Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dendulina Presne tak, souhlasim se Steviankou, na nic necekej a udelej si testik. Hodne stesti
Holky netestuju!!! stavkuju!!! ![]()
Necham se prekvapit…to vite, ja ted budu testovat a pak budou 2 mesice nervu
Cim pozdeji se dozvim, ze jsem tehotna, tim lip pro moje nervy ![]()
Mooooooozna pocuram tajne test pristi tyden, az budu mit svatek, ale fakt jenom mozna ![]()
@dendulina to by bylo super, první vlaštovka mezi náma, držím pěstičky ![]()
Holky, tak jsem zvedava ktera bude prvni co bude mit //a hlavne bude vsechno v poradku ![]()
@Tom-Jerry i já jsem moc zvědavá, ale já jsem přesvědčená, že do konce roku vás bude víc, tak nějak to cítím ![]()
@dendulina Budem netrpelive cekat na zpravicky
a doufat je v ty dobre.
Taky si myslim, ze vetsina z nas bude mit // do konce roku.
Bylo by to krááásný všem nám budu taky držet palečky at to vyjde a je vše v pořádku myslím že po těchto nervikách si to všechny zaslouží být štastné ![]()
Ja kdyz tak vidim ty prcky co je daji do bejby boxu, nebo nedej boze je nekam pohodi, tak si rikam co by za to jina dala a oni se zachovaji takhle
.
@eminive zadna vlastovka…jeste je brzo delat unahlene zavery, neplaste holky
vzdyt jsem si jeste pred mesicem myslela, ze jsem tehotna
ja vim, ze na tu myslenku se hezky zvyka, ale zatim si to pripoustet nehodlam ![]()
@Saxa.no píše:
@KackaDoup s tim vymizenim priznaku to vidim stejne - je mi stale spatne i kdyz mimco neprosperuje.@STEVIANKA podle dr. to nevypada ze to jen tak odejde samo, embryo je sice malinke, ale je tam vacek skoro 4 cm - to uz bych pry celkem citila a odejit to muze samo az treba za 5 tydnu a na to cekat nechci, proto jsem se hned rozhodla pro kyret.
no drzim vam tu palce, at se brzy pustite do snazeni a zavrta se hlavne to zdrave a drzejici se prte
Příspěvek upraven 06.09.13 v 14:56… ja musim prekonat hlavne to zklamani, ze trete nebude - protoze to ze to nevydrzelo beru - sama nevim proc - celkem v klidu
a co se vlastně u tebe těje přesně??
@dendulina píše:
@eminive zadna vlastovka…jeste je brzo delat unahlene zavery, neplaste holky![]()
![]()
vzdyt jsem si jeste pred mesicem myslela, ze jsem tehotna
ja vim, ze na tu myslenku se hezky zvyka, ale zatim si to pripoustet nehodlam
HELE NENAPÍNEJ. TAK HO UDĚLEJ JEN PRO NÁS
JE ŠKODA ŽE NEBYDLÍŠ TADY, ODEVZDALA BY JSI NÁM ČŮRÁNKY A MY TI NIC NEŘEKLY
![]()
@STEVIANKA tak teda, ze bych pocurala test a bez koukani ho hodila do obalky a poslala vam??
![]()
@Tom-Jerry To je pravda, uplne se mi dela spatne z tech lidi, co dokazou dite pohodit jen tak nekde u popelnice. Je to hnus… A kolik zenskych dela vsechno proto, jen aby aspon to jedno svoje dite mely.
@dendulina píše:
@STEVIANKA tak teda, ze bych pocurala test a bez koukani ho hodila do obalky a poslala vam??![]()
JOJO TO JE DOBREJ NÁPAD
CHCEŠ ADRESU??
@Mikulka81 Presne tak a nejhori je, ze se mi zda, ze v posledni dobe je tech odlozenych a pohozeny miminek nejak vic
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.