Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.9.13 19:01

Bežně se vyšetřuje i pri kvaceni, ja vcera i dnes.Na sondu se dava kondom, toto se neresi..

• Citovat
  • Upravit
214
4.9.13 19:01

@mitcha Ja taky myslim, ze by to vadit nemelo. Je to prece normalni, ze se po revizi jeste nejakou dobu krvaci, takze s tim doktor musi pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 19:06

Doktori musi vysetrovat i pri kvaceni, je spouta stavu, kdy se to deje. Nesmysl to jakkoli řesit. ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 19:11

Dnes mi na muj dotaz co je nejcastejsi pricinou zamlkleho potratu doktorka rekla že downuv syndrom…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 20:05

Pokud se ženě znovu podaří otěhotnět, bojí se týdne, který se v minulém těhotenství stal osudným. Tohle je nejlepší cesta k dalšímu zklamání. Nechá-li se žena strachem ovládnout, může se stát, že i když genetická výbava dítěte bude v pořádku, těhotenství skončí nezdarem… :think: takze ja muzu vedome zabit sve dite strachem? :?

• Citovat
  • Upravit
214
4.9.13 20:41

@KackaDoup Ja bych rekla, ze v tom muze velkou roli hrat stres. Kdyz si to zenska bude hodne pripoustet a porad na to myslet, strachovat se, tim se bude stresovat a to muze skodit. To myslim, ze se nas to tykat nebude bo budeme v tyhle skvely skupine a diskutovat o vsech moznych optimistickych vecech s prima holkama, co tu jsou a prijdem uplne na jiny myslenky nez se kazdy den stresovat, ze o mimco zase prijdem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.9.13 20:43
@KackaDoup píše:
Dnes mi na muj dotaz co je nejcastejsi pricinou zamlkleho potratu doktorka rekla že downuv syndrom…

Je pravda, ze zpusob potratu jako je zamlkle tehotenstvi je pro me mnohem snesitelnejsi nez predstava toho, ze by mi v pozdejsim tehotensvi zjistili treba ten Downuv syndrom a musela bych se ja rozhodovat, co bude dal a pripadne jit stejne na potrat. To by bolelo urcite mnohem vic a mnohem dyl bych se z toho dostavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 20:57

Ja si myslim ze kdyby to bylo az tak tak se skoro nikdo nenarodi, zeny byly tehotne i v koncetraku.ja jsem u tohoto tehotenstvi instktem nejakym citila ze je neco asi spatne, protoze temer vse bylo jinak nez u prdchozich, lekar rikal ze zkusena zena, muze tusit…za to ve dvaceti vysmta uplne blba niceho neznala a vse bylo ulne spatne. takze ja si myslm, ze dite strach matky zabít nemuze, myslim, ze by lidstvo vymrelo.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 21:02

Cetla jsem, ze je to vlastne stesti, down neni embryonalne stoprocentne smrtelny.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 21:14
@Mikulka81 píše:
Je pravda, ze zpusob potratu jako je zamlkle tehotenstvi je pro me mnohem snesitelnejsi nez predstava toho, ze by mi v pozdejsim tehotensvi zjistili treba ten Downuv syndrom a musela bych se ja rozhodovat, co bude dal a pripadne jit stejne na potrat. To by bolelo urcite mnohem vic a mnohem dyl bych se z toho dostavala.
:D a na to se hrozne tesim. a zadne jine uz cist nebudu, hodne me to nicilo :roll:
  • Citovat
  • Upravit
125
4.9.13 21:46

Je pravda, že já ve stresu byla a je pravda, že jsem cítila, že je něco jinak v těle a to srdíčko nebylo, věřím, že tělo nám nejlépe napoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.9.13 21:49

Právě to jsem měla ted já od samého začátku co jsem zjistila že jsem těhotná tak jsem měla pocit že je něco špatně vše bylo jinak muj vnitřní pocit mi to pořád říkal a já vlastně ani se nemohla pořádně radovat že čekám mimi i když jsem si to moc přálála když jsem šla poprvé na kontrolu na gyndu tak jsem trnula co mi řekne ale to bylo ještě v pořádku po pár dnech se mi zdál sen že mi dr. dělá ultrazvuk a miminku krvácí srdíčko na ten sen nezapomenu a o pár dn ta hrozná zpráva že srdíčko je bez akce tak ted budu doufat že to překonám a smiřuju se s tím že to tak asi muselo bejt a třeba se nám někd zadaří a dočkáme se krásného zdravého miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 21:49
@eminive píše:
Je pravda, že já ve stresu byla a je pravda, že jsem cítila, že je něco jinak v těle a to srdíčko nebylo, věřím, že tělo nám nejlépe napoví

je to tak

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 21:53
@romi09 píše:
Právě to jsem měla ted já od samého začátku co jsem zjistila že jsem těhotná tak jsem měla pocit že je něco špatně vše bylo jinak muj vnitřní pocit mi to pořád říkal a já vlastně ani se nemohla pořádně radovat že čekám mimi i když jsem si to moc přálála když jsem šla poprvé na kontrolu na gyndu tak jsem trnula co mi řekne ale to bylo ještě v pořádku po pár dnech se mi zdál sen že mi dr. dělá ultrazvuk a miminku krvácí srdíčko na ten sen nezapomenu a o pár dn ta hrozná zpráva že srdíčko je bez akce tak ted budu doufat že to překonám a smiřuju se s tím že to tak asi muselo bejt a třeba se nám někd zadaří a dočkáme se krásného zdravého miminka

mluvíte mi z duse, cítila jsem se stejně. a sny se me zdaly hrozné, napriklad o holcicce, ktera se mi ztratila a uz jsem ji nenasla… :,(

• Citovat
  • Upravit
28
4.9.13 21:57

Já jsem na takové věci nikdy nevěřila ale od ted věřím že to bylo něco jko znamení že se něco děje každopádně to bolí strašně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty