Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
3.9.13 08:41
@beruska03 píše:
Holky, tak ja prave zjiatila, ze moje svagrova je v tom - vubec to neplanovali, dokonce minuly tyden rikala, ze snad nebude v tom, ze jinak svagra zastreli :-( no a vcera nasla //… me to tak sebralo, kdyz si vzpomenu, ze jsme mohly rodit cca mesic po sobe :-( jsem asi blbka, ale vzalo me to…

TOHLE BUDE BOLET VŽDYCKY DOKUD NEBUDEŠ MÍT POD SRDÍČKEM A DOMA PRCKA ALE NEBOJ, DOČKÁME SE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 09:05

@lachtanek11
ahojky,
syn ve 20 letech samo nebyl plánovaný :) ale zvládla jsem to při studiu a života ještě užívala do 32 let, než jsem měla 2.dcerku. děkuji za pozitivní ohlasy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 09:06
;)
@mitcha píše:
@lachtanek11
ahojky,
syn ve 20 letech samo nebyl plánovaný :) ale zvládla jsem to při studiu a života ještě užívala do 32 let, než jsem měla 2.dcerku. děkuji za pozitivní ohlasy :dance:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 09:18

Malvajs Ty jedna…ale chapu, ze to Jinak s tim stehovanim neslo…å malej at je brzo fit…å s tou praci…Chjo..ale urcite otehotnis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 09:19

Já krvacim tedy jak blazen…å my pockame az Po ty 2 MS å i tak mam strach..no uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 09:23

@Malvajs
ahojky :)
s těma školkama u nás to není lehký. já byla doma 2 roky a bydlím na menším městě, kde neberou dvouleté nikde a tříleté mamkám na MD také ne, není prostě místo. jezdila jsem s dcerkou 12km do jedné vesnické školky, kde dvouleťáky brali a bylo to tam super, doslova si ji tam vypiplali.. a adaptace dcerky naprosto bez problémů. jezdili jsme sice jen 2-3× do týdne, ale na celý den do 17h. dělám krátký dlouhý týden dvanáctky.. ve třech letech jsme přešli do města do mš..
je to náročný ale dá se to zvládnout. jinde v evropě není nikdo takhle dlouho doma. sestra v belgii max.rok.. tady u nás se dá pracovat jen v cestovním ruchu, takže na 8 hodin nic neseženu. ale už jsem si zvykla a ty volné všední dny pak super..manžel bohužel stále na cestách, rodiče už jsou starší, takže tu plánujem každý den týden dopředu :roll:
taky jsem se rozepsala, to abych odlehčila tomu smutnýmu tématu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 09:26

@ciluska
já jsem dneska přesně týden po revizi a taky stále střídavě krvácim a špinim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 09:39

@mitcha no pro me je to mesic Po zakroku…1 MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 09:42

@ciluska
aha, tak to jsi dál :kytka: 1. ms prej bývá silná.
nemám zkušenosti, u předchozí ZT jsem na revizi nemusela, odešlo to samo, bylo to v nižším týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 09:46

Já nez jsem slå na rizikovy delala jsem v kanclu..dostala jsem vypoved…nechala jsem si ji protoze firma na tom byla spatne…å novou praci jsem mela nalezenou..to jsem jeste nevedela ze pujdu na rizikovy…
pomaham celou dobu v kvetince kde je i terminal sazky..i v dobe tehu å Po..jsme maly mesto…hlidani mam zatim..å jeste obcas delam nehty..klidne Bych slå nekam dø prace, ale kazdy den to hlidani Bych nemela å platit nekomu to by se muselo vyplatit…ano jsme stat, kde je nejdelsi ridicak, ale zase nejsme stat, kde se da dite dat nekem treba v jednom roce..to jsou mozna tak vetsi mesta å s tou praci je to hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
3.9.13 09:48

@mitcha tak nå 1 ZT si nepamatuji…jaka byla…å to jsem byla take na vycisteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 10:03

Já už holky nic, v pátek to vypadlo a v uterý konec jak MS tak uvidíme. Neměřila jste si něterá ovulku??
Nevím vůbec jak to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.9.13 10:06

Já mám malou ve školce u nás ve městě, ale od jara se budeme stěhovat do Litomyšle a to bude taky zajímavé. Ale malá bude předškolák tak snad od září jí vezmou. Tady je to taky se školkama mazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 10:35

@STEVIANKA
mě se měření moc osvědčilo. poslední těhotenství jsem přesně poznala ovulaci, podle měření a potvrdila i ovulačním testem.
zašlu ti odkaz http://merenibt.xf.cz/index2.html. tam je vše dobře vysvětleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.9.13 10:46

@ciluska
to je pravda :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty