochazim bohuzel zase - vim co me ceka, vim jak mi bylo, ale i tak vas tu procitam - u prvniho tehu, ktere skocilo ZT jsem nemela nevolnosti, tak me prekvapilo, ze tu nekdo psal, ze nevolnosti pretrvavaly i par dni po kyretu.Ja jsem ted v 10tt (nevolnosti stale jsou), ale uz par dni vim, ze mimco neroste, dnes jsem prosla vysetrenim v nemocnici, podepsala vsemozne papiry a v pondeli nastupuju na zakrok
Zdravim hlavne zname „ex dubnovky“ berusku a Stevi… u nas bylo tehu sice neplanovane, ale ja se tesila - coz se o manzelovi rict neda - tzn. u nas dalsi planovani bohuzel nebude (2 deti uz mam) - coz me mrzi vic, nez to, ze toto tehu skoncilo - o chlapovi jsem si vzdy myslela, ze toho spolu zvladnem hodne, ale ted teda moc citlivy neni
AHOJ, BOŽE CO TY TADY?? ACH JO, VĚŘILA JSEM ŽE TO S MANŽELEM NAKONEC NĚJAK DOLADÍTE. ALE ASI TO TAK MĚLO BÝT CO?? JÁ SI PŘI ROZVODU OD BEJVALÉHO VYSLECHLA ŽE MALOU STEJNĚ NIKDY NECHTĚL A TO SI ZAPAMATUJEŠ NA CELEJ ŽIVOT. ONO SE TO SROVNÁ I DOMA UVIDÍŠ, A TŘEBA SE PAK DOMLUVÍTE ŽE TO ZKUSÍTE DÁL. VŠE CHCE ČAS…
BUĎ TADY SNÁMA, NEBUD NA TO SAMA!!
@beruska03 píše:
saxa.no - moc mne to mrzi… doufala jsem, ze se to z te skupiny stalo jen me a stevi…
NO JO ČLOVĚK MÍNÍ -ŽIVOT MĚNÍ ALE SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEM, KAŽDÝ MÁME OSUD JINÝ…
Je nas tady vic, nez by cloveka vubec napadlo a vsechny mame priblizne stejny osud ![]()
Holky mám na váz otázku když jste se snažily po revizi znovu otěhotnět braly jste nějaké vitamíny?
@Tom-Jerry píše:
Je nas tady vic, nez by cloveka vubec napadlo a vsechny mame priblizne stejny osud
PŘESNĚ TAK, KONEC NOVÉHO ZAČÁTKU MÁME VŠICHNI SEJNÝ A JE DOBŘE ŽE TA SKUPINA VZNIKLA, ASI TO TAK MĚLO BÝT ABY JSME SE MOHLY PODPOŘIT NAVZÁJEM!!
@romi09 píše:
Holky mám na váz otázku když jste se snažily po revizi znovu otěhotnět braly jste nějaké vitamíny?
JÁ BERU KLASICKÉ VITAMÍNY PŘI TĚHOTENSTVÍ
Já jsem už lajdák na vitamíny, při těhotenství sem je poctivě jedla, dnes jak si vzpomenu vemu si, nehrotím to
@romi09 Ja beru porad vitaminy Centrum pregnancy. Jsou dobre pred i pri tehotenstvim. Mam to potvrzene i od doktorky.
@STEVIANKA píše:
PŘESNĚ TAK, KONEC NOVÉHO ZAČÁTKU MÁME VŠICHNI SEJNÝ A JE DOBŘE ŽE TA SKUPINA VZNIKLA, ASI TO TAK MĚLO BÝT ABY JSME SE MOHLY PODPOŘIT NAVZÁJEM!!
Ano ano…
Holky mam od revize dva dny a rano jsem zacla krvacet, je to normalni. bqicho me neboli.mam atb na zanet v zubu.
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem po včerejšku bez sebe strachy. Byla jsem na UTZ. Měla bych být 7+3, ale podle velikosti na UTZ je to 6+3. Jsem po umělém oplodnění, týden na uchycení je hodně. Doktorka se taky moc netvářila, za týden/dva mám jít na další kontrolu. Stalo se to některé z vás?
Pavlína
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem po včerejšku bez sebe strachy. Byla jsem na UTZ. Měla bych být 7+3, ale podle velikosti na UTZ je to 6+3. Jsem po umělém oplodnění, týden na uchycení je hodně. Doktorka se taky moc netvářila, za týden/dva mám jít na další kontrolu. Stalo se to některé z vás?
Pavlína
treba to bude v pohode a drobecek to dozene… ted to stejne neovlivnis, je to na nem
moc ti drzim palce!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.