Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
5.9.13 16:00
@KackaDoup píše:
Hotovo :mavam:
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.13 16:00

Tak doufam ze mam v zasobe jeste nejake to bezvadne vajicko. Ikdyz clovek nevi jestli to byla moje vina, treba i spermijka nebyla ok, ikdyz bych se divila, manzel je o deset let mladsi, sportovec a nekurak ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.9.13 16:01

Jen at mi uz konecne prestane byt spatne, je to sice jen obcas, ale ubíjí me to…

• Citovat
  • Upravit
3135
5.9.13 16:01

@KackaDoup
děkuji za odkaz. už jsem nastudovala. ty protilátky mi aplikovali pokaždé, i teď po revizi.. myslím, že všechny mé děti jsou také -, tedy jistě to vím jen u syna a poslední dcery, prostřední dcera si nejsem jistá..
ale je to logické, může to být příčina potratů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.9.13 16:13

Mě doktor říkal, že prostě chyběl nebo byl poškozený chromozom, takže tuty by dítě bylo postižené, příroda vlastně to za mě vyřešila, říkal mi, to dítě by bylo postižené, buďme rády, že jsme nemusely řešit tuto volbu my :think:, takže na všem je třeba vidět něco pozitivního :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
5.9.13 16:15

Holky, nechci se rouhat, ale když se mudr. dozvěděla, co s mužem plánujem, tak mi rovnou řekla, ať nečekam, že otěhotním, že šance jsou v mém věku mizivé, nekvalitní vajíčka apod. a my poprvé únor ( ale to bylo jen biochem.) pak duben a teď ten červenec.. takže nebudem pesimisti ne? :lol:
možná ta častá frekvence nebude to pravé :oops: ale čas nám letí.. muž je už 46.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.13 16:18
@eminive píše:
Mě doktor říkal, že prostě chyběl nebo byl poškozený chromozom, takže tuty by dítě bylo postižené, příroda vlastně to za mě vyřešila, říkal mi, to dítě by bylo postižené, buďme rády, že jsme nemusely řešit tuto volbu my :think:, takže na všem je třeba vidět něco pozitivního :potlesk:

no a ja si asi nejcasteji rikam ze to bylo kvuli me…ze je to vekem…tohle je proste me nejvetsi dilema…ted doktorka na prijmu rikala, nejcastejsi duvod je postizeni, nejcasteji napriklad down, no a vy jste uz taky rocnik 70…jenze me se to stalo i ve 20…tam to mohlo ale byt i leky, netusila jsme ze jsem tehotna, nebo buhvic im co uz si nepamatuju, rika se taky ze to muze zpusobit hormonalni nerovnovaha…a to by sedelo protoze jsem tehdy mela cyklus necyklus,40 dni bylo minimum, me se cyklus upravil az po 35…t dve deti z pvniho manzelstvi jsem chodila na injekce az do 12 teho tydne, to treti z jinym partnerem, me doktor rekl ze jsme mlada..bylo me 38, a ze mam cyklus pravidelny takze nic davat nebudeme, bylo to me nej tehotenstvi!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.9.13 16:19
@mitcha píše:
Holky, nechci se rouhat, ale když se mudr. dozvěděla, co s mužem plánujem, tak mi rovnou řekla, ať nečekam, že otěhotním, že šance jsou v mém věku mizivé, nekvalitní vajíčka apod. a my poprvé únor ( ale to bylo jen biochem.) pak duben a teď ten červenec.. takže nebudem pesimisti ne? :lol:
možná ta častá frekvence nebude to pravé :oops: ale čas nám letí.. muž je už 46.

me ted taky lekar rekl ze v otehotneni problem nevidi..spis abych telo nebylo moc vycerpana a psychika taky..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.9.13 16:19

Aby

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.9.13 16:22
@eminive píše:
Mě doktor říkal, že prostě chyběl nebo byl poškozený chromozom, takže tuty by dítě bylo postižené, příroda vlastně to za mě vyřešila, říkal mi, to dítě by bylo postižené, buďme rády, že jsme nemusely řešit tuto volbu my :think:, takže na všem je třeba vidět něco pozitivního :potlesk:
@mitcha píše:
možná ta častá frekvence nebude to pravé :oops: ale čas nám letí.. muž je už 46.

3 krat to bylo spatne? to me trochu bere tu silu jeste do toho jit…jsi statecna!!klobouk dolu. U muze 46 pokud je zdravy neni zadny vek…

• Citovat
  • Upravit
3135
5.9.13 16:25

@KackaDoup
souhlas,
já taky třetí těhu v 38. a nejlepší, nebyla jsem ani na plodovce. všechny testy ok. i když mu předcházelo také ZT v 6tt, tenkrát jsem netušila vůbec co to je, nikde nic nestudovala a neřešila a proto se ničeho nebála v těhu, asi je to tak lepší. teď už ten strach z hlavy nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.13 16:30
@mitcha píše:
@KackaDoup
souhlas,
já taky třetí těhu v 38. a nejlepší, nebyla jsem ani na plodovce. všechny testy ok. i když mu předcházelo také ZT v 6tt, tenkrát jsem netušila vůbec co to je, nikde nic nestudovala a neřešila a proto se ničeho nebála v těhu, asi je to tak lepší. teď už ten strach z hlavy nedostanu.

nápodobně…ale to bylo podruhe taky, a prezila jsem…a tehdy se chodila na ultrazvukk jen ve 12 tydnu…ty nervy…

• Citovat
  • Upravit
3135
5.9.13 16:34

@KackaDoup
TO on si starý tedy nepřipadá :lol: a to mimi chce hlavně on..
já to nevěděla :lol:, teď už chci taky a moc..
já to těhotenství vždy ututlala, nikdy to nikdo nevěděl, kromě muže. a síly je opravdu málo. kord teĎ po tom posledním. moje mudr.- ta když mi to říkala, že srdíčko nebije, já myslela, že se rozbrečí.. to jsou takové momenty, že si říkám, co blbnu. ale nedokážu se na nic jiného koncentrovat, už jsem si zase koupila ovu testy, protože manžel je stále na cestách, tak abych věděla, co a jak.. je to jako vir :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.9.13 16:37

PRÁVĚ, MYSLÍM ŽE MÁME KUPA VĚCÍ NASTUDOVÁNO A TAKNĚJAK SI TO NA SEBE PAK PŘIHAZUJEME…
VĚK NEŘEŠTĚ, A I TO KVALITNÍ VAJÍČKO SE TAM NAJDE :jazyk: POMALU KAŽDÉ ČTVRTÉ TĚHOTENSTVÍ KONČÍ TAKHLE, PROSTĚ JE TO TEN LEPŠÍ VÝBĚR A NA TEN SI MUSÍME POČKAT :lol: ALE NEZMEŠKAT :jazyk:
A STACH ZE SEBE DOSTANEME, MUSÍME VŽDYCKY PŘEKONAT TY „BLBÉ TÝDNY“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.13 16:39

No ja te chapu. Touha je velika…a vyjit to muze, tak proc to neskusit. Nevim kde je ta hranice, asi zadna neni, je to jen o sile te zeny…moje maminka tyky myslim dvakrat potratila nez se ji podarila ve 42 sestra…chtela ji a ma ji. A takovych zen znam vic, ledaskdo je odsoudil, ze jsou nevdecne a nestaci jim co maji…ale ony na to nedaly a povedlo se…a mely to i horsi nez my…kazdy se rohoduje holt sam za sebe…ja to taky tajila ted, jista pokora tam je vzdy, a ted uz byla vetsi, jsem si vedoma ze riziko roste…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty