Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup
ahoj,
mě řekla doktorka, že histologie se dělá tak nejdřív od revize v 10.tt, musí být vyžádaná lékařem. takže já nic, byla jsem sice 10.tt, ale plod 8 tt..
já bych to ani nechtěla, kdybych řešila první dítě, tak jo, ale takhle, beru to spíš, že je do dílo náhody, jestli to klapne..
@mitcha píše:
@KackaDoup
ahoj,
mě řekla doktorka, že histologie se dělá tak nejdřív od revize v 10.tt, musí být vyžádaná lékařem. takže já nic, byla jsem sice 10.tt, ale plod 8 tt..
já bych to ani nechtěla, kdybych řešila první dítě, tak jo, ale takhle, beru to spíš, že je do dílo náhody, jestli to klapne..
Máš pravdu, nekdy tam ani nic není už…
@KackaDoup píše:
Ja jsem po zamlklem zadna opozdena ms, a to uz byva zradne…prvni uz byl 12 tyden, plodove vejce bylo velike, rostlo to i bez ditete a pak jsem mela neuveritelne problemy, dve revize, krvacela jsem tak ze jsem dostala transfuzy…ted ccca 9 tyden prvni kontrola u lekare, a druhy den revize, smrt v 6+3,radeji bych brala to opozdene ms, ale nechtela bych vedet ze to bylo tehotenstvi…tedy kdyby to bylo tak ranne…
já jsem SP skoro v 9tt věděla jsem to brzo a od prvopočátku mě něco nesedělo a děsilo, přesně na měsíc po opoždění jsem to potratila pro to tomu tak říkám ale vypadlo to ze mě celý a to jsem fakt nečekala na druhou stranu jsem si řekla super je to venku a jedeme dál!!
ty děti nemáš??
Já si říkám, že čím déle budeme setrvávat v depkách a smutku, tím na později odsouváme příchod nového dítěte
, tomu fakt věřím, já se rozloučila a je čas jít dál a taky se rozmazlovat, ještě využít sluníčka, aby se duše potěšila
Akorát si říkám že jsem byla těhotná s jiným chlapem a máme stejnou krevní skup ale prý to nevadí, no uvidíme co ukáže čas…
Taky to tak vidim, a tim jsem myslela i ten odpocinek, chci si neco uzit leto stalo za prd…ted si to chci vynahradit, a 3 mesice rozmazlovat sama sebe a taky se o sebe lip starat…zhubnout par kil navic…citit se fyzicky dobre, a pak dalsi pokus ![]()
Nejhorší je fotka těhotenského testu v pc a fotka UTZ s plodem, nesmím na to koukat, nesmím si připouštět a pak vzpomínky, jak mi přály ženský v práci, tyhle hezký věci vytěsnit je těžký…
@STEVIANKA píše:
Akorát si říkám že jsem byla těhotná s jiným chlapem a máme stejnou krevní skup ale prý to nevadí, no uvidíme co ukáže čas…
Vadila by jen rozdilne RH, napriklad ty 0+ a on 0 -
@eminive píše:
Nejhorší je fotka těhotenského testu v pc a fotka UTZ s plodem, nesmím na to koukat, nesmím si připouštět a pak vzpomínky, jak mi přály ženský v práci, tyhle hezký věci vytěsnit je těžký…
Me ji nedali, jsem rada…ja ho ani ziveho nevidela…je to tak lepsi, a druha vec, nikdo to nevedl…za to jsem taky rada…
A nejlepší vůbec ze všeho je citlivý partner, který má pochopení a toho mám ![]()
@STEVIANKA píše:
já jsem SP skoro v 9tt věděla jsem to brzo a od prvopočátku mě něco nesedělo a děsilo, přesně na měsíc po opoždění jsem to potratila pro to tomu tak říkám ale vypadlo to ze mě celý a to jsem fakt nečekala na druhou stranu jsem si řekla super je to venku a jedeme dál!!
ty děti nemáš??
Mám z prvního manzelstvi dve, uz velike, a treti z noveho manzelstvi ted mu byli 4,chteli bychom pro nej sourozence ![]()
@eminive
já všechny testy i fotku co jsem posílala mužovi mms smazala hned
vadí mi totiž i cizí dvě čárky ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.