Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
31.8.13 18:29

@Myrha to je super ze tak brzy se zadarilo.SNAD TO CEKA I NA NAS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
31.8.13 18:36

@janape
vypadá to, že jsem si vybrala ten nezdar 2% :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.13 18:59

Holky, zadari sa..myslite pozitivne..ja som mala najprv mimodelozne, rok na to ZT v 13tt a teraz pozeram na nase 5 tyzdnove miminko..drzim Vam vsetkym palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
31.8.13 19:11

Holky tolik hezkých zpráv to je fakt super. Ráda to čtu, jak se to někomu tak rychle povedlo znovu a chováte si ty vaše miláčky. Moc vám za tu motivaci všechny děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 20:11

@mitcha No ja miluju anglicky countryside - venkov a architekturu. Hodne jezdime na vylety mimo Londyn. V Brightonu jsme byli jen jednou a bohuzel tam zrovna bylo desne narvano, tak nic moc. Ale urcite se tam pojedem podivat mimo sezonu. Me se u more libilo moc v Southend on Sea. Jinak krasna je Bath a ruzne hrady a historicke budovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.8.13 20:18
@škoulinka píše:
Holky tolik hezkých zpráv to je fakt super. Ráda to čtu, jak se to někomu tak rychle povedlo znovu a chováte si ty vaše miláčky. Moc vám za tu motivaci všechny děkujeme :srdce:

Taky moc dekuju, davate nam velkou nadeji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
31.8.13 20:54
@janape píše:
@Tom-Jerry to jde ju,??se domluvit, atd

Za mnou prisel sam a zeptal se, jakou narkozu chci, vysvetlil mi co a jak, jedine co jsem se ho zeptala bylo, jestli me ta injekce udrzi abych nic necitila a neprobudila se kdy nemam.Ale jinak to bylo v pohode, dostala jsem oblbovacku jeste na pokoji a pak na sale do zily. Jedine co si pamatuji bylo, ze jsem videla prijit primare, pak se mi to zacalo vsechno rozpijet a pak uz nic, probudila jsem se na pokoji. Nebylo mi spatne ani nic jineho, jak kdyz se jen vyspis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
31.8.13 21:38

Holky, já jsem našla tady na emiminu holky, co měli revizi taky ve stejnou dobu co já (v rozmezí pár měsíců) a bylo nás 11. 10 z nás už máme děti :). Moc mi to pomohlo, že jsme to prožívaly spolu, takže vám přeji to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.13 10:15

Janape: Se mnou se nikdo na ničem nedomlouval. Na sál jsem došla po svých, tam se na pokyn sestry svléklaod pasu dolů, vylezla na „kozu“ a napíchli mi žílu na ruce. Spala jsem během pěti vteřin a vzbudila se asi za 20 minut na pokoji. Špatně mi nebylo, jen jsem pak celý den a většinu noci nemohla spát. Na oddělení mě přijali někdy kolem půl dvanácté, na sál jsem šla ve dvanáct a ve čtyři domů.
Kontrola při propouštění nebyla žádná. Doktorka se mě akorát zeptala, jestli krvácím silně nebo slabě a to bylo všechno… Kromě dne revize jsem nekrvácela ani nešpinila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.13 10:17

Myrha: Kéž by to taky bylo i tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.9.13 10:23

@Tabbitta Ja sla na sal taky po svych, ale ja stradave krvacela a spinila skoro 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.13 12:16

@Tom-Jerry Tak to já naštěstí ne… jen jsem pak za dva dny jela na pohotovost, protože mě dost bolelo břicho (prý normální, jak se stahuje děloha).
Jak dlouho jsi po revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.9.13 14:18

Ahojte holky, čtu vás tady v této skupině, občas tedy písnu do kdy otěhotnět po potratu v 6tt bez kyretáže. Ovšem tady je vás jednak více, viďte ywettko a stevianko a je z vás cítit opravdu ten optimismus a naděje, vždy se toho sem musím jít nabažit..
Jsem též po SP v 6-7tt, 15.srpna. Takže jsem ve fázi, kdy čekám, resp. nečekám první popotratovou ms. Cítím se už úplně ok, takže jsme se už pustili do snažení, po x přečtených radách a dokonce i rady mého gyn.dr. jsem se rozhodla vykašlat na šestinedělí a jít do toho hned. Ať se ukáže to pohnojené tělo. Teď mě sice trošku trápí bolest u levého, občas i pravého vaječníku. Bojím se, aby to nebyla nějaká cysta, nebo zánět, ale snad jen ovulace. I když, trvá už cca od středy..
takže když dovolíte, přidám se tak trošku i sem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.9.13 14:23

@mitcha ahoj, jen si dovolím reagovat též na tvůj věk. krásně to napsala mikulka-každá žena ví sama nejlíp, kdy otěhotnět. Jsou také, které mají děti cca kolem 20 let a vyhovuje jim to, jsou spokojené. Já osobně mám 36, první dcerku jsem měla ve 33, teď se tedy snažíme o druhé. Připadám si pořád mladá, nemyslím, že bych dítě o něco ochudila tím, že ho budu mít později. Osobně si nedovedu představit mít dítě ve 20.to jsem měla úplně jiné vize, chtěla jsem nejdřív něco prožít, procestovat - i práci jsem měla náročnou jak na čas, tak hlavně místa-cestovala jsem různě, takže dítě to toho nezapadalo. Teď jsem se usadila, a chci mít děti. Každý to cítí jinak a věk tomu není překážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.9.13 17:07

Ahoj, po dvou potratech jsem od desítek doktorů slyšela různá doporučení. Jeden příjemný pan doktor mi řekl, že mám mít sex až na něj budu mít chuť, a že se to prostě povede nebo ne, A to klidně po týdnu po revizi. Ale stěna dělohy se regeneruje cca 2 cykly, aby se mimi dobře chytlo můžeš čekat, nebo to prostě zkusit :-)Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty