Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@romi09 Ahojky to zvladnes jako my vsechny tady a ted uz se jen tesime na prvni MS a pak hura na to. Brzo tu budou samy smajlici a //
no jo vy jste mlade holky, což seo me rici neda ikdyz se tak cit…
@KackaDoup Neboj to bude dobre, tady jsme na tom vsichni stejne a ja za sebe musim priznat, ze po zakroku se mi strasne ulevilo, protoze jsem vedela, ze neco noveho zacina a verim, ze tentokrat se to povede a bude to v pohode a to me strasne zene dopredu. Posilam ![]()
@KackaDoup Kacko,taky uz nepatrim mezi nejmladsi, ale necitim se na to kolik mi je.To bylo prvni?
Ne, ne. Páté. První zamlklé, tri zdrave deti a nyní toto. poslední chlapecek je z noveho manželství, chteli jsme pro nej brasku nebo sestricku ![]()
@KackaDoup Kacko neboj, zadari se jeste a bude vsechno v poradku, ono nezbyva nic jineho nez tomu verit, take mam prvni v pohode a druhe skoncilo takhle ve 12tt.
@Tom-Jerry píše:
@KackaDoup Neboj to bude dobre, tady jsme na tom vsichni stejne a ja za sebe musim priznat, ze po zakroku se mi strasne ulevilo, protoze jsem vedela, ze neco noveho zacina a verim, ze tentokrat se to povede a bude to v pohode a to me strasne zene dopredu. Posilam
Presne tak, lip bych to napsat nemohla. Zacina neco noveho a bude to krasne ![]()
@KackaDoup Me bolelo bricho jen ten den po zakroku. Dali mi sice leky na bolest, ale nijak zvlast nepomohly. Ale hned druhy den uz mi bylo fajn a docela jsem ani nekrvacela, jen spinim.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.