Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
6.9.13 15:24

@dendulina Presne tak, souhlasim se Steviankou, na nic necekej a udelej si testik. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
6.9.13 15:49

Holky netestuju!!! stavkuju!!! :mrgreen:
Necham se prekvapit…to vite, ja ted budu testovat a pak budou 2 mesice nervu :cert: Cim pozdeji se dozvim, ze jsem tehotna, tim lip pro moje nervy :mrgreen:
Mooooooozna pocuram tajne test pristi tyden, az budu mit svatek, ale fakt jenom mozna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.9.13 15:51

@dendulina to by bylo super, první vlaštovka mezi náma, držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.9.13 15:55

Holky, tak jsem zvedava ktera bude prvni co bude mit //a hlavne bude vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.9.13 16:00

@Tom-Jerry i já jsem moc zvědavá, ale já jsem přesvědčená, že do konce roku vás bude víc, tak nějak to cítím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.9.13 16:09

@dendulina Budem netrpelive cekat na zpravicky :hug: a doufat je v ty dobre.

Taky si myslim, ze vetsina z nas bude mit // do konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.9.13 16:14

Bylo by to krááásný všem nám budu taky držet palečky at to vyjde a je vše v pořádku myslím že po těchto nervikách si to všechny zaslouží být štastné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.9.13 16:40

Ja kdyz tak vidim ty prcky co je daji do bejby boxu, nebo nedej boze je nekam pohodi, tak si rikam co by za to jina dala a oni se zachovaji takhle :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
6.9.13 16:42

@eminive zadna vlastovka…jeste je brzo delat unahlene zavery, neplaste holky :jazyk: :jazyk: :jazyk: vzdyt jsem si jeste pred mesicem myslela, ze jsem tehotna :roll: ja vim, ze na tu myslenku se hezky zvyka, ale zatim si to pripoustet nehodlam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
6.9.13 16:46
@Saxa.no píše:
@KackaDoup s tim vymizenim priznaku to vidim stejne - je mi stale spatne i kdyz mimco neprosperuje.

@STEVIANKA podle dr. to nevypada ze to jen tak odejde samo, embryo je sice malinke, ale je tam vacek skoro 4 cm - to uz bych pry celkem citila a odejit to muze samo az treba za 5 tydnu a na to cekat nechci, proto jsem se hned rozhodla pro kyret.

no drzim vam tu palce, at se brzy pustite do snazeni a zavrta se hlavne to zdrave a drzejici se prte ;-)… ja musim prekonat hlavne to zklamani, ze trete nebude - protoze to ze to nevydrzelo beru - sama nevim proc - celkem v klidu :think:

Příspěvek upraven 06.09.13 v 14:56

a co se vlastně u tebe těje přesně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
6.9.13 16:48
@dendulina píše:
@eminive zadna vlastovka…jeste je brzo delat unahlene zavery, neplaste holky :jazyk: :jazyk: :jazyk: vzdyt jsem si jeste pred mesicem myslela, ze jsem tehotna :roll: ja vim, ze na tu myslenku se hezky zvyka, ale zatim si to pripoustet nehodlam :jazyk:

HELE NENAPÍNEJ. TAK HO UDĚLEJ JEN PRO NÁS :jazyk: JE ŠKODA ŽE NEBYDLÍŠ TADY, ODEVZDALA BY JSI NÁM ČŮRÁNKY A MY TI NIC NEŘEKLY :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
6.9.13 17:14

@STEVIANKA tak teda, ze bych pocurala test a bez koukani ho hodila do obalky a poslala vam?? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.9.13 17:25

@Tom-Jerry To je pravda, uplne se mi dela spatne z tech lidi, co dokazou dite pohodit jen tak nekde u popelnice. Je to hnus… A kolik zenskych dela vsechno proto, jen aby aspon to jedno svoje dite mely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
6.9.13 17:28
@dendulina píše:
@STEVIANKA tak teda, ze bych pocurala test a bez koukani ho hodila do obalky a poslala vam?? :mrgreen: :jazyk:

JOJO TO JE DOBREJ NÁPAD :lol: CHCEŠ ADRESU??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.9.13 17:29

@Mikulka81 Presne tak a nejhori je, ze se mi zda, ze v posledni dobe je tech odlozenych a pohozeny miminek nejak vic :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty