Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky Po samovolnem potratu Bych pockala 1MS å pak Bych nevahala..já pockam 2 MS å uvidime…Hodně sil..
@eminive ten chlap je neštěstí a to ani nemluvím o tom, že před 2 měsícema rozflákal auto, protože usnul za volantem cestou z práce
pravda, auto už je opravené a o práci už přišel
tipla bych si, že ho zabiju dřív než ta nemoc ![]()
@ciluska věř mi, že fakt nemám na nějaké hrátky teď náladu, ale kdyby náhodou, tak bych nebyla ani první, ani poslední, která otěhotněla ještě v šestinedělí
![]()
Já ani nepočítám škody v domácnosti, rozbytá koule od lustru, je moc vysoký, díry v plovoučce, rozbité dvířka od kuchynské linky, vypadly mu-))))
@eminive tyyyyyjo, a to ani nemáš huntingtoňáka
To tu ani nemůžu přečíst nahlas, to by měl radost, že v tom není sám, když tu vykřikuju o demenci ![]()
@eminive škoda, že tu není tlačítko „like“ jako na facebooku ![]()
Ahoj holky, ač nerada tak se přidávám do této diskuze.Dnes jsem samovolně potratila, beru to tak že příroda rozhodla /včera ultrazvuk a mimi o 1čdní menší a pomalé srdíčko/ měla jsem se na to připravit takže dnes už jsem stím smířená a na jednu stranu ráda že nemusím zatím na revizi /uvidím ve čtvrte.
Jen se chci zeptat, asi blbě ale nevím jak to poprsat-stalo se vám některé že zvás vypadl gestakční váček celý? Já začala normálně krvácet, pak šly kousky a najednou ze mě vypadl gestakční váček čučela jsem na to jak jojo ![]()
@STEVIANKA tak ze mne sly „kusy“ a slousta krve, obal plod. vejce nasla dr v pochve pri revizi, takze vubec netusim, ale nekde jsem slysela, ze je to mozne…
@STEVIANKA asi po 2-3 dnech ukrutnych bolesti (takovou bolest jsem si ani nedokazala predstavit) a krvaceni jako pri bezne mrse ze me taky vypadlo komplet cosi (teda netroufala bych si rict, ze to byl gestacni vacek, ale smysl by to davalo)
kazdopadne o par dni pozdeji na UTZ doktor uz jen zkonstatoval, ze mam moooc sikovnou delohu, ze se krasne vycistila sama…dokonce jsem dostala prazdny obrazek ![]()
ted je to 14 dni od zacatku krvaceni a dokonce podle testu i ovuluju, takze mozny je fakt vsechno
![]()
Dendulina tak to asi bude-bylo fakt ono. Vypadalo to jak vejce bez skořápky /blbej popis ale nic jiného mě nenapadá/ ![]()
beruska03 já jsem šla po městě a myslela jsem že tak krvácím, pak jsem šla na wc a šup bylo to venku, tobě se to seklo ale beztak by jsi se určitě vyčistila sama taky…
Dendulina
takže u tebe to vlastně dopadlo „dobře“ vlastně taková opožděná menstruace…
tak ovulaci využij
![]()
@STEVIANKA no, ja byla na zachode, kdyz to ze me vypadlo, nebala bych se rict, ze jsem to vyprdla
vypadalo to jak akvarijni rybicka ![]()
kazdopadne doktor mi naridil sestinedeli…to sice v planu nemam ani neznam nikoho, kdo ho drzel, ale nejsem si jista, jestli se mi chce neco ted podnikat
ackoli byl by to zajimavej „zavod“…jedna kamaradka byla predevcirem na inseminaci, druha ji vcera provedla doma, mozna bych se k holkam mohla pridat, at je sranda ![]()
Ty jdes k doktorovi kdy, pristi ctvrtek?? ![]()
Dendulina
volala jsem do ordinace co se děje, sestřička hned a´t přijdu ale já jí řekla že mě je až překvapivě dobře, že to nechci zakřiknout ale že se kdyžtak ukážu ve čtvrtek ráno nejpozději. Jojo máš dobré přirovnání, rybka to byla ![]()
nevím jestly si tady něco o tobě přečtu, tak se poptám. bylo to těhotenství přirozené?? Máš nějaké děti??
Já hned nasadila kontryhel a bylinky a uvidíme. Te´dka už hoodně slabě špiním. Ktomu zkoušení, hodně tady píšou že přirozený potrat je jako pozdní menstruace takže se nebát ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.