Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mikulka81 teď se budeš radovat z mimča od sestry a neboj za chvíli z vlastního. Neboj, taky to přijde a bude zase plno radosti ![]()
@Mikulka81 v pondělí na tebe budu myslet a zkus to vzít jako já a taky jsi to tak napsala: udělá se nové hnízdečko pro zdravé krásné miminko. Mně tohle strašně pomohlo. Žádné depky, že mi něco vezmou. Tohle jsem z hlavinky smazala.
@škoulinka Diky moc, je pravda, ze to strasne moc pomuze. Rekla jsem to i manzelovi, ktery z toho byl hodne smutny, moc se tesil a ted uz to taky bere jinak.
@Mikulka81 držte se oba, to rychle přebolí a bude zase dobře
a taky se toho svého miminka dočkáte. Jak to krásně napsala Dendulina: tohle mimi stálo za prd, uděláme si nové!!! Mně se ten její výrok moc líbí a taky to tak beru.
Ahoj holky, ačkoli nerada, přídávám se k Vám z Dubňátek 2014 ![]()
v úterý 27.8. jsem byla na revizi. Srdíčko se nám zastavilo 7+2, zjistilo se to 8+0,kdy jsem šla na první ultrazvuk. Byla to hrůza vidět ho, jak tam plave bez pohybu
V květnu jsem prodělala SP v 7tt.,bez revize, ale to byl prázdný váček. Tentokrát jsem si byla jistá, že to vyjde, nespěchala na uzt, abych viděla srdíčko. Odjela jsem těhotná na dovolenou a vrátila se a tohle..¨
Jsem ráda, že jsem našla tuhle skupinu ![]()
@dendulina
dneska jsem se přidala do této skupiny. když jsem si pročítala příspěvky, byla jsi mi povědomá a už vím odkud, potkaly jsme se ve skupině- kdo našel 2 čárky červenec.. tak tu mám známou
tak snad budeme mít víc štěstí tady.
@mitcha ahoj,ja mela 6+2 a bez zloutkoveho vacku, a na revizi musim.Je to tezky ale musime doufat! jak je to po revizi? delaji jeste naka vysetreni?
@mitcha tady ti bude s náma dobře uvidíš
Hlavu vzhůru, otěhotněla jsi po tom SP zase, sice to nevyšlo, ale věř, že už to bude jak má být. Pročti si tady ty naše osudy, dozvíš se různé info, co doktor to názor, nad něčím se zasměješ něco tě možná rozpláče, ale to je prostě život. Neříkám, že jsem ZT slavila, ale hroutit se z toho nebudu. Porodit mrtvé mimi třeba kolem 20 tt, to je šílený.
![]()
@mitcha Vitej mezi nami. Urcite se s tim vyrovnas lip, kdyz na to nebudes sama. Podelis se s nami o dobre i zle a budem si navzajem oporou ![]()
Holky děkuji Vám z přijetí ![]()
@janape
já jsem po revizi fyzicky naprosto v pohodě, krvácení už téměř ustalo, na kontrolu jdu v pátek 6.9, jestli bude děloha čistá a pak čekat na první ms.. další vyšetření asi nebudou. možná si nechám udělat štítnou žlázu, užívala jsem na ní léky a trochu jsem to letos flákála, protože se mi zdálo, že jsem po nich přibírala na váze. teď jsem se dočetla, že štítná může být také příčinou ZT. ![]()
jinak já už víc řešit nebudu, nechám to na přírodě. už jsem dost stará a toto miminko by bylo za pět dvanáct
abych to shrnula, mám 2013 strašný rok. únor - biochemické těhu, duben - zamklé těhu, červenec- zamklé těhu. pořád dokola, měření bazálních teplot, ovulační testy, těhotenské testy, hcg, naděje a pak zklamání. nepiju už alkohol ani když zrovna nejsem těhotná
protože mi nechutná. ani opít se nemůžu na žal ![]()
@mitcha AHA,A PO VYKONU TE JESTE NEJAK KONTROLOVALY, TLAK, TEPLOTU A TAK??ME REKLY NASTUP 7.30 A 13H ODCHOD.ALE V TE DOBY ASI BUDU SPAT NE…
@janape
já šla na sál v 10.45 a v 11.15 jsem byla zpátky na pokoji vzhůru. taky jsem si myslela, že si pospím a nic. domů tě pustí tak za 3-4 hodiny. měřili mi tlak a kontrolovali jestli moc nekrvácím.
ale domů jsem šla na revers. vše bylo v pořádku, nechápu proč mě tam chtěli držet do druhýho dne..ono je to všude jinak. před 5 lety jsem byla na revizi jinde, v sobotu ráno a za dvě hodiny šup domů.
Holky to je tak slabá narkóza, že se opravdu člověk hned probere a spát už se nechce. Taky jsem byla do druhého dne, jeden den výkon, žádná kontrola tlaku ani teploty jen večer kontrola jak moc krvácíme a ráno nás se zprávou vykopli bez jediného slova, natož kontroly čehokoliv ![]()
@mitcha a není problém, že jsou ta těhotenství tak rychle za sebou? Nejsem doktorka, ale přijde mi to vše moc rychle po sobě. I když chápu, že to nechceš zbytečně odkládat. A poslali tě na nějaká vyšetření? Většinou teda nic nezjistí, ale když se nedaří opakovaně. Doktor mě chtěl poslat na genetiku, nakonec jsme se domluvili, že ne. Jedno zdravé dítě mám, sice je jí už 8 let a partner taky stejný. Pokud by se ZT opakovalo, tak už mě prý pošle. Štítnou žlázu jsem si nechávala vyšetřit právě než jsem otěhotněla a výsledky byly naprosto OK.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.