Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
28.8.13 09:43

Mishickaa tak moooc gratuluju, já jdu zítra. Neviděla mě ani když jsem potratila-odmítla jsem tam jíd a hlavně jsem byla v práci a 50km daleko. Tak jsem zvědavá. Krvácela jsem jen pátek a od neděle jakoby menstruace, zajímavé-no uvidíme

škoulinka vůbec se nesměju a znám to, jak říká naše mamka že musím mít každej bobek tak to je přesně ono, atopák, neplodnost, žlučníkatd… jak si mě udělaly takovou mě mají ne :lol:

a holky, já jen vím že když se nedej bože něco stane při porodu atd doporučují doktoři otěhotnění ihned už jen kvůli okolnostem a na nějaké 3-6měsíců se nekouká. Řiďte se svým tělem, pokud normálně dorazí menstruace tělo se stím srovnalo a maká jak má. Pokud neotěhotníte i v plodných dnech tělo nebylo vpořádku ono to opravdu funguje-my svoje tělo známe nejlíp-nezapomeňte na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 10:01

Je to tak, tělo samo ví kdy to zvládne. Proto i to ZT beru statečně, že by to nebylo zdravé miminko a tak se prostě nemohlo narodit a je to tak vlastně pro nás dobře. A těším se na to zdravé :). Stejně tyto věci neovlivníme, v tom je příroda mocnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 10:06
@škoulinka píše:
Je to tak, tělo samo ví kdy to zvládne. Proto i to ZT beru statečně, že by to nebylo zdravé miminko a tak se prostě nemohlo narodit a je to tak vlastně pro nás dobře. A těším se na to zdravé :). Stejně tyto věci neovlivníme, v tom je příroda mocnější…

hodně jsem si o tom četla, právě do 12tt se tvoří i DNA a chromozom atd většinou se dítě nevyvýjí protože má špatný chromozom a byla by stoho třeba ještěrka nevím. Je to sice blbej příklad ale nám kozu obskočil beran-řekneš si je to stejné. Normálně zůstala březí ale do 3 měsíců zmetala a vypadlo zní cosi mezi kozou a ovcí. Příroda to pozná a rozhodne. Pokud ten špatný chromozom není tak špatný tak to plod vydrží ale nedej bože stoho jsou pak ty nemocné děti a ještě horší zprávy po tripltestech atd pro to holky, budme rádi za to jak to dopadlo, přijíd o dítě které už v těle cítíte je daleko horší-ale je kupa maminek které to zvládnout museli nic jiného nezbývá a „co tě nezabije, to tě posílí“ ono to vážně funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 10:12

:srdce: :srdce: :srdce: A TAKY JSEM MOOOOC RÁDA ŽE VÁS MÁM :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 10:13

Malvajs
AHOJ, JAK JE?? JAK JDE STĚHOVÁNÍ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 10:32

Myslím, že jsme tady všechny rozumné ženské, každá si to trápení prožila po svém a hroutit se z toho nebudeme a uvidíte, že se toho svého miminka každá dočkáme. Už se těším až to tady budu číst a i tu radost zase budeme prožívat společně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 10:34
@škoulinka píše:
Myslím, že jsme tady všechny rozumné ženské, každá si to trápení prožila po svém a hroutit se z toho nebudeme a uvidíte, že se toho svého miminka každá dočkáme. Už se těším až to tady budu číst a i tu radost zase budeme prožívat společně :srdce:

TO JE PRAVDA!! VŠAK TO ZVLÁDNEME :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 10:35
@STEVIANKA píše:
hodně jsem si o tom četla, právě do 12tt se tvoří i DNA a chromozom atd většinou se dítě nevyvýjí protože má špatný chromozom a byla by stoho třeba ještěrka nevím. Je to sice blbej příklad ale nám kozu obskočil beran-řekneš si je to stejné. Normálně zůstala březí ale do 3 měsíců zmetala a vypadlo zní cosi mezi kozou a ovcí. Příroda to pozná a rozhodne. Pokud ten špatný chromozom není tak špatný tak to plod vydrží ale nedej bože stoho jsou pak ty nemocné děti a ještě horší zprávy po tripltestech atd pro to holky, budme rádi za to jak to dopadlo, přijíd o dítě které už v těle cítíte je daleko horší-ale je kupa maminek které to zvládnout museli nic jiného nezbývá a „co tě nezabije, to tě posílí“ ono to vážně funguje…
já tomu věřím, s ještěrkou bych na rodičovské být nechtěla :mrgreen:
@STEVIANKA píše:

já tomu věřím, s ještěrkou bych na rodičovské být nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 10:43

Škoulinka
ALE ZASE BY JSME MĚLY NĚCO SPECIÁLNÍHO :jazyk: :jazyk: :jazyk:
ALE NEVÍM JESTLY BY JSME NA TO DOSTALY MATEŘSKOU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.8.13 18:22

Holky jak jste se citily u potratu zamklym? ja nekrvacim nic, jen mam priznaky chripky unava, teplota atd. Nevim zda to stim ale souvisi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.8.13 18:43

@janape hele, teplota většinou značí záněť v těle, mazej k doktorovi, ať máš klid. Fakt bych si s tím nehrála :think:
jinak o únavě mi povídej, o víkendu jsem usnula odpo klidně na 3 hoďky :mrgreen: v neděli jsme radši vyrazili na kolech na výlet, jinak bych zase prospala půl dne :roll: S čím jsem ale měla problém byla přecitlivělost…né, že bych fňukala, spíš jsem startovala na první našlápnutí…klasika rozhozené hormony. Teď už je to ale skoro 3 týdny, a jsem v pohodě. Normálně s manželem sexujeme a nechávám všemu naprosto volný průběh :mrgreen:

holky, psala jsem si s jednou kolegyňkou rakušankou a jsem úplně v klídku a dítě štěstěny :lol: Ona měla 3× za sebou mimoděložní těhotenství, kdy to pokaždé do sebe natáhly vejcovody…takže šla radši na IVF, střihla si 5 pokusů a nic :zed: :zed: :zed: To jsem ještě se svými 3 IVF pokusy v pohodě :lol: Akorát já na to šla obráceně…nejdřív IVF a až pak zkoušení přirozenou cestou a první pokus skončil ZT :roll: Jestli já taky nejsem klasik :lol:

Taky znám holčinu, co několikrát potratila, 2× porodila cca v polovině těhotenství (samozřejmě mimča nepřežila), pak následovalo taky mimoděložní a ve finále si našla nějakou bulku a zjistili jí non-hodkinse (nebo jak se ta mrcha jmenuje). Takže místo snažení o miminko řeší chemo :zed: Tělo se jí prostě těma potratama pokoušelo upozornit na to, že je něco špatně 8o

Vždycky, když mám tendence se litovat, připomenu si podobné lidské průšvihy, abych si uvědomila, že se mám celkem dobře :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
28.8.13 19:03

Člověk se fakt nemá rouhat a ještě být rád za to málo co ho potkalo oproti jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.8.13 19:04

@dendulina u dr.jsem byla nabrak me krev, daĺa jsem moc. v patek me ceka revize, snad to tomu nebude nejak vadit.Snad by na utz zanet delohy poznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.8.13 19:23

@škoulinka je fakt, že bych sama se sebou asi měnit nechtěla :jazyk: :mrgreen: ale fakt je zapotřebí si uvědomit, že vždycky se najde někdo, kdo je na tom mnohem mnohem hůř… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 20:03
@dendulina píše:
@škoulinka je fakt, že bych sama se sebou asi měnit nechtěla :jazyk: :mrgreen: ale fakt je zapotřebí si uvědomit, že vždycky se najde někdo, kdo je na tom mnohem mnohem hůř… :roll:

AHOJDA!!
MY UŽ TAKY SEXUJEME /PÁTEK SP/ A ZATÍM POHODA :lol: RADOST MĚ MŮŽE POKAZIT ZÍTŘEJŠÍ NÁVŠTĚVA GYNDY ALE JÁ SI RADOST A VOLNEJ DEN POKAZIT NEDÁM :dance:
4.9 JDU JEŠTĚ NA KONTROLU NA ŠTÍTNOU A PAK ZASE PÁPÁÍ DOKTOŘI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty