Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
6.9.13 10:03

… už se mi podařilo se přihlásit… Moc ti děkuju za reakci Saxa.no. Je to smutný, když už se člověk dočká a tak moc těší. Přeju ti, ať to proběhne hladce a co nejdřív se zadaří znovu - tentokrát už dobře. Držím palce a v pondělí si na tebe určitě vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.13 10:04

… a Berušce děkuju za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
6.9.13 10:27

Ja se dnes rozhodla, ze pockame tu prvni ms a pak to hechame zase volne plynout a pokud se drobecek ma chytit tak se chytne… :-) jsem hned klidnejsi uz si zase zacinam pripadat „normalne“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
6.9.13 10:33

Holky, po jake dobe od ZT, respektive od krvaceni ci od revize prisla mrcha??? Ja zacala krvacet pred 4 tydny, vycistila se sama a vzhledem k tomu, ze pred 14 dny probehla i ovulka, tak si rikam, ze by mrcha eventuelne i mohla dorazit…ale jestli uz nedorazi, tak ji to taky odpustim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
6.9.13 11:05

@dendulina no ja si myslim, ze od toho vycisteni tak cca do 4 tydnu, ne? takze ty se uz naplno snazis znovu otehotnet? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.9.13 13:17

@janape Ja zacala krvacet dneska - 4 dny po revizi. Doktorka rikala, ze se mam pripravit na obcasne krvaceni, ze je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.9.13 13:23

@beruska03 Presne tak, nech to na prirode. Jestli jsi pripravena, neni co resit. Drzim pesti at to co nejdriv vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.9.13 13:25

@dendulina Ja jsem teprv 4 dny od revize, tak z vlastni zkusenosti nemuzu radit. Ale doktorka mi rekla, ze ji mam cekat az do 6 tydnu po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
6.9.13 13:41

@beruska03 nerikala bych tomu naplno snazeni, jen nechvavam vecem naprosto ale naprosto volny prubeh. S manzelem spim jen kdyz se na to sama citim, coz nejakou dobu fakt nebylo :nevim: Moje telo ale neuveritelnym zpusobem zareagovalo na ovulaci a meli jsme zhruba v te dobe nechraneny sex (telo si to zada, telo to potrebuje :P ). Rikam si, ze stejne znovu otehotnim teprve, az se na to moje telo bude zase citit. Fakt si se snazenim nelamu hlavu :mrgreen:
Akorat si ted tak rikam, podle ovu i podle mych obvyklych cyklu bych ted tak nejak ocekavala mrchu a ta nikde. Priznaky jen tak opatrne, skoro bych rekla napul. Vsechny ale vime, ze zacatek tehu muze mit naprosto stejne priznaky jako nadchazejici mrcha, takze mi to chte nechte zacina srotovat, jestli mam cekat mrchu nebo neco jineho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.9.13 14:03

Ahoj holky.Jen tak na okraj, kdyz jsem jeste byla tehotna casto jsem tady procitala ruzne diskusni skupiny a ted si zpetne uvedomuji kolik tady na netu je mytu polopravd a ruznych zarucenych tvrzeni.
Treba ze spineni hnedou krvi nic neni, ze to nic spatneho neznamena.Memu lekari kdyz jsem to rekla a nasledne to videl na rukavici po vysetreni, hned jsem z vyrazu tvare vypozorovala, ze to vidi spatne…Ze kdyz dojde k zamlklemu tehotenstvi tak vymizi priznaky tehotenstvi…u me:teplota jeste neklesla, spatne me je nekolikrat denne, nos mam jeste tehotensky zacpany…a to jsem jsem druhy den po…a naslo by se toho jeste mnohem vic, tech mytu..

• Citovat
  • Upravit
2870
6.9.13 14:27
@Saxa.no píše:
@beruska03 no prede mnou mam dojem se krom vas dvou museli rozloucit dalsi asi 2 holky… ja se hned odhlasila, takze dal nevim…Anonymni, drzim palec aby to bylo dobre, bohuzel presne jak pises jsem to mela tentokrat i ja, sice ne z IVF, ale byl jen jediny mozny termin, kdy se zadarilo a o tyden pozdeji to proste byt nemohlo - ja mela byt 7+6 tt, prrcek byl 6+6tt s hodne spatnyma srdecnima ozvama - tyden na to se vubec nic nezmenilo, vcera v nemocnici mi rekli to stejne a srdicko nebije :-( (zakrok me ceka v pondeli, to uz budu v 10tt)… ted s tim nic neudelas, vydrz tyden a pak budes chytrejsi - drzim palec aby to znamenalo ze tentokrat sel prcek jen spatne zmerit a pristi tyden bude vse v poradku.

ON JE TEN ZAČÁTEK VŽDYCKY HOOODNĚ ZRÁDNEJ, ALE BUDEME VĚŘIT ŽE VŠE DOBŘE DOPADNE A PŮJDE DÁL. TY SE V PONDĚLÍ DRŽ, JEŠTĚ LEPŠÍ BY BYLO KDYBY TO ODPLULO SAMO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
6.9.13 14:28
@beruska03 píše:
Ja se dnes rozhodla, ze pockame tu prvni ms a pak to hechame zase volne plynout a pokud se drobecek ma chytit tak se chytne… :-) jsem hned klidnejsi uz si zase zacinam pripadat „normalne“ :-D

JASNĚ!!! NEŠIĎTE SE A JE TO :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
6.9.13 14:31
@dendulina píše:
@beruska03 nerikala bych tomu naplno snazeni, jen nechvavam vecem naprosto ale naprosto volny prubeh. S manzelem spim jen kdyz se na to sama citim, coz nejakou dobu fakt nebylo :nevim: Moje telo ale neuveritelnym zpusobem zareagovalo na ovulaci a meli jsme zhruba v te dobe nechraneny sex (telo si to zada, telo to potrebuje :P ). Rikam si, ze stejne znovu otehotnim teprve, az se na to moje telo bude zase citit. Fakt si se snazenim nelamu hlavu :mrgreen:
Akorat si ted tak rikam, podle ovu i podle mych obvyklych cyklu bych ted tak nejak ocekavala mrchu a ta nikde. Priznaky jen tak opatrne, skoro bych rekla napul. Vsechny ale vime, ze zacatek tehu muze mit naprosto stejne priznaky jako nadchazejici mrcha, takze mi to chte nechte zacina srotovat, jestli mam cekat mrchu nebo neco jineho :lol:

TAK UDĚLEJ TEST A UVIDÍME :jazyk:
JSI ZNÁS VEDOUCÍ TAKŽE TĚ SLEDUJEME :lol: A JÁ 1DEN KRVÁCELO-VYPADLA JEŠTĚRKA PAK NIC A PAK 4 DNY JaK MS TAKŽE TAKY ČEKÁM CO BUDE A NEBUDE :lol:
ALE JESTLY TO BYLA MS A NEBO DOČIŠTĚNÍ NEVÍM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.9.13 14:55

Příspěvek upraven 30.07.14 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
6.9.13 14:56

@dendulina udělej test!!! Držím palec! Jestli jsi před 14 dny ovulovala, tak by tady už menses byla. Napjatě budu očekávat, za týden budu ve stejné situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty