Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přítelova dcera chce na doktorku a nebo veterinářku je to v dnešní době dost podobný
dendulina viť stepní kozenko ![]()
je pravda že je momentálně připouštěcí období, máme ovečky a to máte vidět co se děje beran je jak magor a chce uspokojit i kozla
![]()
takže příroda šílý tak budem taky ![]()
@škoulinka proto jsem před tím psala, že chceš-li se stát pacientem, zajdi k doktorovi
zkus si vygooglovat Mudr. Jan Hnizdil…venuje se celistni medicine a ma docela hooodne zajimave nazory ![]()
Jinak máš recht, ta rada byla na facku né-li na přes hubu, hlavně od doktorky z CARu
Já těch superúžasných doktorů taky neznám mraky, ale pár se jich naštěstí najde. Pokud si lékař dokáže zachovat lidský přístup, je mým hrdinou ![]()
@Malvajs píše:
Ahoj devcatka moje, dekuji moc za neuveritelnou podporu, precetla jsem si vase prispevky a chtela bych na spoustu veci reagovatpisu z mobilu a jsem docela unavena, tak to napisi az zitra z domu z compu. Dekuji jeste jednou za to ze jste!!! Tady a ted
Drzte se!:-)
To je jasný, jen odpočívej a pěkně spinkej, to je nejlepší lék a příspěvky doženeš. Taky jsem moc ráda, že tady jste a možná jsem to vše tak rychle a super překonala díky vám. A to ještě nevíte co plánuju. Jestli se nám to další těhu podaří, tak se s pupíkama sejdeme a zkuste napsat, že ne!!! ![]()
@škoulinka a nebo ještě lépe s kočárkama, to bude jistější i když větší masakr ![]()
Malvajs ahojky, doufám že už jsi v klídečku doma a budeš mít na drbeček čas ![]()
škoulinka sraz pupíků a kočárků super, už vidím jak se cpemě někam do kavárny ![]()
dendulina to jo lásce neporučíme ![]()
Malvajs
tak stěhování ti nezávidím, nás to čeká na jaře pokus dtihneme stavbu tak jak chceme uf ![]()
ještě taky budu muset malé sehnat školku ale bude jako předškolák tak snad nám jí vezmou.
Ty se dáš dokupy brzo neboj, u mě to byl taky fofr a je fain že ti to neruplo jako mě ![]()
kup si nějakej čistící čaj s červenou řepou a nebo pij š´távu z červené řepy vyčistí to krev a i po té narkoze tě to vzpruží
taky se koukej hlásit ![]()
Tak je me cim dal hur.To musime zazivat takove soky, ja to srdicko tam proste chci videt! chci citit to simrani, je me hrozne!
@janape píše:
Tak je me cim dal hur.To musime zazivat takove soky, ja to srdicko tam proste chci videt! chci citit to simrani, je me hrozne!
neblbni!! to je i tím hnusným počasím!! žádný depky nebo uvidíš ![]()
Malvajs červená řepa čistí neskutečně krev, lidi kteří třeba mají ozařování si sní dokážou udržet kvalitní červené krvinky!! Pro nás to znamená vyčičtění a přeměna krve
já třeba prodávám 0,700ml za 42kč nemusíš schánět bio ale je důležité těch 100% nebo ten čaj, ten třeba dělá Gešík ![]()
já jí zrovna popojím ![]()
Malvajs
jo a ruplo to, a nechaly mě sedět celé dopolko v čekárně a na to jim nikdy nezapomenu ![]()
Zeny, je mozne ze mam k tomu potratu teplotu? mam cely telo hork
y. a mela jsem 37.7.nic me neboli ale
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.