Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ciluska píše:
@škoulinka no já jdu dnes k doktorce ta nas tam objedna jsem zvedava nå kdy…taky chci jit pro klid…
Doktorka Mi rekla ze vzdy potrebuju asi otehotnet a Åby to vydrzelo napreskacku…
Já doufám, že než se začneme snažit, budu vědět i výsledky z genetiky a histologii mi řekne na konci srpna. Stejně si myslím, že nic nenajdou, ale ať máme klidné svědomí…
@škoulinka no já taky doufam ze nebudem cekat dlouho na termin…
uz to bude dva tydny a porad malicko spinim…a uz chci mit aspon prvni MS…Chjo…
@ciluska píše:
@škoulinka no já taky doufam ze nebudem cekat dlouho na termin…
uz to bude dva tydny a porad malicko spinim…a uz chci mit aspon prvni MS…Chjo…
Já se taky těším na první MS jako nikdy v životě, to je fakt sranda. Já mám zítra tři týdny po revizi a už vůbec nešpiním. Jinak si asi koupím Nosifol a dám si alespoň dvouměsíční kůru.
No já doberu prasky co jsem si koupila, kdyz jsem byla tehu a piju kontryhel…
Damy, dnes jsem byla na KO u meho DR. a sjel mne za to, ze mi v nemocnici rekli bez sexu 3 tydny a on, ze v zadnem pripade, ze sest.:( dostala jsem nejakou injekci a kapicky, pry na stazeni delohy.:( ach jo!
@Mishickaa píše:
Damy, dnes jsem byla na KO u meho DR. a sjel mne za to, ze mi v nemocnici rekli bez sexu 3 tydny a on, ze v zadnem pripade, ze sest.:( dostala jsem nejakou injekci a kapicky, pry na stazeni delohy.:( ach jo!
To mi řekl včera taky, že doufá, že šestinedělí dodržuju. No a kdy můžeme zkusit další pokus mi ani neřekl, možná to chtěl probral až po vyšetření, které mě čeká 29.8. Zatím nesexuju, tři týdny po zákroku mi taky přijdou málo. Holky a kontryhelový čajík je přímo na co? Vím, že je to na ženské problémy a jak ovlivňuje otěhotnění? Ráda se poučím ![]()
@škoulinka mne rekl, ze za pul roku, ja na nej vyvalila oci a uz jsem vedela, ze pul roku je moc. Nevim proc, ale verim, ze kdyz mi rekli v nemocnici 3 tydny, ze to je postacujici. Muj dr je v te nemocnici prednosta a pochybuji, ze by mi cely personal, co byl u meho zakroku lhal. ![]()
@Mishickaa píše:
@škoulinka mne rekl, ze za pul roku, ja na nej vyvalila oci a uz jsem vedela, ze pul roku je moc. Nevim proc, ale verim, ze kdyz mi rekli v nemocnici 3 tydny, ze to je postacujici. Muj dr je v te nemocnici prednosta a pochybuji, ze by mi cely personal, co byl u meho zakroku lhal.
Půl roku si myslím, že je zbytečné. Uvidím co mi řekne. Fakt nechám MS po revizi a potom max. dvě a zkusíme další snad již úspěšný pokus. Nevím jestli po dalším neúspěchu bych do toho šla, strach už by byl veliký a co jsem teď prožila nemusím prožívat opakovaně ![]()
Holky MALVAJS a SONIKKETY co je s váma, jak se daří? Doufám, že dobře a nejsou žádné komplikace.
Malvajs molární těhotenství je vidět na UTZ, jinak nevím, jak to poznají. HCG ani nevím jaké jsem měla, testovali ho v nemocnici, ale hodnotu neznám. Jedině zavolej zítra doktorce a uvidíš, že tě uklidní. Myslím si, že mola je vidět na UTZ již v prvních týdnech, je to jako hrozen vína a to jsi tam určitě neměla. Přesně jak píšeš, čím toho víc čteme, více blbneme
Pro klid duše bych zítra zavolala a třeba tě pozve na kontrolní UTZ. Já byla v pohodě a dnes tři týdny po revizi mě bolí břicho, tak nevím.
Ahojte holky, tak si tu pročítám zkušenosti, kdy nejdříve začít znovu s počínáním..jsem po potratu/zamlklém těhu - dnes týden. ani nevím vlastně, co to bylo, zda zamlklé, nebo potrat, - měla jsem být cca v 7tt, ale hcg jsem měla nizoučké, vlastně těhu test stále jen s dušíkem, v krvi v 6tt 53 jednotek. Takže to odešlo. Už nekrvácím, dr. mi řekl, že to odejde samo, přirozeně a na můj dotaz, kdy se můžeme znovu snažit, řekl, že v podstatě hned. Že když budu čekat na ms, dojde do cca 6 týdnů, ale že má i případy, kdy mu dojdou s těhu testem ještě před ms a vše je ok. Takže to mám tak nějak od něj posvěcené, ale pořád mi hlodá, jak to je vevnitř s tou sliznicí, zda má odejít až s další ms, nebo doroste..bojím se, aby se stejná situace neopakovala, na druhé straně se už nemůžu dočkat //…tak jsem na rozpacích
Věř svému instinktu, mě ubezpečoval doktor, že je vše v pořádku na UTZ a já mu nevěřila, taky sem na druhý den ráno doma potratila, já nebudu dlouho čekat, pokud na to tělo není silné, tak neotěhotním, myslím, že ty hormony, které ještě trochu v těle máme jsou tomu nápomocné více než normálně
Holky a fakt tak rychle HCG klesne, myslela jsem, že to klesá pomalu. Vy co jste nemusely na revizi jste na tom asi lépe. Já jsem momentálně asi bez sliznice, určitě my to všechno vyškrábli nebo jak to dělají, tak by mimi asi nemělo kde si ustlat a přeci jen děložní hrdlo bylo při zákroku taky násilím roztaženo. Jsem zvědava na kontrolní UTZ, no miminko tam sice nebude, ale snad ostatní bude dobrý.
@eminive píše:
Věř svému instinktu, mě ubezpečoval doktor, že je vše v pořádku na UTZ a já mu nevěřila, taky sem na druhý den ráno doma potratila, já nebudu dlouho čekat, pokud na to tělo není silné, tak neotěhotním, myslím, že ty hormony, které ještě trochu v těle máme jsou tomu nápomocné více než normálně
Taky jsem to o hormonech četla, že je právě lepší spíš dříve po revizi než to odkládat, že vlastně ta rychlá obměna nové sliznice a ještě kolující zbytky hormonů jsou novému těhu prospěšné, nějaký doktor psal, že je to jako pohnojený trávník ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.