Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
1.9.13 18:51

@Tabbitta 4 mesice, bylo to v 12 tydnu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.13 19:13

@Tom-Jerry To mě moc mrzí :( Pracujete na novém těhotenství nebo čekáte? Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.9.13 19:18

@Tabbitta Pracujeme,jen mam docela dlouhe cykly 35 dni, ale zase pravidelne. Porad jsem tomu nechtela verit kdyz mi to rekli, snazim se na to nemyslet ale moc to nejde. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.9.13 19:27

@lachtanek11 Vitej mezi nami. Presne moje slova, taky jsem se na deti do 30 necitila a to mam pritele ( ted uz manzela ) uz od 22. Uzivala jsem si zivota, odjela sem do Anglie, blaznila s kamarady atd. Po 30 jsme se oba usadili a zacli planovat rodinu. Urcite se nam to podari a budem mit brzo krasne miminko a vam vsem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.13 09:46

@Tom-Jerry Já jsem jen necelé tři týdny po revizi, takže zatím ne. A mám obrovské dilema, kdy do toho jít znovu… Nechce se mi čekat půl roku, ale ani nechci nic uspěchat. Cykly mám taky další - a taky 35 dní :) Respektive do teď jsem měla, po revizi se to prý může změnit.
S tím nemyslením na to ti úplně rozumím. Kolem mě jsou všichni těhotní a v práci pracuju s dětma (i úplně malinkýma miminkama) a je hrozně těžký nemyslet na to, že jsme sice těhotná byla (i když krátce), ale miminko nemám…
Pevně ale věřím tomu, že všechno zlé ohledně těhotenství i dětí jsme si tu všechny už vybraly, a teď už to bude jen a jen dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.9.13 10:18

Holky zacla jsem krvacet, neni to spatne? na revizi mam jit az ve stredu.Dr.me rekl, at zitra dojdu na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.9.13 10:22

@janape a zacala si krvacet moc? asi bude neco ve vzduchu.ja rano taky trochu krvacela ale tak 3kapky.coz by mohlo byt i z cysty. ja uvidim az ve ctvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
2.9.13 10:30

@janape naopak, ja bych rekla, ze dobre…treba uz nebude zapotrebi ani revize, kdyz to odejde vsechno samo :hug: Drz se, kocko :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.9.13 11:00

Moc nekrvacim, ani me nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.13 11:16

Potrat

Ahoj holky :( byla jsem ve druhém měsíci je mi 19 a najednou z ničeho nic se mě začala téct krev je to asi potrat nejsem blbá, k doktorovi se chystám už je to týden co to mám :( může to být v těhotenství? děkuji moc ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.9.13 11:39

@kate.lon muze to byt hematom, ale i potrat, ono se s tm stejne neda takhle brzo nic delat jak mi vysvetlil doktor, je to bud a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.9.13 11:40

@Tabbitta mi tomu nechali volny prubeh, nechranime se ale ani to nehrotime, teplotu si nemerim a ovulaci nesleduji, neminim se z toho proste zblaznit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
2.9.13 12:01

@janape ja taky krvacela a na revizi jsem stejne musela - a to ze me teklo dost krve… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.13 12:15

Aha tak uvidíme díky:):(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
2.9.13 12:34

Ahoj holky tak dneska jsem si vyslechla tu hroznou větu srdeční akce žádná ach jo ve středu jdu na revizi. Nejhorší na tom je že už je to 2 za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty