Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dendulina píše:
@janape to muze byt asi individualni, je fakt ze ja krvacela tak jako pri normalni mrse, proste jakoby kousky sliznice a pak jsem jednou uslysela zblunknuti (skoro jako kdyz vypadne bobek), koukam do zachodu a to sliznice nebyla, fakt bych to prirovnala k akvarijni rybicce…
@STEVIANKA no neplánovat..všechny 3 jsem plánovala..spočítala podle kalkulačky plodný dny a vyšlo to, ale bohužel jen jedno jsem donosila…
@ciluska píše:
@STEVIANKA no neplánovat..všechny 3 jsem plánovala..spočítala podle kalkulačky plodný dny a vyšlo to, ale bohužel jen jedno jsem donosila…
VÍŠ, TĚLO STEJNĚ ŘEKNE SAMO JESTLY JE TO DOBŘE NEBO NENÍ, JSOU ŽENSKÝ KTERÉ OTĚHOTNÍ KAŽDNÝ MĚSÍC ALE TŘEBA JEN 2X DOROKA JSOU SCHOPNY TOP DÍTĚ DONOSIT. JE TO PODLE PLODNOSTI ŽENY A VÝMĚNY KRVE, NE NADARMO SE ŘÍKÁ ŽE SE MĚNÍ KREV KAŽDÝCH 7LET… ¨NEPLÁNUJ, ŽE CHCEŠ BÝT TĚHOTNÁ VÍŠ, ŽE NA TOM PRACUJETE JE JASNÉ A TEĎKA SE UŽ UVIDÍ ![]()
@janape píše:
Jeje holky tak mam cekat pavi ocko nebo mecovku?
spíš takovou tu píchavou rybku co není vidět kde má hlavu a kde pr… ![]()
@janape píše:
@STEVIANKA
HLAVNĚ NEBOJ
![]()
MĚ ANI NEUDĚLA ULTRAZVUK /PO TÝDNU KRVÁCENÍ/ A OD STOLU MĚ HNALA NA REVIZI PAK KOUKALA ŽE JE VŠECHNO FUČ. UVAŘ SI ČISTÍCÍ ČAJ A POHODA ![]()
@janape nejsem odbornik, ale vygooglovala jsem si obe a mecovkou jsi to docela vystihla, ha ha ![]()
@dendulina píše:
@janape nejsem odbornik, ale vygooglovala jsem si obe a mecovkou jsi to docela vystihla, ha ha
TAK TO JÁ MĚLA TU BEZPRDELNÍ ![]()
@dendulina ahojky
tak držím pěsti aby ms nedorazila a byli tam krásný //
No taky jsme pro to aby si tělo poradilo samo ale bohužel když krvácení nepřichází tak je třeba pomoc lékařů. A je rozdíl mezi revizí a kyretáží co vím revize se dělá tupím předmětem nemělo by dojít k porušení dělohy a kyretáž se dělá ostrým předmětem )kyretou. co jsem zjistila.
@Janicka86 píše:
@dendulina ahojkytak držím pěsti aby ms nedorazila a byli tam krásný //
No taky jsme pro to aby si tělo poradilo samo ale bohužel když krvácení nepřichází tak je třeba pomoc lékařů. A je rozdíl mezi revizí a kyretáží co vím revize se dělá tupím předmětem nemělo by dojít k porušení dělohy a kyretáž se dělá ostrým předmětem )kyretou. co jsem zjistila.
ONO TO NĚJAK DOPADNE, TAKY ZÁLEŽÍ NA ŠIKOVNOSTI DOKTORA. MĚ TENKTÁT POSLALY JEN NA BANÁLNÍ REVIZI CO VLASTNĚ KDE MÁM. BYLA JSEM NA SÁLE SKORO 3H SPOLUBYDLÍCÍ SE UŽ PO MĚ SCHÁNĚLA
A DOTEĎKA JSEM PRIMÁŘI VDĚČNÁ ŽE MĚ TAKHLE PROJEL A VYČISTIL. DO 3 MĚSÍCŮ JSEM BYLA PŘIROZENĚ TĚHOTNÁ A MÁM KRÁSNOÉ ZLATINKO ![]()
TAKŽE HOLKY, VŠECHNO ZLÉ JE KNĚČEMU DOBRÉ!!!
@STEVIANKA @Janicka86 tak ono je to vzdycky o lidech, ze
. Pamatuju si, ze mi vyhrozovali kyretazi. At to delaji jaj chteji, jsem sve sikovne deloze vdecna, ze to zvladla bez zasahu ![]()
A budu ji milovat, pokud si tam brzo uhnizdi nejakeho drobecka a nepusti nejmin pul roku (radsi i dyl) ![]()
Drzim palecky, Jani
![]()
Tak holky, ja to mam konecne za sebou. Takze dneska pro me zacina uplne novy obdobi a snad mnohem lepsi. Do nemocnice me manzel hodil rano, mela jsem byt do 4 hodin venku, ale bohuzel jsem ty 4 hodiny jen cekala bo tam meli hned 2 akutni pripady, ktere mely prednost. Uspali me do zily a spinkala jsem celou hodinu. Pry vse probehlo bez komplikaci. Skoro hodinu jsem mela silenou zimnici, ale pak to preslo a citila jsem se dobre, jen jsem trochu krvacela a bolelo me v podbrisku. Dali me prasky na bolest, sendwich a caj, chvilku jsem si jeste polezela a za 3 hodky po probuzeni me manzel vyzvedl a hura domu. Budu tyden doma, mam odpocivat. Tahle doktorka mi rekla, ze bych mela pockat aspon 2 cykly, tak doktorka predtim jen 1. Tak uvidime jak se budu citit. Diky moc za vasi podporu, myslela jsem na vas a vas optimizmus a hodne mi to pomohlo. Jste zlaticka
![]()
@Mikulka81 píše:
Tak holky, ja to mam konecne za sebou. Takze dneska pro me zacina uplne novy obdobi a snad mnohem lepsi. Do nemocnice me manzel hodil rano, mela jsem byt do 4 hodin venku, ale bohuzel jsem ty 4 hodiny jen cekala bo tam meli hned 2 akutni pripady, ktere mely prednost. Uspali me do zily a spinkala jsem celou hodinu. Pry vse probehlo bez komplikaci. Skoro hodinu jsem mela silenou zimnici, ale pak to preslo a citila jsem se dobre, jen jsem trochu krvacela a bolelo me v podbrisku. Dali me prasky na bolest, sendwich a caj, chvilku jsem si jeste polezela a za 3 hodky po probuzeni me manzel vyzvedl a hura domu. Budu tyden doma, mam odpocivat. Tahle doktorka mi rekla, ze bych mela pockat aspon 2 cykly, tak doktorka predtim jen 1. Tak uvidime jak se budu citit. Diky moc za vasi podporu, myslela jsem na vas a vas optimizmus a hodne mi to pomohlo. Jste zlaticka![]()
![]()
AHOJ BROUKU, JSME RÁDI ŽE JSI ZASE TADY A ŽE JSI TAK STATEČNÁ HOLKA!!
ODPOČIŇ SI DNESKA A UŽ RELAXUJ ZÍTRA UŽ BUDE LÍP- A HLAVNĚ UVIDÍŠ SAMA JAK TĚLO ZAPRACUJE A DÁ TI PODNĚT
DOBROUKY ![]()
Holky, tak ja prave zjiatila, ze moje svagrova je v tom - vubec to neplanovali, dokonce minuly tyden rikala, ze snad nebude v tom, ze jinak svagra zastreli
no a vcera nasla //… me to tak sebralo, kdyz si vzpomenu, ze jsme mohly rodit cca mesic po sobe
jsem asi blbka, ale vzalo me to…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.