Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eminive píše:
A nejlepší vůbec ze všeho je citlivý partner, který má pochopení a toho mám
taky mam uzasneho, akorat jsme mu rekla, ze kdyz jsem mela ty obavy, jakoze jsem citila ze neco neni ok a on me nadaval ze vsechno vidim cerne, aby me proste veril, ze jsem to nedelala z hysterie ani jsem nemalovala certa na zed,,ale zkusenosti z instinktem me to rikaly…tedy me telo…
@KackaDoup
to máme my s manželem, já 0- o on 0+ a dcerka 0- po mě. takže jestli jsem to pochopila, problém nastává, když je embryjko 0+??
@mitcha píše:
@KackaDoup
to máme my s manželem, já 0- o on 0+ a dcerka 0- po mě. takže jestli jsem to pochopila, problém nastává, když je embryjko 0+??
Posílam odkaz lepe bych to nenapsala, u prvniho detatka problem neni…lezela semnou pani co mela zamlkle druhe tehotenstvi, p tom potratu dostala protilatky…
Jinak bych tady rada vsem napsala, ze jste bezvadna skupina!!jak si s vami pisi, dostavam se ze smutku! jsem za vas moc rada! ![]()
@KackaDoup píše:
Mám z prvního manzelstvi dve, uz velike, a treti z noveho manzelstvi ted mu byli 4,chteli bychom pro nej sourozence
Aha já se seznámila s drahouškem když byly malé 3 roky takže jí taknějak vychovával mám ještě 1č dceru a přítel taky máme jí v péči ale ty nás už moc nepotřebujou-spíš chtějí klid a peníze
/nebyli jsme jiní/ takže to chceme zkusit. Já zírala že se to povedlo po 2 měsících po vysazení HA mám zasebou 3× IVF s bývalým takže takové malé-velké překvápko jen mě mrzí že to nedopadlo ale na druhou stranu příroda rozhodla a věděla proč
@KackaDoup píše:
Jinak bych tady rada vsem napsala, ze jste bezvadna skupina!!jak si s vami pisi, dostavam se ze smutku! jsem za vas moc rada!
nebo zvládneme to a bude pak upravená skupina už je to tady ![]()
Já na první pokus, čuměla jsem s prominutím jak puk
, taky verim ze se stalo to nejlepsi, rozhodvat se treba pozdeji zda porodit tezce postizeneho dite a treba ho i muset porodit to bych nedala…
Paneboze ja pisu blbiny, myslela jsem ze by se pozdeji zjistilo ze je postizene a musela se rozhodnout zda ho porodim, nebo dam pryc…
@KackaDoup píše:
Já na první pokus, čuměla jsem s prominutím jak puk, taky verim ze se stalo to nejlepsi, rozhodvat se treba pozdeji zda porodit tezce postizeneho dite a treba ho i muset porodit to bych nedala…
DALA, VĚŘ TOMU ŽE DALA, ČLOVĚK VYDRŽÍ VÍC NEŽ SI MYSLÍ, ALE JE TO OBROVSKÝ ZÁSACH DO TVOJÍ DUŠE, TOMUHLE FURT ŘÍKEJ „OPOŽDĚNÉ MS“ A HOTOVO!!
@KackaDoup píše:
Paneboze ja pisu blbiny, myslela jsem ze by se pozdeji zjistilo ze je postizene a musela se rozhodnout zda ho porodim, nebo dam pryc…
VPOHODĚ JÁ TO CHÁPU
**
@STEVIANKA píše:
DALA, VĚŘ TOMU ŽE DALA, ČLOVĚK VYDRŽÍ VÍC NEŽ SI MYSLÍ, ALE JE TO OBROVSKÝ ZÁSACH DO TVOJÍ DUŠE, TOMUHLE FURT ŘÍKEJ „OPOŽDĚNÉ MS“ A HOTOVO!!
Hotovo ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.