Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mishickaa píše:, UVIDÍME, HLAVNĚ JAKOU BUDE MÍT NÁLADU „DOKTORKA“ A DĚKUJU
@STEVIANKA dekuji, snad to i u Tebe dopadne dobre!
Holky vždyť já mám dnes vlastně krásný den, slavím si svoji první MS po revizi a musela jsem dnes i pochválit tělo, jak se rychle vzpamatovalo a nastartovalo. Ono to všechno půjde ![]()
MALVAJS napsala jsi to tak krásně a s DENDULINOU máš naprostou pravdu. Ohromná osobnost, také o ní často přemýšlím a miminko jim moc přeju, určitě i ostatní co jsme tady a aby to s jejím manželem bylo ještě hodně dlouho OK. Holky držte se, snažte se a věřte!!!
MÁM VÁS MOC RÁDA
![]()
@Malvajs @škoulinka holky!!!
chcete mě rozbrečet?!
Děkuju. Fakt nejsem žádnej zázrak, spíš exot, ha ha ha ![]()
Měly byste mě vidět, když se občas začnu litovat…to je pak teprve masakr
Naštěstí jsem se naučila mít oči i uši otevřené (dle mě) mnohem větším průšvihům a na těch pak parazituju
Mám navíc kliku, protože můj muž je nejvíc nejpozitivnější člověk na světě…v porovnání s ním jsem kakabus
Dneska jsem se ho zrovna ptala, jestli nemá křeče kolem pusy, jak se pořád usmívá ![]()
Ale Plzeň dala gól, my měli navečer sex…prostě jsem si zase vyslechla „co bych se neusmíval, když mám dobrou náladu
“
@Malvajs jsi bláááááázen, fakt vám vyšlo načasování na to stěhování…to ti ani trochu nezávidím
Drž se, kotě ![]()
@škoulinka píše:
Holky vždyť já mám dnes vlastně krásný den, slavím si svoji první MS po revizi a musela jsem dnes i pochválit tělo, jak se rychle vzpamatovalo a nastartovalo. Ono to všechno půjde
DOBRÉ RANKO, TAK DOUFÁM ŽE SE DNES TAKY POCHVÁLÍM ALE URČITĚ ANO ![]()
A MÁM NOVÝ POZNATEK /AŽ ZVLÁŠTNÍ JAK TO FUNGUJE/
NEPŘEJEME SI BÝT TĚHOTNÉ-PŘEJEME SI MÍT ZHDRAVÉ VLASTNÍ DÍTĚ!!! A TOHO SE BUDEME DRŽET
![]()
Příspěvek upraven 29.08.13 v 06:34
Malvajs
MĚ ČEKÁ STĚHOVÁNÍ NA JAŘE A TO S CELÝM HANCÁBLEM TAKŽE SE DRŽ, ŽÁDNÉ PŘETĚŽOVÁNÍ A MANŽELA NEZANEDBÁVAT-ANI SEBE VŠAK JSOU I JINÉ MOŽNOSTI
![]()
TEN MŮJ PROHLÁSIL ŽE ZUBY-PUSA MĚ URČITĚ NEBOLÍ
JE TO TAKY DÍLO, S BEJVALOU SPAL JEDNOU MĚSÍČNĚ KOLEM VEJPLATY ALE JSEM RÁDA ŽE TO TEĎKA „DOHÁNÍ“ SEMNOU ![]()
dendulina
TY JSI PROSTĚ NÁŠ VELKEJ POZOUŠEK A ZA TO TĚ MILUJEME!!!
JÁ MĚLA KRIZOVKU SOBOTU-NEDĚLI KDO SE NA MĚ BLBĚ PODÍVAL TAK TO SLEJZNUL
AKORÁT U ZVÍŘAT BYLO DOBŘE. JO A ZABÍJELY JSME BROJLERY TY JO TO LÍTALY HLAVIČKY ALE POMOHLO TO
![]()
JO A JEŠTĚ KE SPORTOVNÍ ODMĚNĚ SEXÍKEM-MY MÁME ZASE DOMA HOKEJ-DRAHOUŠ HRAJE TAKŽE PAK JE TAKY DOOOBŘE NALADĚN A HOLKY SEZONA ZAČALA
![]()
TVÉHO MANŽELA POZDRAVUJ A JEDNOU SE TŘEBA SEJDEME VŠICHNI!! NA JEN PUPÍCI-KOČÁRKY ALE VŠICHNI UDĚLÁME SPOLEČNOU VÍKENDOVOU DOVČU-TŘEBA TEN ČAS SE VŽDYCKY NAJDE ![]()
TAK HOLKY VALÍM, NA DOKTORKU SE NETĚŠÍM TAK DOUFÁM ŽE TO BUDE KRÁTKÉ OSTATNĚ JAKO JEJÍ KAŽDÉ VYŠETŘENÍ U KTERÉHO SI JEŠTĚ POCUCÁ KÁVU ![]()
NO MUSÍM BEJT HODNÁ A USMĚVAVÁ PACOŠKA ![]()
Taková samá pozitiva, krásně se to čte. Holky vy jste tak úžasně naladěné a psychika je možná více jak polovina úspěchu, no to budou vysmátá miminka.
@ Malvajs než se zabydlíš, tak máš po šestinedělí. Hrozně to uteče. Kdypak jsem psala, že mě čeká revize a včera to byly 4 týdny. Tak neboj, zvládneš to!!! ![]()
Opatrujte se andílci ![]()
@STEVIANKA to vás čeká stěhování i se zvířectvem??? Mám pocit, že máte menší ZOO ![]()
Stěhování je děs, už se nikam stěhovat snad nebudu…
Ahojky holky,
je radost Vas cist…:)
Add stehovani…fuj hruza…å Malvajs setri se…
Dendulina tak jste si udelali hezky vecer…:)
Skoulinka gratuluju k prvni MS..uz abych ji mela i já…
Å nå pristi tyden jsme objednany s pritelem na genetiku…byla uz jste nektera?
@ciluska taky nás chce poslat genetiku. Vidím to tak na náběr krve a udělají podle mě základní vyšetření. Můj Dr. mi řekl rovnou, že si od toho moc neslibuje. Možná nám více písnou holky, které to podstoupily. ![]()
ahoj.tak za chvili jedu na gyndu, pro papiry na revizi.Jen me desi ty teploty, vemou me snima-nebo ne! vcera bylo embryjko 12*6mm, bez zl.vacku.krev a moc jsem davala vcera, tak dnes budu znat vysledky.
@janape držím palečky, s teplotou uvidíš co ti řeknou. Pokud je zákrok nutný, asi teplotu neřeší. Tak to vše zmákni!!!
TAK HOLKY PODÁM HLÁŠENÍ ![]()
PŘIŠLA JSEM TAM A PANÍ DOKTORKA SE PTÁ-
PRÝ JSTE V PÁTEK KRVÁCELA?? ANO
TAK TO BUDE NUTNÁ REVIZE, TO SE UDĚLAT MUSÍ. ODPOVĚĎ: VYPADLO ZE MĚ VŠECHNO, VIDĚLA JSEM I VÁČEK V CELKU-TO BYLA KREVNÍ SRAŽENINA-NE, NEBYLA VYPADALO TO JAK VEJCE BEZ SKOŘÁPKY-TAK TO JSTE MĚLA FAKT ZÁŽITEK-NO TO TEDA ![]()
NO ALE DOPORUČUJU REVIZI-UDĚLÁME ULTRAZVUK A UVIDÍME.
MRKLA NA MĚ A HOLKY JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ VŮBEC NIC TAM NENÍ, DĚLOHA PRÁZDNÁ VŠE VYŠLO VEN!! NO TAK PRÝ MÁM ŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ.
TAKŽE DOBRÁ ZPRÁVA JE TO ŽE NIKAM NEMUSÍM. KAŽDOPÁDNĚ BYLA TO NÁZORNÁ UKÁZKA TOHO JAK DOKTOŘI NEJDŘÍV DĚSEJ!! TAKŽE HOLKY, VŠECHNO BRÁT S REZERVOU!! A DĚKUJUN ŽE JSTE SI NA MĚ VZPOMĚLY ![]()
TAK VALÍME NA VEJLET, JEDEME NA DOLNÍ MORAVU-LANOVEJ PARK-LANOVKA ATD A PAK SI JEDU ZA RYBAŘIT ![]()
VEČER SE NA VÁS BUDU MOOOC TĚŠIT!! PUSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.