Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
4.9.13 11:38

@romi09 Ahojky to zvladnes jako my vsechny tady a ted uz se jen tesime na prvni MS a pak hura na to. Brzo tu budou samy smajlici a //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 11:46

:) no jo vy jste mlade holky, což seo me rici neda ikdyz se tak cit…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 11:47

Cítím

• Citovat
  • Upravit
33022
4.9.13 11:50

@KackaDoup Neboj to bude dobre, tady jsme na tom vsichni stejne a ja za sebe musim priznat, ze po zakroku se mi strasne ulevilo, protoze jsem vedela, ze neco noveho zacina a verim, ze tentokrat se to povede a bude to v pohode a to me strasne zene dopredu. Posilam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.9.13 11:50

@KackaDoup Kolikpak ti je, jestli se muzu ptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 11:53

43 :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
33022
4.9.13 11:55

@KackaDoup Kacko,taky uz nepatrim mezi nejmladsi, ale necitim se na to kolik mi je.To bylo prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 12:05

Ne, ne. Páté. První zamlklé, tri zdrave deti a nyní toto. poslední chlapecek je z noveho manželství, chteli jsme pro nej brasku nebo sestricku :(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 12:08

Dekuji vam moc za podporu.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
33022
4.9.13 12:10

@KackaDoup Kacko neboj, zadari se jeste a bude vsechno v poradku, ono nezbyva nic jineho nez tomu verit, take mam prvni v pohode a druhe skoncilo takhle ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 12:13

Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.13 12:30

Bolelo vas pak hodne bricho?

• Citovat
  • Upravit
214
4.9.13 12:50
@Tom-Jerry píše:
@KackaDoup Neboj to bude dobre, tady jsme na tom vsichni stejne a ja za sebe musim priznat, ze po zakroku se mi strasne ulevilo, protoze jsem vedela, ze neco noveho zacina a verim, ze tentokrat se to povede a bude to v pohode a to me strasne zene dopredu. Posilam :hug:

Presne tak, lip bych to napsat nemohla. Zacina neco noveho a bude to krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.9.13 12:52

@KackaDoup Me bolelo bricho jen ten den po zakroku. Dali mi sice leky na bolest, ale nijak zvlast nepomohly. Ale hned druhy den uz mi bylo fajn a docela jsem ani nekrvacela, jen spinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.13 12:56

Budu tu pres noc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty